Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Ale já to nechci opatlaný, ojetý, použitý a zaprášený po někom, to je ten problém.
  • Blue.Shark

Mod Star Trek: Armada 3

Pokud se najdou fanoušci Star Treku, dnes vyšel velmi kvalitní mod pro Sins of a Solar Empire, který si jej bere na paškál. V případě zájmu odkaz zde.
  • Jack1947
    Ty si případ, jak píše ringman z bazaru... máš i hry atp... za 5,5 lol to je ti hodně pokud je to pro tebe hodně tak bys mít konzoli neměl , zbytečné pro tenhle typ lidí.
  • W3

Tak tou další hratelnou postavou v Zaklínači 3 bude poměrně nepřekvapivě Ciri *4*
  • ringmancz
    z bazaru za 4000, někdy i se zárukou a hrama, ale pokud ta konzole nějakou dobu běží, tak nebývá problém
  • Jack1947
    Grafárnu, tedy ehm tu budu mít pro sebe
  • langustyn
    nechcete někdo Frozen Synapse za Gemy? (přes Steam Trade)
  • Modely aut super, efekty deště taktéž, stejně tak nasvíceni, ale to okolí je jak z 10 let staré hry a působí to jako pěst na oko. Ty propracované modely aut a samotné tratě tam pak působí jako z jiné dimenze.
    Ale během jizdy si toho hráč až tolik asi nevšimne.
    Každopádně slovo "famozně" bych tady teda opravdu nepoužil.
    Ale u tebe jsem na to už zvyklý, pro tebe je všechno Playstation famózní. *3*
  • Mart9
    Počkám si, jestli ji nedostanu, a když ne, koupím si FIFU 15

Velmi mě zklamaly ceny minulé generace konzolí. Chtěl jsem si nadělit PS3, už rok to mám v plánu, ale cena po příchodu nových konzolí prostě nespadla k těm 4-5 tisícům, jak jsem si vysnil. A koupit starou konzoli za 7000, když nová je za 10000, tak to nazdar.
  • Mart9
    Tak kdy už budou ty vánoční slevy na Steamu atd sakra?
  • Kupuji klíče na Steam kamarádovi. Konkrétně Dirt 2 a Rock of Ages.
  • Kozy
    Vitu pro bratra.
  • Ten druhej screen je pěknej..až na ten vodní tobogán po kterým ty auta jezdí...
  • ringmancz

herní Vánoce

kupujete letos nějaký herní/počítačový dárky pro někoho? jaký?
  • shefield2
    Můžeš mi říct, co na těch blitcích upravuješ, když je to pořád plný chyb a nesmyslných vět? Zůstávám v údivu.
  • Jack1947
    Já jsem třeba problém neměl ale kámoš tenhle mod měl zaplý a tedy hodně to zpomalilo výkon ( už nevím u čeho DVD/HDD). Možná jsem to měl taky taková prkotina ale umí znepřijemnit život.
  • shefield2
    Měl bys přestat jackovat.
  • zas tak starej neni :)
  • Jack1947
    Lol pio *15*
  • U více her, jinak ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit