Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady jsem musel nekoho asi poradne naštvat když mi banuje i neutralni prispevky. btw nevim co tim presne chcete dosahnout protože jak vidite pišu dal, navic si mužu zmenit nick a moje prispevky v zaplave zdejšího trollingu a vulgarit stejne nepoznáte
  • Keyz
    Aby to stihli ještě na tuhle generaci.
  • Kozy

Spekulace: Naznačil Hideo Kojima nápisem na triku, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde 22.6.2015 nebo snad datum ohlášení data vydání (25.12.)?

Až na to že to odkazuje na Moby Dicka a kapitolu Merry Christmas. Kojima nám akorát přeje hezký svátky.
  • *7*
  • MickeyMutant
    Po vydání samo sebou. Takhle vyhodí spoustu peněz za betatest, který jinde už hezkých pár let dobrovolně podstupují hráči zdarma*3*
  • Kozy
    Jedno to je, nevim že by se hra na konzoli ve 30 fps sekala nebo byla nehratelná.
  • Kozy
    Souhlas
  • Tilwaen
    Kdy to přesně mají zjišťovat?
  • MickeyMutant
    Ve Warhorse to nestihnou tak jako tak. Se Zaklínačem to nebude mít co dělat.
  • tě pic drope...
  • Keyz
    Nakonec to posunou na prosinec 2015. Vávra nebude chtít vydávat hru proti Zaklínači a tak to také posune *15*
  • Jo, nemaj to moc dobře udělané, člověk automaticky předpokládá, že vítěz je na prvním místě.
  • Hrát můžou jen backeři a lidi co to koupili v betě
  • MickeyMutant
    Taky mě těšilo. Sbohem.
  • Jack1947
    30fps trhané? chci důkaz., otherwise stfu! *4*
  • MickeyMutant
    Aha!*4* Asi mne zmátlo, že by Call of Duty nevyhrálo mezi střílečkama, když bylo na prvním místě.
  • to zjistili opravdu brzo...
  • tož to máš hozené pěkně ujetě, jestli si rád užíváš lagy, dropy... PC Master Race???
  • Protože sis nevšiml, že to není seřazené, ale že vítěz je boldem.
  • MickeyMutant
    Ten nadpis "Jury Voted" tedy neplatí pro všechny kategorie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit