Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

Rally hra

Poraďte mi nějakou dobrou Rally hru. Minulej rok jsem konečně vyhrál šampionát v Rally Championship 2000 a pak jsem zkoušel různý Rally, ale žádný nebylo tak kvalitní. Hlavně tratě, desing tratí že je jedna malá oblast na 8 podobných až prakticky stejných tratí mě nebaví. V tom je asi RC2000 unikátní, jinde jsem takto propracovaný tratě neviděl. Přesto doufám, že ještě nějaká a novější rally hra existuje. Hrál jsem i RBR, ale to se mi po naučení zdálo lehký a tratě potom taky nebyly tak rozmanitý a hlavně tam je blbej pohle z kabiny. To je dobrý třeba na nových WRC, ta atmosféra při řízení při pohledu z kokpitu je fakt dobrá, ale ty tratě jsou úplně stejný. No, chtělo by to HD remake RC2000 :-) Jinak jsem ani nezkoušel Dirty, stojí to za to? Případně poraďte jinou dobrou raly. Díky mo :-)
  • Joshua

Deep Eclipse: New Space Odyssey

http://www.indiegala.com/game?game_id=b4c52a73798711e4b1795f6310d26d37
  • Joshua

Ensign-1

http://www.indiegala.com/game?game_id=66b829b0799d11e4acf9afedd41a516e
  • Joshua

Desert Ashes

http://www.indiegala.com/game?game_id=65d0b814799d11e49b11f5182aa3d707
  • Inquisitor
    To se mi nechce věřit, že zombíci ještě tak táhnou, aby to tam nasr...
  • No, hlavně že majitelé originálek si zaplatili za všechny výhody této DRM (nestabilita, výkon...) Jsem zvědavý, jestli se někdy vážně dočkáme konce DRM podobného ražení. StarForce hadr.
  • Draken69CZ
    Ne, BF zapadá až po krk do bahna zatím co CoD tím bahnem krásně pluje a tím vyhrává.
  • Spekulace: Do herní série Battlefield se chystají zombíci.

Ou, jak originalni, to sme tady jeste nemeli. Serie bf zacina preslapovat na miste jako jeho kolega CoD ocividne.
    A cemu se vlastne divim, ty 2 serie si jsou cim dal tim podobnejsi.
  • Tilwaen
    Samozřejmě, že mají konzole operační systém, a díky bohu za to. Absence OS by byla v dnešní době neskutečná otrava - bez správy zdrojů, API, ... :-)
  • Lukyz

DenuvoDRM is cracked by 3DM !

Tak vyšla zpráva od 3DM, že rozlouskli Denuvo a do týdne budou cracky na Fifu14, DA:I a Lord of the Fallen... BTW píšu to jen jako zajímavost a ne protože bych to podporoval.
  • Draken69CZ
    Určitě si pořiď s pořádným diskem, časem najdeš víc her co si na tom zahrát.
  • Na 12 GB konzoli zbude cca 8-9 GB.
  • Ne ze bych tu konzoli vlastnil, ale neda se ten disk vymenit standartnim 2,5" hdd se SATA rozhranim ?
  • Kozy
    Mickey, že ty budeš copywriter? :)
  • Mart9
    Hokej ne, ale tenis chodím hrát pravidelně. Ovšem těžko porazím Federera že? :)
  • Mart9
    To má nějakej operační systém? Bože, to je jak PC sakra
  • nechci ti do toho kecat ale napadlo te si jít ten tenis nebo hokej zahrát naživo, když už jak píšeš u toho pc traviš selej den?
  • MickeyMutant

The Game Awards nabídne 5. prosince přes 12 světových premiér a něco, po čem budeme (alespoň podle podle novináře Geoffa Keighleyho) šílet.

Zbrusu novou řadu čipsů s příchutí peněz!

Znáte to opojné aroma čerstvě vytištěných bankovek, jejichž drsný povrch lákající k promnutí mezi bříšky Vašich prstů voní právě zaschlou barvou? Kdo by ho nemiloval! Teď si tuhle vůni můžete připomenout s novou řadou jedinečných Doritos lupínků s příchutí peněz, jejichž jemnou kompozici zrecenzoval a doporučil slavný herní novinář a Kanaďan Geoff Keighley (znáte z vysílání Halo 4).

Nevadí, že zrovna máte hluboko do kapsy. S novou řadou Doritos Vás vůně peněz nikdy neopustí!
  • Miserius
    Nemám čas tak to tu nebudu procitat, takze pokud ti to uz nekdo napsal tak sorry. Vetsina soucasnych her se instaluje na HDD. Porad jsou hry ktery si nevezmou z disku nic, nebo treba jen 10 mega (Dark Souls) ale chces se na to orpavdu spolehat? Ze jednou prijdes s hrou domu a nepujde ti nainstalovat? 12 GB bych rozhodne nekoupil, buhvi co si veme samotnej operacni system a pak staci jedna hra co bdue na disk chtit 5 giga a mas smulu
  • Mart9
    Aha, to je dobrý nápad, zkusím to nějak pohledat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit