Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* Albion CZ....
  • Jen otázka. Co teď hrajete, nebo jste hráli zajímavého, nebo se chystáte hrát?
    Já jsem dohrál Doom 3 RoE puvodní verzi (ne BFG edici) a chystám se koupit Cities in Motion 2, které mně hodně zaujalo.
  • Pořád to nechápu. Lidi na internetu maj bejt svině, takhle by svět nefungoval.
  • solomon.short
    o to prece neslo Ludviku.. ja chtel jen par hracum pred vanoci udelat radost, a to se mi podle vseho povedlo *3*
  • Jo potvrzuji, dárek přišel na steam, moc díky, pochmurná neděle je hned ještě zajímavější. Taky jsem myslel, že je to vtip, ale hra fakt došla :)
  • já myslel že ho chceš jen tak pro výzkumný účely :D nejsem žebrák, co chci si koupim
  • solomon.short
    pozde chlape, bohuzel pozde. hry jsou rozdany... tak se nezlob, treba priste
  • http://steamcommunity.com/id/b0rec
  • solomon.short
    pan kobak nezareagoval, takze jsem druhou hru venoval panovi co mi napsal pekny mail.

kdyby to nekoho zajimalo, bylo to The Crew *3*
  • Říká se do třetice všeho dobrého, co ty na to? :)
  • solomon.short
    az mi dve hry nabouraji rozpocet, zacnu premyslet o tom, kde jsem v zivote udelal chybu...
  • drogy jsou špatny, když vystrizlivis, budes se divit kde je vyplata
  • solomon.short
    asi nema v sherwoodu wifinu :D

zatim se neozval :)
  • Jak dopadl mistr kobak? Vypadá to že se samým štěstím uchlastal

*1*
  • Díky moc :)
  • solomon.short
    hraci si maji pomahat *3*
  • Ale vůbec ne, bude to úleva pro nás oba.

*1* *1*
  • To je týpek tohleto, SoM se mi hřeje na Steamu, takovej dárek jsem teda nečekal... :)

Jsem dojat
    *1*
  • A zapomněl jsem - veliké díky redakci za LEVEL i za tento bonus, kdybych měl dostatečně silný stroj, tak bych rozhodně využil. Za stávajících podmínek je ale lepší to sem takhle dát, ať ten kód nezapadne bez užitku.
  • WarThunder - bonus z LEVELu

Jelikož WarThunder nemám, tak dávám do pléna - kdo dřív přijde ... ten prosím napíše že už si vzal, ať ulehčí práci ostatním.

JA398-T4CPX-MZHY2-1Y8K3-2RSNF-T45J3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit