Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divil by ses ale jsou lidi ktere bavi hrát simulátory. a protože games píše jen o hrách od ubihnoje a jinych velkych firem, a sem tam prohodi nejakou pseudointelektualni indie sr4nec.
    tak co ma tahle firma delat? zaplati si inzerci
  • To jsi se právě vrátil z pustého ostrova? Reklamy v podobě článků se tu objevují relativně pravidelně již delší dobu. Vždy jsou viditelné označeny Komerční sdělení/PR, autor je Inzerce a nemají diskuzi.
  • Insurgency

Poslední Insurgency k sebrání

https://www.humblebundle.com/?gift=n3cbv4sAbEXXe2S7
  • Construction simulator vážně???
    Já jsem tolerantní člověk adblock nepoužívám, občas i na nějakou reklamu kliknu, abych provozovatele podpořil,protože rozumim tomu, že redakce musí z něčeho žít, ale co je moc, to je moc. Reklama na budgetovou hru tvářící se jako normální článek je vrchol všeho! Co přijde příště? Dobrá recenze pro inzerenta: Nebo se to děje už teď?
    Ne nejsem troll, ale "spokojený" čtenář
  • Zatímco v Severní Americe už expanze Goblins vs Gnomes pro Hearthstone už běží, vydání evropské verze se zadrhlo a momentální časový rámec zní "během 24 hodin." Alespoň do startu dostanete tři balíčky GvG zdarma.

No 3 balíčky bychom dostali i tak :D chtělo by to spíš další tři navíc :D
  • ježíš takové hodnocení najdeš na Games. cz a stejně to nedodržují, nejlépe si projít pár recezní...
  • Hráčí žádají po Targetu stáhnutí Bible z prodeje

To jsem zvědav na oficiální reakci Targetu. Podpisů už mají víc než ta petice na jejímž základě bylo z prodeje stáhnuto GTAV *1*
    http://www.incgamers.com/2014/12/gamers-petition-target-to-withdraw-the-bible-after-gta-v-removal-decision
  • Můj dojem naprosto mylný není. Vždyť to tam sami píšou v zásadách hodnocení. A narozdíl od mnohých berou v potaz celou stupnici a nezačínají pětkou. Jak vtipně zmiňují střed desetibodové stupnice ja 5 a ne 7 jak se domnívá US školství.
    "Our reviews make use of the full ten-point scale, so a 5 does not mean ‘irredeemably terrible.’ It means a mediocre game that may well have some redeeming qualities and ideas, or may appeal to those with an interest in the genre. We do not score on the US High School system where 7/10 is average, because that makes no sense whatsoever."
  • nauč se anglicky.... protože tvůj dojem je naprosto mylný...
  • nebudeš ty náhodou bigon? Nepovažuješ taky náhodu ztrátu paměti a záchranu světa za dobrou zápletku???
  • Mart9
    Já to risknu, protože mají několik dobrých her a já od nich nemám skoro nic. Pak se pochlubím
  • kruciš, chtěl jsem napsat 'hra, která NIČÍM nevybočuje'. Ne něčím. Grrr.
  • Zavírání riftů není mainquest, akční část funguje dostatečně dobře. Buďto to prostě není hra pro tebe, nebo jsi tomu dal málo času, nebo jen otravuješ. V každém případě jsi ale mimo. :-)
  • homeles8
    poslal jsem ti žádost :-)
  • Jaký zase nelži? Je to prostě můj dojem z popisu jak hodnotí hry.
    Oni tam vrazí 6 a napíšou že je to dobrá hra, která něčím nevybočuje. Jiný servry napíšou, že ta hra stojí za houno a taky tomu vrazí 6.
  • vlastik.plaminek
    Sebráno, díky.
  • ucho

Square Enix nabízí k předobjednání vánoční krabici s neodhalenými hrami za 6,49€. Risknete to?

nabídka dobrá, kdybych neměl prakticky všechny jejich hry :D
  • Zatímco v Severní Americe už expanze Goblins vs Gnomes pro Hearthstone už běží, vydání evropské verze se zadrhlo a momentální časový rámec zní "během 24 hodin." Alespoň do startu dostanete tři balíčky GvG zdarma.

kde bleskar vzal ty tri balicky zdarma ? jeden z komentu to jenom zminil, jako navrh

Ty 3 balíčky dostanou všichni.
  • nelži. mají hodnocení jako všude. Alien 8, Far Cry 4 8, Dark Souls 2 9... Jen tam napíší chyby a Dragon Age jich má dost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit