Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    na něm máš nastavenej PIO mód, ne?
  • ucho
    spíš ne.
  • to může mít asi tak milion důvodů... mně se třeba zasekne komp pravidelně, když něco stahuju moc rychle (víc než 2 MB/s) na starej disk a zároveň třeba koukám na nějakej film nebo hraju hru, prostě když ten disk moc přetěžuju...
  • Tilwaen
    Takto Ti to nikdo na jistotu neřekne, možné to je. Zkus si sehnat nějaký program na sledování teploty; spolu s tím můžeš zkusit sledovat i jiné zdroje, abys zjistil příčinu.
    Děje se Ti to jen u jedné hry, nebo na hře nezáleží?
  • Jack1947
    To bude bud HW, nebo nějaký ten konflikt no... jinak počítač se nikdy sám dobrovolně nepřehřeje aby vyhořel proto je tam pojistka a taky ten větrák lol. Můžeš ale mrknout na yt jak se usmaží komplík co má vyplej větráček... moc hezkej pohled to ale asi nebude no.
  • dikyyyyy
  • Miserius
    Když se mi přehříval počítač tak běžel a běžel a jakmile to dosáhlo nebezpečnýho stupně, sám se vypnul
  • pri prehrivani by se mel v ramci ochrany automaticky vypnout? pokud se seka mohlo by bejt neco s deskou spatne (napr. stary ovladace, ktery zpusobujou konflikty irq) nebo ramky na odchodu...
  • jakubc
    Nezkoušel jsem, ale už existuje mód, který výrazně oddálí kameru při taktickém módu, respektive takové oddálení umožní. Pokud to budu hrát podruhé, vyzkouším to, mohla by to být zábava, takhle jsem se musel smířit s Medium obtížností, abych souboje moc nemusel řešit.
  • Nazdar, mám takový ,,hloupý,, dotaz. Když hraju a z ničeho nic se sekne PC, závada bude asi přehřívání, že? Pokud ano, máte někdo zkušenosti s dobrými ventilátory? Díky moc.
  • Tak inquisition vypada zatim docela dobre. Jedine obrovske zklamani je soubojovy system. Zase designovano na packovac. A ten takticky je naprosto nepouzitelny takze za me souboje zatim šit.
  • frag.ment
    Ještě nehraju, ale mám připraveno k rozehrání Evil Within a FarCry 4 (obě na PS4). Přemýšlím, že FC4 bude asi na dlouho, tak si ho nechám na vánoční firemní volno
  • Johnny
    Kde to lidi porad berete že herní PC je moc drahý panebože? nesmíte věřit tý mediální masáží že jediná karta která se vyplatí na hraní her je Minimálně za 8000 ... *1* *1* *1* *1*

Slušný PC s grafikou R9 280 za nějakých 11400kč...
  • Draken69CZ
    Popravdě až na tu pěknou vodu a odlesky tam není nic extra, když se koukneš vpravo do dálky na ten svah tak to je velké rozplizlé Cosi.
  • God-of-War
    Stejne jako fotomod posunul Infamous a Last of Us? Asi tezko:). Třeba hned ten druhej screen je bez přidaných filtrů a podobných věcí. Takhle ta hra prostě vypadá. *3*
  • Keyz
    Přesně s takovou kamerou se to hraje a tedy to hráč vidí běžně během hraní.
    To je ještě horší jak si všimnout nějaké hnusné textury šutru v lese. Ten vidíš během hraní jak je hnusný ale zde musíš zmáčknou čudlík, nastavit si pozici a následně fotit...Tedy to opravu běžně nevidíš...
    *7*
  • to jsou okruhy nebo open world? protože okruhy nehraju
  • Draken69CZ
    A co ta ofiko HD předělávka ta se nepovedla?
  • Ted je to utopie, ale kdyz se podivas na mezigeneracni narusty vykonu u core i tak za par let muzou byt dve jadra i3 stejne vykonny jak dnesni i5. A co mame u AMD? FX ktery je o malo lepsi 8 jadrovy Phenom. *15*
  • Draken69CZ
    Tak psal jsi že by stačilo jedno jádro o celkovém výkonu i7 a jak jinak by jsi to chtěl dosáhnout, už si to moc nepamatuju, ale tam nastoupili nové funkce který to výkonově popohnali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit