-
Sledujte první trailer na Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Největší redakční fanboyvé Adam s Lukášem jsou spokojení, co vy?
Tak prý bude v nových SW Chewbaccův syn. Tady je obrázek jak by měl asi vypadat http://cheezburger.com/6804596224 :D -
To s tím extended u tebe je mi líto, ten rozmanitej svět je parádní
-
Dreamhack
Komu jste fandily ve finále?
já bohužel NIP -
Nintendo si patentovalo emulaci Game Boye pro různá zařízení (včetně PC, telefonů či displejů v letadlech).
Jo, to udělali dobře. Tehdá to byla doba, kdy Nintendo za něco stálo. Od té doby jedou jen přes barevnej kopírák. -
Já jsem zapřísáhlý fanda staré trilogie a pro mě je něco takového kacířství. Jsem rád, že nemám páru co je extended universe a nové trilogie Star Wars se strašně moc bojím.
-
V expanded universe se takový světelný meč už objevil, takže nic proti ničemu.
-
Sledujte první trailer na Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Největší redakční fanboyvé Adam s Lukášem jsou spokojení, co vy?
Ten lightsaber :DDD Škoda, že není v hlavní roli Kyle Katarn to by mě lákalo mnohem víc. -
tomu rikam demence v krystalicke podobe
-
banka
Odečte se ti to podle kurzu prodeje valut dle sazebníku tvé banky -
Steam měna
Blbej dotaz - kdyz na Steamu zaplatim 1€ za hru, kolik mi to odecte korun z uctu? Bylo to 28 ale prijde mi ze se to meni. Pokud mozno, kdyby se to dalo zjistit i na desetiny, existuje na to nejakej web? :D Dík -
Když se tu může propagovat nacizmus proč ne tohle.
-
zajimavé že tady svítí ten post vybízející hráče k podvodnému konání, ovšem prispevek ktery na to upozornil byl smazan :))
-
dík
-
Grey Goo
Byla oznámena nová RTS, Grey Goo, kterou tvoří Petroglyph (bývalý Westwood → next-gen C&C confirmed), vyjít má už 23. ledna. -
Ono asi byla myslenka, ze mene rozvinute oblasti to budou mit levnejsi, kvuli mensim prijmum. Ale z nejakeho duvodu to funguje presne opacne. Takze v tom nevidim problem to jakkoli obchazet a nakupovat co nejlevneji.
-
Tak to u nás teda nějak nefunguje když vemu průměrnej plat a cenu hry.
-
Elite bude venku do konce roku. Star citizen je v nedohlednu... Tedy elite. Než dorazí SC, tak to budeš mít v elite nahráno...
-
rada
Ahoj, už se tu to možná řešilo, přemýšlím o star citizen nebo ellite. zkošel jsem EVE ale to mě nebavilo, některé díly Xka jsem hrál, ale ani jeden nedohrál.
nemá někdo nějakou definici těchto her, podle které bych si mohl vybrat ? -
Jo. Jen to musíš mít nastavené.
-
Tak jinak by to tam dobře neprodali. Lidé doporučují nakupovat u Originu přes Mexiko :)
Cenu dávají prostě podle toho na co tam lidé mají atd. Něco jako The Big Mac index.
http://www.economist.com/content/big-mac-index
Ten také nestojí všude stejně. Tam je ale problém, že je obtížné kupovat Big Mac z jiné země *4* U digitálního obsahu to jde i přes jejich nefungující regulaci a nucení toho, že musíš nakupovat za ceny kde žiješ. *11*
Vůbec tohle je k zamyšlení. Jestli je dobré vytvářet cenové zóny a nutit lidi nakupovat tam. Když máš svobodu volby ve většině zemí. Tohle je zcela proti tomu. Klidě kdyby jsi to měl bez lokalizace ale s legální možnosti to koupit přes orio obchod jinde.