Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to těžko, i hlavní main questy jsou ve stylu mmorpg, zavíraní riftů do zblbnutí. Akční combat nefunguje, zahraj si Dragon' s Dogma a zjistíš, jak má fungovat akční combat..
  • Spíš začínají vylézat recenze s hodnocením, s kterým souhlasíš ty.
    Holt to někomu sedne a někomu ne. To není nic divného.
    A když si člověk přečte jejich zásady hodnocení tak to jejich 6/10 je vlastně rovná tak 8/10 všude jinde. Takže to vlastně +/- hodnotí jako každej *1*
  • To není nesmysl - questů je TOLIK, že si můžeš vybrat, že budeš dělat jen ty zajímavější. Taktický režim nefunguje, hraju ten akční, který je naprosto v pohodě. Pokud chceš, aby fungoval ten taktický, stáhni si mód pro libovolné nastavení kamery.
    Lepší než Origins to je, pokud tě ta hra nebavila právě jen kvůli taktickým soubojům.
  • ten kdo má rád RPG, by tomu nedal 9 nebo 10 *3* Ignorace chyb je do nebe volající...
  • Inquisitor
    A obráceně zase lidi nadávájí, že autor o hře nic neví. To je potom těžký :)
  • Ronox
    Většinou to recenzuje ten, kdo má rád RPG nebo je mu celkově série blízká, aby to mohl porovnat s aktuální konkurencí. To samé platí pro změny v sérii atd.
  • "Kecáš - questy můžeš dělat takové, jaké chceš" co je to za nesmysl? soubojový systém prostě nefunguje, nefunguje taktická kamera, nefunguje akční část. Lepší než Origins? Nenech se vysmát...
  • ringmancz
    já nad tím loni přemýšlel a nakonec jsem to nevzal a dobře jsem udělal. letos taky přemýšlím :) podle HW nároků by tam mělo být Murdered: Soul Suspect, ale kvůli tomu bych to určitě nekoupil
  • Kecáš - questy můžeš dělat takové, jaké chceš, soubojový systém není taková krize a postavy+příběh jsou rozhodně na velmi slušné úrovni. Grafika, dlouhotrvající hratelnost, volby co se projeví (i když někdy zcela drasticky a nepředvídatelně), zábavné dialogy s partou a v partě... Nevím, jestli je to na hru roku, ale je to lepší hra než Origins, o dvojce nemluvě.
  • Kdyz uz na Steamu nekdo ma Tomb Raider, Deus Ex, Sleeping Dogs, Hitmany, Just Cause i Thiefa, tak bych to asi nekupoval *1* *1*
  • To je nesmysl, mám hodně rád Origins a i dvojku jsem dohrál dvakrát do konce, a kdyby nebylo málo lokací a debilního respawnu, tak bych ji tu osmičku dal, ale ta trojka je dle mého docela fail. Ovládání, špatně se to ovládá na K+M, špatně se to ovládá na gamepadu, jeden z nejnudnějších combatů v single RPG, generické questy, plochý příběh. Spousta questů zabij či dones, jak píší v recenzi mmorpg převlečené za single. Některé momenty nejsou špatné. Rozhodně to nezaslouží 0 , ale 9? 10? To je k smíchu..
  • spíš mám pocit, že to recenzuje vždy ten, kdo je ochoten udělit vysokou známku...
  • 16.12 vychazi dlc way of life na crusader kings 2 http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/strategy/crusader-kings-ii-way-life/#item-s7
  • Lukyz
    No já mám nahráno cca 20h a zatím se královsky bavím *2* Je dost možný, že hra je naprosto plochá a prázdná pro lidi co nemají odehrány předešlé DA a neznají lore. Já osobně peněz nelituju *14*
  • Veskoslav
    Zaplatili? To ani nemusí. Sto lidí, sto chutí. Takže stačí, aby se v jedné redakci/ceně shodli a je to doma, pak stačí, aby se v jiné ceně/anketě shodli a vyjde ti zase něco jiného. Jako každý rok u těchto anket.
  • Tak trochu prohnilé Dragon Age

Tady jde vidět obrovská marketingová síla EA. I tak průměrná hra jako je Dragon Age dokáže dostávát nadprůměrné známky. Naštěstí začínají vylézat recenze http://www.incgamers.com/2014/12/dragon-age-inquisition-review , kde jsou zmíněné problémy o kterých hráči už dávno ví. Volba hry roku je naprosto směšná. Zajímalo by mě kolik zaplatili za to první místo...
  • Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=NRaK2HUbuHhVYkDD
  • Veskoslav
    Jako loni.
  • To už bylo minulý rok, na konec jsem byl rád, že jsem to nekoupil.
  • Lukyz

Square Enix nabízí k předobjednání vánoční krabici s neodhalenými hrami za 6,49€. Risknete to?

Bude to někdo riskovat? *1* Jde o Steam klíče a za cca 180Kč slibují hry v hodnotě 2.460Kč *8*

https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/screenshots/01see18211280_04.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit