-
To sice ano ale Steam to bere na regiony jako Východní Evropa, centrální Evropa, západní Evropa no a ČR dal do Východní Evropy jako je Slovensko, Polsko, Rusko atd..proto pro nás platí tenhle regionální zámek.
-
Jak to myslíš? Někde jsem přece při registraci vyplňoval ČR a ne Rusko.
-
pěkně zpracovaný dotazník
-
Takže pro nás jestli co chápu správně žádná změna ? Neberte to ve zlém jsme trošku s téhl zprávy zmaten :)
-
Ano z pohledu Steamu jsme v podstate RU. Ale nechapu tuhle bleskovku, prece reg. uzamceni je uz davno. Dokud budou vydavatele delat rozdilne ceny, budu hledat zpusob jak koupit nejlevneji.
-
otázka je jak to bude platit pro EU ...navíc nejsme u steamu u východní evropy?
-
Ak by sa to tykalo iba hier/klucov zakupenych v rusku, tak by som to vzhladom na momentalne cvicenie s kurzom RUB aj celkom chapal.
-
že už to přeprodejci klíčů nebudou mít tak jednoduché...
-
Vypadá to, že hry zakoupené na Steamu začli podléhat regionálnímu uzamčení.
Dotaz co tím je myšleno ? -
Taky jsem ti to vyplnil...
-
Tak potom dej vědět (zítra?)
-
Díky moc! :)
-
zajtra 18.12.2014 uplynie 1rok od ukoncenia Warhammer Online
komunita tu hru zase dava dokopy, "hra" je stale v alfa faze
zajtra sa kona memorial event k tejto smutnej udalosti, keby mal niekto zaujem tak
www.returnofreckoning.com -
No já měl mit v bakalarce taky dotaznik a kdyz mi to vypravel tak jsem se na to radsi vysral
-
Kdyz to trosku prezenu, tak co se tyka dodrzovani nejakych pravidel, tak je tam spatne skoro vsechno :D
-
S dotazníkama pozor, mě řekl vedoucí práce že jsou určitý pravidla a směrnice pro dotazníky a když bue v komisi někdo kdo tomu rozumí, může ti to omlátit o hlavu... Pokud jsi to teda už nekonzultoval...
-
vyplneno, ale nektere otazky a odpovedi mas formulovane "divne"
např.
Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání? *
Základní škola
Střední škola
Vysoká škola
Žádné -
Taky mám, jsem zvědavej
-
Tak jsem si předobjednal ten Christmas box od Square Enix. Snad tam nebudou nějaké srágory.
-
mas to tam, kamo