Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Dnes vychází v pořadí již třetí patch (seznam změn) pro PS4 verzi Assassin's Creed Unity. Do konce tohoto týdne by se měli dočkat i majitelé PC a Xbox One verze.

Wow pc mne nepřekvapuje ale XONE? rly kde je tedy ehm ta pomyslná rovnost mezi konzolemi že by měli dostat obě konzole svůj update na AC.UNITY ve stejný den... hmm toto moc nevoní. Aha asi Mrkváč... co příběh už maj naplánované DLC co zaplácnou zbytek nebo 10hodin je adekvátní?

Když si vezmu že AC hry měli tak minimálně těch 15... chyby se opraví a příběh se dokončí pomocí DLC. Hráči(!!???) = blbci. Vydělali a vydělají i na další díl. Achjo. MISSION DONE!!! *7*
  • Když už se nakously slevy na Originu, tak se poptám. V jakém stavu je SimCity? Je pořád tak malé nebo se mapy už zvětšily?
  • Mart9

Černý pátek - Origin nabízí až 75% slevu na 36 her, mezi nimiž naleznete např. Crysis či Far Cry 3.

Platí stejně jako u steamu, že u her od Ubisoftu musim i tak mít Uplay? Nebo stačí Origin?
  • Jack1947
    Android - sice by ch napsal tablet NVidia Shield ten se u nás ptrodává ale mnohem lepší by byla mobilní konzole NV SHIELD - ta se mi zdála lepší no. Jinak asi Nintendo no...
  • Na první pohled to byla kachna. Stačilo by s tím 10 minut hrát Quaka 3 a už by přístroj neměl co odebírat :-D
  • Tak jsem zvedavy s cim se dnes vytahne steam:)
  • ucho
    Zajímavá teorie, nebýt detailu, že ta hra měla nedávno víceméně veřejnou betu...
  • The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si lze titul zcela užít pouze s ostatními hráči.

Blbost. Akorát už teď ví, že to bude další bugfest, který by u jiných vývojářů neprošel ani jako beta. Far Cry 4 sice dopadlo daleko líp než Watch Dogs a AC Unity, ale když na mě nepřítel střílí skrz strom a po restartování mise se nenačte prostředí, tak to moc nepřispívá k dobrému zážitku.
  • shefield2
    Honzo, Honzo, ty to vedeš... *1*
  • braveman
    Opraveno, díky.
  • Listopadový update pro FIFA 14 přináší opravu chyb i nový obsah. Podívejte se na seznam změn.

Pro FIFU 15, ne 14.
  • Nevim jak nekdo mohl verit ze to je opravdovej projekt *1* Je na prvni pohled jasny ze jsou to trolove... kdyz jsem to napsal k FB postu zahranicniho shopu, tak se na me sesypali amici s nadavkama jako ze jsem zlej, ze to je prece super napad, ze by to mohlo nekomu zachranit zivot!!! *1* *1* *1*
  • Ta lokace je obrovská a plná objevitelských a "sbíracích" questů. Není ale vůbec špatná, avšak když pak navštívíš ostatní lokace, menší a se zajímavějším obsahem, bude ti tahle připadat trochu obyčejná - já mám výhodu v tom, že jsem celé Hinterlands udělal hned na začátku, takže se tam nemusím už moc vracet a nehrozí mi, že bych tam o něco zajímavého přišel. Na druhou stranu právě tam najdeš léčitelku a horsemastera, užiješ si bojů proti templářům a mágům v takřka open world prostředí, najdeš vysokou koncentraci elfrootů (sbírej, všechny, i když jich je moc, budeš jich potřebovat ještě víc!)
  • Inquisitor
    To je zase jednou reklama na hry. To budou mít média žně, jaký jsou hráči nebezpečný psychouši :)
  • Nečtu to, co ti napsali ostatní, takže je možná budu opakovat.

a) ta hra je obrovská, gigantická, obsahuje spoustu pasáží, které si říkají o pomalejší tempo a nespěchání - ostatně, tady se nic moc uspěchat nedá, leda rychlým cestováním (i po jedné mapě mezi tábory a několika dalšími ovládnutými místy) - pokud jí těch 100 hodin nechceš věnovat, tak to nemá cenu hrát

b) ovládání je na palici, melee charakter bych nehrál - přesto se dá spousta věcí ulehčit. Místo klikání při útoku stačí myšítko držet a pro sběr lootu je 1000x lepší použít klávesu F než myš (pořád se ale musíš dostat hodně blízko)

c) mezi Medium a Hard je velký rozdíl, já osobně po asi 30 hodinách klesnul k Medium, protože mě nebavilo souboje opakovat - teď už mě sice nic nezabije (když nejsem šílenec a nejdu na něco mnohem silnějšího), ale nuda to rozhodně není

d) hra je fantastická, rozhodně do ní jdi!
  • The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si lze titul zcela užít pouze s ostatními hráči. The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si hráč musí užít atmosféru

Hlavně nepřestat kopat a kopat.
  • homeles8
    nemám ps+ . Jinak koukám na to 2 DS - jakto že je 3DS méně skladné, když je otvírací a 2DS je jenom velká plocha s dvěma displeji? V tomhle ohledu se mi víc líbí PS Vita nebo první DS.
  • The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si lze titul zcela užít pouze s ostatními hráči. The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si hráč musí užít atmosféru

Bude to pjůsej...hru s ostatními si stejně neužijete protože fungovat nebude...embargo na den vydání je prostě jasná známka toho, že tu něco smrdí..
  • Draken69CZ
    Vycházeli z faktu že člověk má cca 5 litrů tak ho chtěli vycucat do dna.
  • Johnny

Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

Tak už to bylo zastaveno :D Nehledě na to že krev by se odebírala pokaždé když ovladač zavibruje. A to je Samozřejmě i při střelbě a jiných aktivitách, takže to chlapci nemají moc promyšlené :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit