-
Ty jsi vážně jednoduchý člověk. Ano, kdyby se 75% Čechů odstěhovalo do Afriky a založilo tam Českou republiku, která bude rozšíření současných hranic ČR, tak ČR bude ležet v Evropě, tak Africe. Chápu, že tvůj provokující trolí mozeček potřebuje nažrat, ale nikdo nemůže být takový nevzdělaný debill jako jsi ty. *7* -
On si to spletl asi s evropskou unii, což je pro ně dobře... nemusí se vázat n a nějakou uhelnou srajdanici. Putin by ani nechtěl bál bych se ale o ukrajinu.
-
Protoze rusko je z 84% v Asii tak to znamena ze Rusko neni v Evrope?
-
:)
takže když se 75% čechu odstehuje do afriky tak rekneme že česko lezi v africe? :)
dulezite je že 83,6% uzemi ruska leží v azii -
Myslels spíš Hail ne? jinak pravda stádní struktura.
-
Já jsem si to myslel kdysi dávno, ale mám spolužáka z Podněstří (ruská Moldávie) a ti spadají už pod ruský trh a když mi říkal ty ceny za které nakupuje, tak jsem se dost divil. Navíc Rusko má už i servry oddělené u Doty 2 například.
-
tak přiznám se že tohle jsem nevěděl. Myslel jsme že Rusko je východní Evropa jako region...ale na druhou stranu to co píšeš dává větší smysl.
-
Chápu dle tebe Rusko leží v Africe.
-
Zareaguji výjimečně na tebe. Rusko se dělá na asijskou a evropskou část. V Evropské části Ruska také žije 75% obyvatel Ruska. Rusové jsou směska evropské a asijské kultury. Takže doporučuji Zeměpis pro 5. třídu a dostudovat si, co je to pohoří Ural.
-
Maxi, Maxi. Co takhle dostudovat základku než něco plácneš...
-
žeby to bylo tím že rusko enní v evrope? *1* chtelo byto dostudovat geografii aby si pak nepusobil trapne
-
Na vyplnění tvého dotazníků si musím počkat ještě 2roky, ledaže bych lhal ale to by ti asi moc nepomohlo. *3*
-
Očekávám Tief a Sleeping Dogs. Ostatní hry od nich už mám:-D
-
Jinak chci poupravit. Rusko nepatří u Steamu do Východní Evropy. Rusko má svůj vlastní specifický trh a to včetně Steamu. Spousta her se tam objeví například až po 2-3 měsících, co v Evropě, ale za poloviční cenu. ČR není stejný trh jako Rusko. Steam rozlišuje na Západní Evropu, Severní a Východní Evropu a Rusko:)
-
Diablo III vyjde v Rusku na cca 215 Kč a datadisk dokonce na 150 Kč ale Battlenet začal blokovat nákupy přes jejich net a u nás si to taky nezaregistrujete.
-
Nak mi ten odkaz nefunguje...
-
To bude pravdepodobne omezeni kvuli kurzu rublu. Pro nas to hry realne zlevnili od 20-30 %, proto ten lock. Jinak preprodejci klicu uz dnes ukazuji jestli to ma lock nebo ne, jestli je tam Worldwide nebo EU tak je to uplne ta sama verze jako koupim primo na steamu. Pokud je to jenom RU verze, tak je u toho napsano VPN activation, ale kupovat tuto verzi je uz o drzku...
-
Taky jsem neodolal a předobjednal si to, snad budu mít štěstí na nějakou pecku *4*
-
je to tym myslene, ze :
ovecky, kupujte len tam, kde vam to my povolime, nesnazte sa znizovat nam zisky, my vam prikazujeme a vy pocuvate
all heil to steam and bigfat Gabe -
žádná změna, pokud nekupuješ klíče všude možně (tedy kdy je jejich původ Rusko, Indonésie a podobně). Pokud budeš nakupovat u prověřených obchodů, tak by neměl být problém a budou tě informovat o tom, jestli je to pro tvůj region ok. to budou patrně dělat i ti přeprodejci klíčů, ale už nebudou mít tak snadný přístup k levným klíčům.