Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

Můj žebříček, kdyby to někoho zajimalo(věřím, že Veskoslava bude)
    1) Bayonetta 2
    2) Dark Souls 2
    3) The Evil Within
  • vy jste blázni nebo opravdu nevím. Stabilních 60 FPS při FullHD je těžko docílit i při PC, koukněte např. na Dragon Age, to nedá na max žádná grafika ani za 15K. Konzole by možná dala 60 FPS, jenže by to dropovalo jak prase, stabilních 30 FPS je lepší než 60 s propady.
  • Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

směšné
  • Tuposlav
  • Keyz

Cinematic tools for Dragon Age: Inquisition

http://www.bfcinematictools.com/dai/
  • MickeyMutant
    Ze zdravotního hlediska určitě.
  • Miserius
    Co tě napadá? 60 FPS je dulezitejsi než samotnej gameplay, to nevíš?
  • Draken69CZ
    Napadá mě jedna platforma kde by se to nestalo.
  • Chystat se můžeš, na co chceš. Třeba přestěhovat se na Mars. Jakou máš šanci to uskutečnit, je přece něco úplně jinýho.
  • Keyz
    Protože ten rozdíl v plynulosti je prokazatelný tak to jedno není. To pak klidně může běžet 15 FPS, když je to jedno.
    Bohužel konzole se pořád snaží držet ve standardu rozlišení a i to jím jde blbě. Všechny hry nejedou ve FullHD. Navíc časem se rozlišení posouvá a pak se to vždy zasekne někde v pozadí.
    O snaze odskočit od 30FPS ani nemluvě. To je většinou vykoupeno právě menším rozlišením.

Jasně při zachování stejné kvality potřebuješ o dost lepší HW aby jsi skočil ze 30 FPS na 60 FPS. Ale když ani nedrží to rozlišení tak to je prostě zoufalý.
  • Expert přes zabezpečení live nejsem, ale pokud tím chtějí demonstrovat ne/zabezpečenost služby tak si mají vybrat jiný termín a né vánoce, kdy plno capartů bude natěšeno na novou hračku pod stromkem.
  • kennyB
    Bylo by zábavné, kdyby to shodili a pod stromečkem našli novej Xbox *1*

Jinak mají velké řeči, že to shodí nadobro. Možná tak na pár dní... Jinak hnus, když se někdo nudí i před vánocema, jako tahle skupina *7*
  • Microsoft při launchi xbox 1 mluvil o 9 letém cyklu. Jestli do té doby změní postoj (zřejmě se bude odvíjet od aktivit sony), nebo ne se teprve uvidí.
  • Kozy

Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.

Jako by to nebylo jedno.
  • MickeyMutant

60 FPS verze Bloodborne bude až ta remasterovaná na PS5.

Ale vážně, nebylo by jednodušší, kdybyste spíš psali, které next-gen hry POBĚŽÍ při 60 FPS, než které hry při 60 FPS nepoběží?
  • Zkus mi vysvětlit, co mu dává menší právo sem psát než jiným hovadám tvýho ražení?
  • Veskoslav

Tak tohle už mi prostě přijde absurdní. "Nová" generace a musí to jezdit na 30 fps, přidávat "filmové pruhy" atd.....A tohle má mít 5 let cyklus?
  • Veskoslav
    Podle mě to jenom shodí na pár dní/měsíc. MS se omluví jako Sony, dá dvě hry stádu a vesele se pojede dál. Nějak se to zaplátuje, vydá se odsuzující prohlášení, jak to ničí herní komunitu.
  • No s sikovnym cervikem to udelat muzes... sam jsem docela zvedavej jestli se jim to podari jak slibili...
  • Vis Jacku, on myslel tebe. Po dvou trech banech tak na rok uz nebudes svými nesmysli otravovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit