-
píšou "Please note: Not available in Russia & CIS territories."
takže pokud je tvoje IP normálně tady a máš steamovskej účet založenej jako v Čechách, mělo by to jít... nicméně za dva dolary bys to bejval mohl i risknout :) -
The Game Awards nabídne 5. prosince přes 12 světových premiér a něco, po čem budeme (alespoň podle podle novináře Geoffa Keighleyho) šílet. Phil Spencer bude tentokrát chybět.
Alespoň přeložit by to chtělo správně, i s mojí velmi chabou angličtinou tam čtu něco jiného. -
Sorry, ale Ubisoftu nebudu dávat víc peněz, když jsou takoví dojiči.
-
Co by jsi dělal bez slev? Typický Čech *1*
-
Dočkal jsem se Far Cry 3 na Steamu za 5€ *14* *14*
-
Přesně. Máš captcha úlohy které scripty neumí vyřešit. Například něco musíš ručně přesunout atd..
Zde mají pořád ten starý systém, který je naprosto na nic. -
Inu, pravdu díš :).
-
...což zas není takovej velkej problém... *3*
-
A co.z toho co.jsi videl neni star- wars? To by me fakt zajimalo, mi to prijde jak obycejny hate..
-
Jasně, s tím jsem obeznámen. Jen jsem podotýkal, že se nejedná o něco, co se ještě nikdy ve světě SW neobjevilo.
-
To si počkáš..
-
Ono by stačilo kdyby captcha nebylo pouze opisování znaků, ale jednoduchý matematický příklad a už by byl ztracený, konec spamu a byl by klid.
-
Může prosím někdo zabanovat toho idiota, který spamuje naprosto všechny diskuze?
Jsem pouze jejich čitatel, ale 3 strany spamu jsou fakt síla. -
Expanded unoverse je ale noncanon. Poté, co značku SW získalo Disney, tak rozhodl, že canonický budou jen filmy a seriály.
-
To je teď ale stejně fuk, když už směrem od disney zaznělo, že na ten kánon serou. *15*
-
Steam
Otazka na mistni steam znalce: na bundlestars sem chtel zakoupit DLC pro F.E.A.R 2, Reborn. Stale mne to ale hlasi spatny region. Presto se to da zakoupit. Vezme mi ten klic ale steam? -
Dle mého názoru v mnoha ohledech expanded universe kvalitou přesahuje i původní trilogii.
-
No zrovna tady je zvráceného textu dost ;) ...A pak vzhledem k tomu že hru jsem rozehrál v češtině z nějakého jubilejního DVD , pak koupil na Steamu a lokalizace nikde , tak to minimálně hodně naštve ... .
-
Starej dobrej Frontier ....
-
Nintendo si patentovalo emulaci Game Boye pro různá zařízení (včetně PC, telefonů či displejů v letadlech).
Patentovat si dávno užívané ? ... Čekám že místo vývoje nových konzolí se budou v budoucnu jenom soudit a soudit a žít z minulosti ...