Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak vzhledem k tomu, že W3 vyjde kdo ví kdy (určitě ne brzy), tak k těm vánocům to není ideální dárek...
  • residentevilfans

HD textury pro fandy resident evil 4 jako vanocni darek!

odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=Gq2rjSYX8gY *14* *14* *14* *14*
  • Zdravím všechny, potřebuji poradit. Jelikož je před Vánoci, a já si jako pařan přeji pod stromeček nějakou pěknou hru, nevím pro co se rozhodnout. Rozhoduji se mezi předobjednávkou Dying Light a Witcher 3. U obou her jsem si jistý, že mě budou bavit. Čím si nejsem úplně jistý je to, jestli je rozjedu. V HW se moc nevyznám, proto se ptám tady a prosím o radu. Mám i3-4150, GTX 560 2GB, 8GB RAM. Z požadavků na DL moc moudrý nejsem, děkuji za jakoukoliv radu :)
  • jak se říká "Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán" :D
  • Děkuji za kód. :) Bude se mi to hodit. *14*
  • War Thunder bonusy

Tak se přidávám mezi řady těch, co by bonus z Levelu moc nevyužili - třeba někomu tady udělá větší radost *3* Y3UHH-3ZB4B-6W9YL-HGNYH-7HZB1-4HY21
  • solomon.short
    Brumla poznal :)

jestli o svatcich u nasich najdu DVD ze Score, kde vysel, tak ti ho klidne poslu. Oficialne se totiz nikde dnes legalne koupit neda :)
  • solomon.short
    no vidis :D

ale stavaji se horsi veci, me prave zrusili vecerni let do Skopje, takze me ceka psychicky narocne prebookovani letenky. to mam za ty dobre skutky :)
  • Vidim to podobne *3* Predpokladam, ze ceny za emotikony, karty a pozadi by mohli jit pomalu nahoru, tak asi jeste pockam a pak prodam vse co mam.
    Stejne je sranda, kdyz si clovek spocita, na kolik zhruba vyjde treba 1000 gems a kolik se za ty hry nabizi, tak to zpravidla vyjde draz, nez normalne ve storu. O cd key preprodejcich ani nemluve. *1*
  • Nepotvrzeno: Finest Squad se údajně podařilo rozprášit skupinu Lizard Squad, která v poslední době stála za mnoha DDoS útoky na známé servery.

Těžko říct, doufám že jo, resp. doufám, že patch 4 budou všichni velebit, takže za Unity rád to pětikilo dám.
  • .) Až bude zítra ráno mezi aukcemi interval 45 min ... možná přehodnotím , zatím sáčky s gemy prodávám ;)
  • Já ty trading cars vzdy prodaval, takze mam v inventari veci v hodnote tak max 200 gems, takze ta aukce jde jaksi mimo me *1*
    Ty castky za trosku novejsi hry jsou stejne celkem silene a jsem zvedav, jestli se to nejak vyrazne snizi po nekolika kolech aukce.
  • Za této situace rozhodně :DDD Uvidíme jak cena opadne po začátku aukce zítra ráno ;)
  • jakubc
    DAI, Fifa 15, Diablo 3
  • hlavně největší blbost je dávat 750 gemů za booster pack.
  • Tady se rozdává a já se dřu ve fitku jak blbec, abych odčinil mé noční hříchy. Kdybych seděl doma na prdeli, mohl jsem teď pařit DayZ a říkat si, že hříšníkům je přáno :D :D
  • Jo, když si člověk rozbije emotikony a wallpapery na gemy, tak se to sakra vyplatí, ale přebytečný kartičky je výhodnější prodat rovnou.
  • Škoda že mám vyprodáno ;)

Steam : 0.54 € za 1 Sack of Gems !
  • Draken69CZ
    Never Alone, Little Big Planet 2, The Long Dark.
  • kennyB
    Teď má rozehranou Lords of the Fallen, pak se vrhnu na AC:U...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit