-
mně asi 10 her přibylo a taky netuším jaký. -
Mam Phenom X4 965BE a GTX460 a aspon mě běžel naprosto bez problemu
-
Ruské klíče.
-
Pecka, já o 10...
-
No prave proto ze je to jednodussi tak na to kaslou a misto toho aby to aspon nejak resily jak to naportovat jen zmacknou tlacitko kompilovat pro PC a neresi pro jistotu uz vubec nic *1*
-
Steam region lock
ahoj, asi budu za vola, ale je mozne ze mi kvuli tohohle updatu zmizely nejake drive zakoupene hry z meho Steam uctu? najednou mam o 3 hry mene, ale nemuzu zjistit ktere chybi... -
No áno ... a jako příklady můžeš rovnou uvést jednodušší port zvaný AC: Unity nebo The Crew. *7*
-
Díkec, vyzkoušim.
-
To máš štěstí, že tě nechají. Mě bodnou do zad nebo zastřelí, i když se tam procházím jen s píšťalkou... vzdávání nepomáhá. Tuhle jsme s bratrem a kámošem založily soubor, já hrál na varhany zbytek na píšťalku a buben, hráli jsme tak 2 minuty než nás rozsekali šavlema :-D Kariéru armádního hudebníka budu muset asi pověsit na hřebík :-D
-
Jack1947: Jak komu... běžel mi bez sebemenšího záškubu a technická stránka mi tak přišla vpořádku. S tou herní už to bylo o něco horší... Neurazilo to, ale nejspíš to víckrát hrát nebudu.
-
Brytenwalda, Anno Domini a Clash of Kings
-
tak soucasna krabickova generace je jen vykuchany pc, takze porty urcite budou jednodussi jak v generaci predchozi...
-
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Tak Metal Gear Solid: Ground Zeroes vypada na pekny port. To ukazuje ze ked sa chce tak sa da.
http://www.dsogaming.com/news/metal-gear-solid-ground-zeroes-60fps-on-mediumhigh-settings-with-gtx660-first-direct-feed-shots/
http://www.geforce.com/whats-new/guides/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-graphics-and-performance-guide -
Tak po shlédnutí videa mám pocit, že si to ihned potřebuju zahrát taky *1*
-
Nekdy tvoje prispevky vypadaj jako by to bylo minimalne 10 let
*1* *1* *1* -
Bavíme se o legálních verzích. Diablo III mělo start přesně o dva měsíce a cena na 50% evropské ceny, CoD AW vyšel o dva týdny později a o 1/3 levnější jak v Evropě. A důvod? 70-80% míra pirátství. Každý 4. Rus má nelegální Vidle. Cena her v Rusku je zcela někde jinde, ale platí také to, že většina titulů je tam opožděně.
-
Měl by sis srovnat kartotéku, nikdy jsme nepsal ze hraju DayZ
-
Jo, dáva to buffy... Muzikanti myslim k nabijeni, dustojnii zase k presnosti a tak
Je omezenej pocet muzikantu v tymu a vzdy je plno :D Takze vetsinou pochoduje 6 muzikantu spolu, pusobi to opravdu komicky, mrknete na youtube -
Hehe *1* A zvyšuje to alespoň spojencům nějak staty, nebo si prostě jen tak hraješ a koukáš, jak za Tebe ostatní bojují? *1*
-
Takže si ještě prolhanej jo? co dál ty jeden mizero *8* *15* Nebudu to hledat... ale oba víme žes hrál. *4*