-
Ve slevě stál 5€, tutově. Doteď toho lituju, že jsem nekoupil. -
Black Flag za 5€?
Stál 27€.... -
Na Nuuvem nakupuju už nějakou dobu a bez problémů. Nemusíš se bát, ten je v pohodě.
-
Určitě bys uvítala Dragons Dogma, ale to bohužel na PC neni... Skyrim, Zaklinace, Fallouty predpokladam znas, takze asi nic moc nepořídís
-
Je to brazilský obchod a oficiální prodejce Steam klíčů. Nic na způsob přeprodejců typu g2a, kinguin atd. Pokud má hra nějaký region lock, tak to tam píšou (u Metro Redux tam například mají info, že klíč platí pouze v Brazílii). Zatím jsem tam s nákupem problémy neměl. Kdybych si tu hru teď chtěl pořídit, tak bych tam do toho šel.
Jen píšou, že pro velký zájem byly všechny klíče vyprodaný, ale objednávky přijímají dál a dnes ve 12:00 očekávají "doplnění zásob". -
8 eur je skoro až podezřelá cena. Ten obchod neznám, máš s ním zkušenosti? Nevztahuje se na hry z něj ten nedávný region lock?
-
Já si myslím, že Denuvo bylo prolomeno. Jinak sto lidí, sto chutí. Co je pro tebe GOTY ? *8*
-
Když někdo vydá pixel artovou srágoru a napálí to za 400 Kč, tak ať se nediví, že se neprosadí.
-
Hrozná™ srajda™ ti teda povím™
-
Africa pls ta byla nejlepší. A samozřejmě tam musí být hledání diamantů!
-
Inquisition GOTY? Co si o tom myslíte?
-
Je zajimavy, ze na tohle si stezujou vice velke firmy. Naopak nove firmy, co maji par vyvojaru a vydavaji prvni hru, jsou vetsinou se zisky spokojene. Hold by meli utracet vic na vyvoj hry a ne na jeji marketing.
-
Sandboxů je docela hodně. Jenže těžko tady nějaké zmínit aby tě tu nezašlapali do země. Tady jsou někteří diskutéři docela fašouni *1*
-
Kdyz hry nekupujes, tak slevy nechapes..no
-
Co bych si tedy mohla koupit na Vánoce na Steamu, pro holky. Čili žádně střílečky. Mám ráda sandbox rpg ale v tom žánru se vyznám a vím že nic není.
-
Opraveno, díky za upozornění *3*
-
Závidím, já už se k tomu až do osmi do večera nedostanu :-/
-
Street Fighter V je vyvíjen na Unreal Engine V.
Pane jo, asi jsem něco zaspal, že už tady máme UE5 *1* -
Tak tak, PC verze je opravdu povedená. Nouzově se mi to navíc povedlo spustit na mém notebooku s HD4400, takže dneska dohraju a nemusím čekat na víkend. *1*
-
já taky... Thief je super, Murdered asi propadák, tak to teď rozdávají a zbytek už mám