-
No hlavne dobry port je dobry port
-
a to je to na GMG za +- 300,- (10,7 eur)
edit: a koukám, že na Nuuvemu za 8 eur -
tak by to dopadlo jako u starého Football manageru. Ten mě stál navíc 3 myši a dvě klávesnice.
-
Trocha tréninku, trpělivosti a můžeš hrát i na M+K :)
-
Ještě jsem to nedohrál takže přesně nevím. Četl jsem, že je to celkem krátký, ale dá se to dohrát mnoha způsoby, takže od toho očekávám spíš ochutnávku, kterou dohraju několikrát, než vyjde Phantom Pain. Za přibližně 350 je to stejně skoro zadarmo.
-
o Dark Souls uvažuju pokaždé, když je ve slevě. Ale když si uvědomím kolik bych musel zaplatit za nový gamepad(y), když bych ten starý vzteky rozmlátil, mě od téhle investice prozatím odrazuje.
-
2hodiny ne? když se nejde jen po "kampani"
-
Jak je to dlouhý?
-
Metal Gear: Ground Zeroes
Pořídil jsem na STEAMu nový Metal Gear a musím uznat, že takhle dobrý port jsem už dlouho nehrál. Podrobný nastavení detailů i herních prvků, hra běží svižně (a vypadá famózně), nenarazil jsem zatím na žádný bug. Jestli o tom někdo přemýšlí, můžu jen doporučit. -
Já to mám docela podobně. Hry, které mi za to stojí, kupuji v době vydání. U ostatních si počkám pár měsíců, než cena trochu klesne nebo se objeví ve slevě.
Né všechny hry mi za plnou částku stojí, což poslední dobou je valná část Ačkové produkce.
Naposledy jsem v den vydání koupil alien:isolation a koupě jsem nelitoval. -
Slevy taky nechápu ale co no... někdo to holt dodržovat tyhle "tradice" holt musí. *3*
-
Za 10E je ptakovina. Po tydnu to stoji mezi 20-30 Euro, bavime se o AAA.
-
Tenhle chlapeček má asi poruchu chování, co tak pozoruju *1*
-
Hry ktere chci hrát, kupuju mimo slev, klidně i za plnou cenu v den vydání a na Steamu. Na druhou stranu mě novější hry zpravidla nezajímají.
-
To by mě taky zajímalo. Tolik nestoji ani ruske klíče.
-
Na kterém servru koupíš AAA titul za 10 euro po týdnu vydání? Povídej, přeháněj. Žádný takový legální server neexistuje.
-
Giftu je omezený počet.
-
Zatim nic moc zajimavyho, uvidime jak se to rozjede :)
Ale je vtipne jak uz nekteri maji hotovy odznacky *1* -
Na STEAMu začal vánoční výprodej.
Je smutne, že i když má steam slevy na které všichni čekají, tak pořád má všechny hry dražší než na jiných serverech kde prodavají steam gift klíče za pakatel a za 10E koupíte i AAA novinku :( po týdnu vydání. -
Proc jako? Ikdyz uz FC4 vykrada samo sebe, je to furt skvela zabava a kvalitou na vysoke urovni serie. Jedina hratelna hra od Ubisoftu.
Mozna bych bral taky Afriku, nebo i Afghanistan.