Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybka ale pobavila. *15*
  • Video: Přibližně takto by mohlo vypadat System Shock 2 v CryEngine 3.

nepacilo, ta scena tam vobec nesadla - to "rozbitie" miestnosti sa ma odohrat v hackerovej hlave, vsetky tie vybuchy a rozpadavanie stien je zbytocne, zase na efekt
  • Magister_Peditum
    Tak průměrně 15 PS4 na obyvatele by z Němců dělal solidní pošuky. *15*
  • Souhlasim, to ze to ma 50m LOD bych teda prezil, vetsiniou to neni tak okate, ale musi prinest nejake poradne zmeny nebo se alespon pochlapit s paradnim pribehem, jinak je to furt to same dokola.
  • V Něměcku se doposud prodaly 1,2 miliardy konzolí PS4 a 270 tisíc konzolí Xbox One.

Nikdy jsem nepochyboval o tom že šikmoocí dřou dnem i nocí, ale tohle by Sony za rok nestačilo vyrobit, natož aby to byl prodej pouze v Německu. *1*
  • JardaP

V Něměcku se doposud prodaly 1,2 miliardy konzolí PS4 a 270 tisíc konzolí Xbox One.

Je to určitě 1.2 miliardy? Protože to zavání slušným úspěchem a totálním debaglem Xboxu *1*
  • V Něměcku se doposud prodaly 1,2 miliardy konzolí PS4 a 270 tisíc konzolí Xbox One.

Sakra ze ja nekoupil akcie Sony, po takove zprave urcite poleti raketove nahoru *1*
  • Co se to stalo s tím Dragon Age? Ten kdo měl aspoň trochu rád jedničku inquisition pro něj musí být odpad. Naprosto trapné mmo s totálně laciným soubojovým systémem. Opět můžem poděkovat konzolím, protože ovládání a všecky funkce jsou naprosto odbyté. Nevím na co tam jsou další postavy když taktický mod boje je naprosto nepoužitelný. A to jsem si říkal, že větší hnus než DA2 už být nemůže a hle? Je to tady! Tohle je obrovské zklamání a lidem co hledají dobré RPG doporučuju neutrácet za tohle hnusné offline mmo.
  • slavek.skara

V Něměcku se doposud prodaly 1,2 miliardy konzolí PS4 a 270 tisíc konzolí Xbox One.

1.2miliard PS4?? V Německu? *8* *8* *8*
  • Vydání čtvrtého patche pro Assassin's Creed Unity se o pár dní odkládá.

O pár dní ? má to vyjít koncem ledna ...
  • To se ti ještě nepřehříval jen chipset ;) ... Takový levný tří-čtyřletý Gigabyty s Intelem i AMD , to je potom chuťovka
  • Kozy
    Já myslim že od toho budou dávat všichni ruce pryč.
  • Mart9
    Už to, že se mělo jednat o čtvrtý patch, je ostuda. Taková chvilka od vydání.
  • Škoda to je veliká. AC Unity vypadal dobře. Respektive zasazení do Francie v období, kdy se sekaly hlavy, je zajímavé, ale místo sekání hlav se vám bude spíš sekat hra.

Alespoň té ironii se můžeme zasmát.
  • Morraw
    Vpodstatě už se dostal. A zaznamenalo to úspěch.Uvidíme jak se zachovají lidi z GOG. Nebo budou taky politicky korektní ?
  • Morraw
    Lidi mají krátkou paměť. Stačí jak nás začnou přiští rok hned ze startu masírovat trailery na Victory a už si nikdo nevzpomene.
    Mě osobně tolik nevadí ty bugy a špatná optimalizace, ale spíše téměř nulová vylepšení špatných herních mechanik, animací atd.
  • oktavius66
    Mě spíše totálně se*e to, že ta hra vypadá pokaždé úžasně a taky je tak prezentovaná a pak se vydá něco jako Unity. Na ten díl jsem se neskutečně těšil, ale Hardwarové požadavky a Lagy mě odradily. Snad to Victory už nepose*ou.
  • Keyz
    Zapoměl jsi dodat, že někteří recenzenti vychvalují hru ve stylu "Když to funguje je to super". Tedy opomíjejí fakt, že to nefunguje. Protože to prostě nefunguje dobře a se*e se to na všemožné způsoby. Jakoby omlouvaly vydání nedodělané hry od velkého studia které má v daném oboru praxi *11*
  • Blue.Shark
    Abych se přiznal, sám nevím, ještě jsem se nedostal k instalaci. Každopádně oproti vanilla modu přibyla nová frakce a nové lodě, tvůrci předělali staré modely lodí, dodali nové skladby do soundtracku, předělali výzkumné stromy, přidali nové globální události (vybavuji si třeba invazi Rasy 8472) a určitě ještě další věci, které si nemohu vybavit :)
  • Vydání čtvrtého patche pro Assassin's Creed Unity se o pár dní posouvá.

Hned první věta z oficiální UBI stránky je perla:
    "Rigorous quality control is of paramount importance to us..."

Volný překlad pro neangličtináře:
    "Přísná kritéria pro kvalitu našich produktů jsou pro nás nesmírně důležitá..."

Dobří vtipálci. ale proč ne, nedivím se jim, že nemají problém takhle lhát zákazníkům do očí. Je to jen fraška, důležité je to, že se chystá nový AC titul (Victory) a lidi si zase předobjednají zajíce v pytli a zase si to koupí a zase tento obchodní model podpoří. A o to jediné jde, zbytek je jenom omáčka okolo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit