-
Je to ve videu za prvním odkazem z toho článku na IGN. -
Jestli tě nebaví hry na mobilu, tak existuje možnost, že tě nebudou bavit ani hry na handheldu. Nejlepší je tedy stejně asi koupit lepší mobil s Androidem v ceně mobilní konzole a vyzkoušet to nejlepší z těch tisíců her zdarma. Když tě nebudou bavit, zůstane ti slušnej mobil a ušetříš peníze za handheld a za hry.
-
Hlasové obsazení hry Game of Thrones od Telltale Games..
Já vidím jen vyzrazení postav, které ve hře budou. Nic o hlasovém obsazení nevidím. Tyhle bleskovky si už vážně strčte do zadnice. -
*1* jen jeden reprák má 25 kg *1* si mě dostal, sluchátka novej vynález teď to testujou v USA
-
Přenosná konzole
Jsem sice čistě PC hráč, ale jen jeden reprák má 25 kg a celý je to objemný, a hry na mobilu mě nebaví. Taky mám slabej mobil na lepší hry. No a v práci je občas nuda. Tak bych se chtěl zeptat, jaká je ta přenosná konzole lepší. Chtěl bych hrát hlavně plošinovky. -
Trackmania Stadium
Trackmania² Stadium multiplayer je zdarma od teď až do dubna 2015 http://1url.cz/SC2O -
Lukas
Dik moc, tohle me pomohlo ted jedu na high nastaveni 50 FPS :-)
To je uplne jina plynulost, fakt parada. -
Seznam zlevněných titulů, které tento týden (25.11. - 1.12. 2014) naleznete na XBLM.
Diky za tuhle hru urcite ji dohraju nekdy -
Pokud jsou recenze až v den vydání tak určitě
-
ten Wickland je vpodstate nezhmotnená Romerova idea prvého Quaka pretvorená do podobny Quake 3 *1* Rozhodne zaujímavé.
-
Risk of Rain
https://www.humblebundle.com/gift?key=Wa8Ahv7SbFVC25Db
musí se to aktivovat během několika hodin, snad si to ten člověk, co si to vezme, vážně zahraje -
Cartmanův názor na předobjednávky ...
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aEGo6bO_700b.jpg *1*
Co myslíte vy? -
jinak jsem ale zvědavej, původní kult byl super, úplně jinej přístup než ostatní klony diabla, a netušil jsem, že se dělá na dvojce...
-
to jo, už je to pět dní :D :D
-
Zavvi 15% sleva
7563-F295-4E89
Tip: Metro Redux PS4 mají za 20 liber, takže se slevou je to 17 liber, to je +- 600,- (poštovné zdarma). Já už letos nechci utrácet :)
Kód lze použít jen jednou, takže je pro jednoho člověka. -
co někomu připadá srozumitelný, to někoho jinýho tahá za oči v tomto případě :) každej máme toleranci jinou, tak kdo rozhodne, co už je tak nesrozumitelná čuňačina, že je v pořádku upozornit?
napsaný je to špatně, ucho upozornil, bleskař by si měl opravit a zapamatovat... je to svým způsobem taky "novinář", tak když něco publikuju pro lidi, který to budou číst, tak by mě hanba fackovala, je úplně jedno, jestli na webu o hrách, houbaření nebo bontonu...
jasně, není to důležitý... ale když někoho upozorníš na chybu, je to podle mě lepší, než ji tam nechat (hrůza, že si toho třeba většina ani nevšimne...) -
Recenze na Shadows: heretic Kingdoms?
Kdy ji mame ocekavat? Hra vysla jiz pred dlouhou chvili... -
Na Kickstarteru se zkoušelo prosadit (nyní již suspendované) herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.
No to je ještě větší cypovina, než je přehypovaný Oculus. -
To ze je tobe uplne jedno ze se neco dela blbe neznamena ze to je jedno vsem lidem.
-
A proč na chyby pořád dokola upozorňovat? Tohle je web o hrách, ne o pravopisu. A jestli je tam napsáno, že se prolétnete s vaší nebo se svou postavou, je mi úplně jedno, chápu význam obou vět.