Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    abych to nejak sesumiroval - ctete lidi. napiste DUVOD a HRU. Clovek co napise nejlepsi DUVOD, dostane ode me jakoukoli digitalne distribuovanou hru, kterou si vybere. GOG, Steam, HumbleStore, Origin, uPlay... je mi to jedno :)
  • Miserius
    Tady se něco rozdává? *1* Tak to DayZ neboť jsem chudej chudák *15*
  • Kozy
    Train Simulator 2015 se všema DLC. Díky
  • Vtipalku *1* GRID 2 mám.
    Asi Divinity: Original Sin
    A pokud se ti to bude zdát přemrštěle drahý, můžu vybrat něco levnějšího *3*
  • Draken69CZ
    Pokud mohu radit tak bych bral GRID 2 Mono Edition.
  • solomon.short
    je napsano jasne - dle vlastniho vyberu *3*
  • Nějaký konkrétní výběr z něčeho co máš? *1*
  • solomon.short
    zatim vedes, ale nenapsal jsi hru :D
  • Draken69CZ
    Nevidím jediný důvod proč by jí měl dostat kdokoli jiný než JÁ.

Kdyby náhodou tak: South Park: The Stick of Truth
  • Protože mi ježíšek stejně naježí ho*no. *15*
  • solomon.short
    a jako takovy bonus: kdo mi sem napise nejlepsi duvod, proc mu/ji mam darovat hru dle vlastniho vyberu, tak ji dostane

nic tim nesleduji, proste jsem se prijemne picnul a mam rozdavacnou naladu :D
  • solomon.short

neco ode me k vanocum :)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Steam Key: VF2WI-3JZM7-IYCF4
    Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Steam Key: 90BV0-9PVBR-3GJMZ
  • Nebo co? *1*
  • Předně je to blbost, upravená konzole už těžko bude přehrávat originální hry tedy zálerží na upravě - originální je myšlené nové s novým updatem. Který by zlikvidoval tu upravu např na X360 RGH uplně normální taky se nedá updatovat když vyjde nová aktualizace db jinak se ohrozí životnost flashe.... upravy atp...

PS3 to má ještě snazší tam nejde hrát vůbec... možná starší hry a už vůbec ne online takže bleskova jako bota zase! Dá se hrát uplně v poho online bez Live tedy možnosti banu a i na PS3 je ppirátský emulovaný server. Ano je to chyba, uživatelů že si nedají pozor na X360 se vlastně hrát dá respkt chodit na LIVE pokud zaznamenají hru před vydáním smolík ale dost dobře nechápu jak vědi že je konzole upravená... vlastně mi to nedává žádný smysl. *7*
  • Myslím, že dokonce samotný Rockstar Games řekl, že GTA V bude lépe přizpůsobena k modifikování.
    Nebo je to jen další spekulace...
  • Nevím, jestli jde o convert z Gridu 2, ale i kdyby to tak bylo, tak jde o skutečně velmi povedenou mapu. I na convertu je spousta práce.
  • Miserius
    Grid 2 me taky hned napadl...
  • Draken69CZ
    To je spíš kladivo na cheatery ne.
  • Francis
    "vlastníky platformy fakt nebude zajímat, že tu konzoli upravoval dotyčný" -Pokiaľ to je ban zo strany vlastníka platformy (Sony, Microsoft), tak je zaslúžený. Ale stále nechápem, ako môže byť v poriadku, že ti autor HRY (Bungie) dá ban za to, že máš flashnutú/čipnutú KONZOLU. To neznamená predsa, že automaticky musíš mať aj nelegálnu kópiu hry.
  • Nákupem konzole automaticky uzavíráš smlouvu, kde je pořešená i část s tím, že nesmíš SW/HW upravovat konzoli a pokud ano přicházíš o záruku a možnost online (pokud to není pořešené metodou upravování).
    Navíc, vlastníky platformy fakt nebude zajímat, že tu konzoli upravoval dotyčný. Prostě je upravená a basta.

Proto rada, pokud si chce někdo beztrestně warezit, ať si pořídí PC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit