Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stáhni si demíčko, a za 2 roky až to spadne na tech 5€ podporís vyvojare...
  • Keyz
    Jistěže je více jednoduché dnes něco vydat. Ale prosadit se je horší.
    Je hodně děl a do toho časté slevy.

Hůře se prosadíš proti ceně i když máš kvalitu a publikum je již zvyklé na cenu :(
  • to jsou kecy, podobne jako v hudbe kdysi exiistovalo kdysi jenom par velkych stik, ale dneska uz nahrava kazdej, kdo ma ruce a nohy

tak podobne je to i s vyvojem her, dneska staci trochu chtit, vzit nejakej engine a zacit to sekat...

a v ty zaplave nutne musi velka cast neprofitovat, ale kvalita se prosadi, protoze ji zas az tolik neni
  • Veskoslav
    Tak slevy jsou do 2. 1. Mám času habaděj.
  • Mart9
    Určitě Black Flag, už v létě byl za 5€, ale tam jsem zaváhal a od té doby si to vyčítám. Samozřejmě Unity ani GTA 5 nečekám, to je bez šance.
  • oktavius66
    Tady se podívej:
    http://gamespace.daemon-tools.cc/eng/news/is-far-cry-5-game-in-works-2014-12-18

Jsou tam zajímavé nápady. Celkem mě zaujal třeba ten, že by se to mohlo odehrávat ve Vietnamu v roce 1960. A nebo samozřejmě Blood Dragon 2 !
    *3*
  • Veskoslav
    Trochu blázen ne? A co jsi čekal za 5 euro? DS II? AC Unity? Předpodej GTA V? Mordor? Lidi už fakt neví, co by chtěli.
  • je tam kolonka aby už nedelali další díl?
  • oktavius66
    Taky jsem čekal na první den více. Spíše se divím, že je tam zase to samé co minulý rok.. . Ale tak třeba mají eso v rukávu *3*
  • oktavius66

Ubisoft se skrze dotazník zajímá, co by hráči uvítali v dalším díle Far Cry.

Back to Africa !

EDIT: To tam chybí, škoda *9* .
  • Kozy
    lol
  • Mart9
    Poslední hra na světě, kterou bych momentálně hrál. Neříkám, že je špatná, ale není pro mě.
  • Keyz
    Lidé budou čekat na slevy, protože budou velice časté a velké. Firmy budou muset více řešit kdy hru vydat a vůbec prodejní taktiku.

Tohle více nahrává velkým hráčům. Ty mají často hodně peněz aby nasadily na své známé titulky velké slevy a nalákali na sebe pozornost... Klidně mohou něco prodělat, když mají více her. Bohužel pak je menší šance prosadit se od ostatních. I když budou skvělé recenze, tak jestliže budou "neustále" slevy a reklamy na AAA hry "Sleva 65% + Čů*ák k tomu.... Tak je obtížné odolat.

"„Když jde o peníze, každý je téhož náboženství.“ Většina dá na slevy a raději koupí 2 hry které chtějí méně, než jednu drahou hru.
  • Draken69CZ
    Máš tam nejpeckovatější hru za 4,99 Dark Souls™: Prepare To Die™ Edition
  • Mart9
    Asi jsem na jiném steamu. Čekal jsem nějaké pecky za max. 5€, velké zklamání.
  • Kozy
    Ty slevy jsou šílený, kam až to zajde.
  • Keyz
    https://www.facebook.com/WarhorseStudios/photos/pcb.865795746786011/865795650119354/?type=1&theater
    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit