-
Ok zatim vyzkoušim toho Napoleona za bubeníka :D -
Je tam i singleplayer, skirmish bitvy, ale to je lepsi ani nezkoušet *1* Napoleonic jsou bitvy az 200 hracu, bitvy kde mas jen jeden zivot, nebo treba utok na mesto, nebo dokonce i ze se vylodujete na clunech a kazdej clun musi mit kormidelnika... Už jsem to dlouho nehrál, ale kdyz jsem to paril tak to byla fakt pecka... Pušky jsou nepřesny az je to vtipny, muzikanti tomu dodavaj humor a kdyz ej dobra parta, je radost i na to jen koukat
-
Předpokládám že proti botám to bude ukrutná nuda. Ostatně jako ve většině her.
-
Jacku, já už nemam ani silu vymyslet jak te urazit tentokrat *1* DayZ bych paril, kdybych na to mel pocitac
-
Spousta her se tam objeví například až po 2-3 měsících, co v Evropě..........no ty si hroznej střelec 2-3 měsíce mluvíš o tom jako kdyby Rusko bylo na úrovni Ugandy...Kde si vzal tuto informaci? Ta doba která byla rozdělená na Východ a Západ je už pryč to už neplatí že východní státy jsou zaostalé co se týče obchodu.....
Já měl třeba GTA IV o 1-2 dny dřív než byla u nás....byl sem u kámoše jeho fotr nám to stahoval přes Ruský stránky všechno bylo v azbuce ještě že jí uměl ale ta doba než sme přišly na to jak ten Social club rozběhnout byla nekonečná...a aby to nebylo málo na své nelegální XP sem musel opět přes ruské stránky stáhnout na černo Servis Pack 3 takové vzrůšo sem u hry nezažil :-D -
Tak to je slušnej oddíl :D, ale to je jenom online ne?
-
Na multiplayer určitě Vikingr (nevim jestli ještě běží), různý Persistent Worldy jestli máš rád roleplaying. pak ten Napoleonic a Full Invasion 2. Se singlem moc neporadim, ten jsem ve Warbandech prakticky nehrál, ale podíval bych se na nějaký historický.
-
Aha, vzdávat hmm takže si takovejhle i v Dayz co... cowardík. *4*
-
Hale, většinou když hraju za muzikanta tak přežiju fakt dlouho, pokud jsou okolo vojáci s puškama nebo třeba velitelé tak se lidi snaží mířit na ně... Můžeš se tam i vzdávat tak kolikrát hraju a hraju v zákopu na buben a najednou všichni umřou a vlitnou tam s bodákama nepratele tak ja zahodim buben a ruce nad hlavu a nechaj mě byt :D
-
A jakou máš životnost? :D
-
Napoleonic... žádná jiná hra mi nedovolí běžet po poli na nepřítele spolu s 99 spolubojovníkama a jen hrát na flétnu *1*
-
Square Enix přemýšlí nad možnostmi vývoje Final Fantasy XIII Trilogy pro Xbox One a PS4.
když chtějí dělat remaky, tak to nemají lepší hry na předělávání? kdyby raději líp předělali tu sedmičku -
Mount and Blade Warband
který mód je nejlepší? Chtěl bych nějaký vyzkoušet. -
Ne neběžel...http://forums.techarena.in/video-games/1473177.htm
https://forums.geforce.com/default/topic/695487/crappy-performance-in-thief-/
http://raptr.com/jedimoses015/news/531790038f50b4b6aa/thief-low-fps-help- -
Thief běžel v pohodě. To, že byl kratší, v tom máš pravdu.
-
Sleeping Dogs myslím že ne, protože na steamu už je jen Definitive Edition. Thief možná jo, tipuju Murdered, nějaký Final Fantasy (kéž by VII) a menší hra (Quantum Conondrum např.)
-
Snad ti nebude sekat... *4* Jinak Thief, no nevím z tou neoptimilizaci a krátkost. Možná když to bude levné. Tak to se i možná vyplatí.
-
Thief je taky od nich? No paráda, tak to bych si přál Thiefa, Hitmana Absolution a dál je mi to jedno, jen nechci Tomb Raidera a Sleeping Dogs, to už mám.
-
Same here.. ale vidim to na nějaký provary. *15*
-
Jacku, ty raději taky nic nepiš. S Maxem jste na tom +- stejně...... *7*