Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    To samozřejmě blbost není, protože mluvím za sebe. Jak to máš hozené ty, je zase tvůj názor.
  • ucho
    Protože v dané kategorii lidé hlasovali jinak...
  • Mart9
    protože je to šuklá anketa
  • Draken69CZ
    Ty kráso ty jsou gigantický *8* já měl za to že subwoofer ulehčuje satelitům který pak lépe podají středy a výšky, ale asi si o tom raději něco zjistím než se jen domnívat. Škoda toho ovládání zezadu, ale to u monitorů (teď už mi je jasný o čem si to předtím psal) je standart co? Jinak na stůl by se mi vešli a cena k tomu co asi dokážou je skoro směšná. Něco 2.1 kolem 3,5tis? Nebo to fakt v takovéto kategorii nemá smysl? Jinak poslouchám spíš elektro, ale občas dám od všeho něco jinak využití je zcela univerzální - hudba (mp3 většinou 320), film, hraní PC i konzole. Jinak dík za trpělivost a tvůj čas *3*
  • MickeyMutant

Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

Proč je druhá Bayonetta hrou roku, ale v kategorii "Best Action/Adventure" je až třetí za Alien: Isolation a Assassin’s Creed Unity, které se mezi prvních pět celkově vůbec nedostaly?*3*
  • to je samozřejmě blbost, z 50 FPS na 30 už je to lag a dost to trhá oči. Navíc Bloodborne je více méně už takové malé mmorpg, tam si nemůžou dovolit dropy, stabilních 30 FPS je úplně v pohodě.
  • Jack1947
    echm echm fan boy be aware!. *12*
  • Jack1947
    Mně jen mrzí že je na WII protože jednička byla parádní, ty na tenhle styl her nejseš hold no. *6*
  • Draken69CZ
    Dobrej trhanej gameplay je ti k prdu!
  • úplně... nejlepší fotbálek historie je PES 6...
  • Bugy a nefunkčnosti.
  • MickeyMutant
    Je to jejich volba mezi vyšším frameratem a maximální dosažitelnou kvalitou zobrazení. Oni šli cestou obrazové kvality, protože líp vypadá na screenshotech, tedy se líp prodává. Navíc je většina hráčů na konzolích na 30 FPS zvyklá a z té vzdálenosti mezi gaučem a televizí to pro většinu není tak markantní rozdíl. Škoda, že se neujala volba grafické kvality vs. FPS, která je třeba na PC běžná.

Nesouhlasím, že "stabilních 30 FPS je lepší než 60 s propady". Pokud to nepadá ke 20, 25 FPS, tak bych určitě volil tu druhou možnost.
  • další downgrade??? nebo se snad bojí Bloodborne???
  • Mart9
    Hrál jsem demo a uznávám, že letos se i PESko velmi povedlo. Ale FIFA 15 je nejlepší fotbálek historie.
  • Mart9
    Jak má.... Má být podle mě, žádná přání. Na Bayonettu jsem viděl recenzi v Re-play a je to neuvěřitelná srágora
  • Zaklínač 3

Odsunut na: May 19th, 2015. *9*
  • Fifa 15, ta arkáda. PES má lepší hratelnost, když už...
  • Jack1947
    Jak má? to jsou nějaká tvoje domělá přání. Fifa15 ? ani se nedivím. *3*
  • Mart9

Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

To vypadá, jako by to byla nějaká japonská anketa.

Hra roku má být Wolfenstein, druhá FIFA 15
  • Já tam mám jen nějaký tutoriál. Kupoval jsem to před tydnem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit