Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slavek.skara
    To sice ano ale Steam to bere na regiony jako Východní Evropa, centrální Evropa, západní Evropa no a ČR dal do Východní Evropy jako je Slovensko, Polsko, Rusko atd..proto pro nás platí tenhle regionální zámek.
  • Mart9
    Jak to myslíš? Někde jsem přece při registraci vyplňoval ČR a ne Rusko.
  • pěkně zpracovaný dotazník
  • slavek.skara
    Takže pro nás jestli co chápu správně žádná změna ? Neberte to ve zlém jsme trošku s téhl zprávy zmaten :)
  • Alex81
    Ano z pohledu Steamu jsme v podstate RU. Ale nechapu tuhle bleskovku, prece reg. uzamceni je uz davno. Dokud budou vydavatele delat rozdilne ceny, budu hledat zpusob jak koupit nejlevneji.
  • slavek.skara
    otázka je jak to bude platit pro EU ...navíc nejsme u steamu u východní evropy?
  • lipkozzi
    Ak by sa to tykalo iba hier/klucov zakupenych v rusku, tak by som to vzhladom na momentalne cvicenie s kurzom RUB aj celkom chapal.
  • ucho
    že už to přeprodejci klíčů nebudou mít tak jednoduché...
  • slavek.skara

Vypadá to, že hry zakoupené na Steamu začli podléhat regionálnímu uzamčení.

Dotaz co tím je myšleno ?
  • Taky jsem ti to vyplnil...
  • Mart9
    Tak potom dej vědět (zítra?)
  • Díky moc! :)
  • zajtra 18.12.2014 uplynie 1rok od ukoncenia Warhammer Online
    komunita tu hru zase dava dokopy, "hra" je stale v alfa faze
    zajtra sa kona memorial event k tejto smutnej udalosti, keby mal niekto zaujem tak

www.returnofreckoning.com
  • Miserius
    No já měl mit v bakalarce taky dotaznik a kdyz mi to vypravel tak jsem se na to radsi vysral
  • Kdyz to trosku prezenu, tak co se tyka dodrzovani nejakych pravidel, tak je tam spatne skoro vsechno :D
  • Miserius
    S dotazníkama pozor, mě řekl vedoucí práce že jsou určitý pravidla a směrnice pro dotazníky a když bue v komisi někdo kdo tomu rozumí, může ti to omlátit o hlavu... Pokud jsi to teda už nekonzultoval...
  • vyplneno, ale nektere otazky a odpovedi mas formulovane "divne"

např.
    Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání? *
    Základní škola
    Střední škola
    Vysoká škola
    Žádné
  • WhySoSad
    Taky mám, jsem zvědavej
  • Mart9
    Tak jsem si předobjednal ten Christmas box od Square Enix. Snad tam nebudou nějaké srágory.
  • mas to tam, kamo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit