-
Právě o tom mluvím, za hodinu nemužeš hru dohrát.
-
Opět vedle tupounku. Na Steamu mám u 60% her minimálně hodinu/dvě odehrané. Zkus to znova.
-
To samé, co ty. Já jsem spokojený. Za ty prachy, co by člověk chtěl:)
-
asi nakupuje jak veskoslav, milion her na učtu a nic nehral
-
Tak ve Square Enix Christmas surprise byl Thief (Master Thief Edition), The Last Remnant, Murdered: Soul Suspect, Lara Croft and the Guardian of Light, Deus Ex - The Fall ( *7* ), Nosgoth Founders - Warlord Pack a nějaký tři slevy na Final Fantasy a ještě něco, který stejně asi nevyužiju. Ostatní měli to samý, nebo se to každýmu generovalo nějak random?
-
se slovickem ignorant bys mel zachazet s nejvyssi opatrnosti, aby cirou nahodou neprislo nekomu na mysl ve spojeni s tebou *5*
-
HR bylo dobré, kvůli tomu jsem na pár měsíců pořizoval PS
-
Tak sry, já vždy když něco čtu o konzolích tak mně to dokáže dopálit.
Pomalu zapomínám že jsou tu i nehejtři. -
Ano hrát vícekrát? spíše asi nehrát už vůbec... tu poslední misi jsem prošel s trainerem na nesmrtelnost... fakt frustrativní.
-
Quantic Dream (Heavy Rain) má pro nás na leden připraveny skvělé novinky.
Nové hry, ve kterých už nebudete muset vybírat z nabídnutých možností protože se hra rozhodne za vás :)...ale Heavy Rain celkem povedené interaktivní "video" :P -
To mi nedělejte *8* jsem se pěkně vyděsil, naštěstí zbytečně *5*
-
Není zač. Jen u Brytenwaldy možná zažiješ šok, je oproti originálu podstatně těžší. Při prvním zkoušení jsem z bitev vycházel jako zpráskanej pes :-D ... osobně z těch tří módů preferuji Anno Domini - přidává celou středověkou Evropu, část asie a část afriky + odpovídající frakce. Vážně super mod.
-
Asi tak, pokud mi nezmizne hra, kterou prave hraju, tak si tezko vsimnu, ze tam neco momentalne chybi
-
To je pravda, ale tak poznat co chybi kdyz je na uctu pres 250 her neni snadne, navic hodne velka cast byla z bundlu kterej jsem kupoval kvuli jinych her... tak to by mi nevadilo kdyby zmizly, ale to nic nemeni na tom, ze me zajima jake hry to byly, abych priste uz u takoveho shopu nenakupoval :)
-
To ti ty hry moc nechybí, když ani nevíš, jaké tam nejsou.
-
Ja to nejspis ani nepoznam ze mi neco zmizelo...
-
No ja prave ruske klice nebo gifty vubec nikdy nekupoval, da se prosim nejak zjistit jake hry zmizly? :D
-
Žebříček nejhranějších onlinovek v listopadu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.
No osobně mám sice Raptr, ale jsem asi jediný, kdo ho má aktivně zapojený. Navíc Dota 2 má 8-10 miliónů hráčů/měsíc. Wowko kolem 11, takže žebříček vypovídá jenom o tom, kdo má Raptr aktivní během hraní. A aby DA:I bylo před WT, to se mi také naprosto nezdá. -
Žebříček nejhranějších onlinovek v listopadu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.
4. místo potěšilo