Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Děkuji. I tak je 1/3 moc. Ale fakt nechápu, kdo si Level kupoval kvůli hře.....
  • ringmancz
    zatím první den, takže není moc na co si stěžovat. ale přijde mi, že je to takový menší, než třeba v létě. jak změnili úvodní stránku, tak skoro nejde poznat, že jsou slevy. flash dealy jen dva denně a hlasování dokonce jen jednou.
  • Na STEAMu začal vánoční výprodej.

Nic moc...
  • Tafaraj
    $er na fašouny a dávej, taky mne to zajímá :) beztak jen každej machruje, protože se schovává za internetem, ve skutečnosti by na ten svůj názor, co tu sešle, ani nepomyslel :)
  • Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.

Přijít o achievmenty..to je na mašli :D:D
  • ringmancz
    abccr.cz. říjnový číslo bylo první bez hry, takže to na to může mít taky vliv
  • Veskoslav
    Zdorj? A jako zdroj nebudu Eurogamer.
  • Tak zalezi kolik staly ty hry. Pokud za hry dali vic jak 30% prijmu, tak na tom mohli realne klidne i vydelat *3*
  • Zajima me jestli se tadu zverejni clanek, ze prodeje Levelu spadly bez plne hry o tretinu. Asi to moc dobre tah nebyl
  • Majitelé Season passu ke hře Assassin's Creed Unity si již mohou vybrat jednu s šesti plných her zdarma.

Pouze někteří majitelé. Ti, kdo mají Gold Edici/SP z Originu, mají (minimálně zatím) smůlu a systém jejich žádosti vyhodnocuje jako neoprávněné...
  • Tak uz mi prisel free Far Cry 4, nakonec se to docela vyplatilo :)
  • Lávra

A není to jedno?
  • SpiritCZ

Nenech se vysmát :) Nenávist je v módě. Ti, co nejsou líní a paranoidní nakupují hry za ceny, které píšeš :) Nebýt takových serverů, asi bych nehrál, protože je ta naše česká finanční situace hodně směšná..
  • Však odznaky už jdou dělat snad od soboty nebo neděle, takže na tom nevidím nic zvláštního
  • @Pethulla: Možná je čas vyhledat nějakého odborníka, když se neumíš ovládat
  • @ Ucho, Inquisitor: Díky za info, nechám si ten obchod v hledáčku.
  • slavek.skara

dotaz

Lidi kde nejlíp koupit Far 4 gold ?
  • Určitě ne Inquisition.
  • Mart9
    Crysis 3 na Originu za 2,99€ se mi hodně líbí.
  • Johnny

Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.

No to jsou čůůůůráci :D ještě že to nehraju xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit