-
Lukas
revan1
Ne zatim su ve hradu, na high mam 23 a propady az k 18 FPS, na stredni 26-32, ale furt spis pod 30 ,a na low 36 a ted v tom hradu obcas i 50 ale jenom kdyz cumim do zdi nebo tak. Musim to hrat na low. Ta hra je ale nejaka divna, kdyz nactu hru tak je tam nekdy takove modre filtr a musim to restartovat, doskakuji tam v animacich postavy i textury atd. Je to rozsirena edice a ta by podle me mela byt uz opatchovana, ale nevim. -
Fifa World
Po novym updatu se mi hra na Originu spousti v okne, nejaky rady jak to nastavit zpatky na fullscreen, abych to nemusel prepinat rucne?
Kdo dobre poradi, dostane palec nahoru k jeho komentu! *1* *1* -
Počkat na patch? *7*
-
AC unity
Mně to padá i na 18fps co s tím mám dělat, mám PS4. -
lol tobě je tak 17 víc ne co :)
-
Teda mně když odcházel zdroj tak mi nešel zapnout kompl pomalu, nebo spíš wokna zamrzali různě i při startu atp...
-
ty jsi expert pc-sráči... To se normálně stavá, že zdroj odcházi a nedává plný výkon do grafiky, proto jede grafika na půl plynu. Takže zavři chlebárnu, ty tvoje hemzy nikdo slyšet nepotřebuje..
-
revan1
Tak to pak nechápu. Je možné, že to bylo těma neofiko patchema ale přísahám, že jsem to hrál na high úplně v pohodě. Jediný případ kdy mi padalo občas fps tak bylo v noci okolo Flotsamu ale opravdu to byly minimální propady a v pohodě se to dalo hrát. Btw. Mám GTX 560TI Twin Frozr 2 ale počítám s tím, že je to to samé jako GTX560TI jestli ne tak sorry. -
Dobry no a to ti takhle sla cela hra nebo jen ten uvod ? Samotne oblehani hradu jde totiz o dost lepe nez treba takove okoli flotsam nebo vergen ci nedej boze tu bitvu s draugiry. Hral jsem to kdysi na podobne karte a i kdyz to slo zhruba jak rikas, tak proste tam byli v nekterych mistech neprijemne propady. Pokud jsem si chtel uzit plynule hry, tak to bylo spise medium / low.
-
tak jo, k tomu crosspatform mp a ja jim par konzolovych darcu prihraju *5*
-
"nejde výkon ze zdroje do grafiky" :D
ty voe... mě tu jednou jebne z těch příspěvků některých :D -
Lukáši!
Ta reakce byla na revan1 :) -
Tak klasické rady: vypnout ubersampling (pravděpodobně splněno), vypnout SSAO, vypnout v-sync, případně DoF a Motion Blur.
Zaklínač 2 jsme rozjel na vyšší detaily na HD4850 512 mb, takže u tebe by to mělo jet dobře.
Popřípadě si stáhni tenhle tweaker: http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/181/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher2%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D181%26preview%3D&pUp=1. Ten ti umožní trošku detailnější nastavení. -
No a ty porovnáváš PC/PS4 se starou generací a potom prázdné ulice InFamous s Planetside 2..tak toto má ale "hodnotu". Tam kde není síla se optimalizovat nedá donekonečna. A bohužel zde opravdu není a nikdy nebude.
-
http://steamcommunity.com/app/20920/discussions/0/34095131898289683/?l=dutch
V tom případě, to bude nějaký hlubší problém... hmm 18-20fps je žalostně málo zkusit patch a jak na hoře v tom linku na steamcommunity lamentují - i Sweetfx. -
Lukas
Ten mam vyplej od zacatku ty magore! -
Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.
ses vubec shopnej vnimat co ti lidi pisou, vypni ubersampling a prestan uz resit pi****y !!! -
Je to na pitchu no. eště více mne to utvrdilo v tom že nová grafika je sakramentsky důležitá už jen kvůli starším hrám.
-
úplně v pohodě bys to měl zpustit. Já to spustil na 8800GT kdysi na high při 28 FPS při Full HD. Takže někde máš problém. Možná ti nejde výkon ze zdroje do grafiky nebo do procesoru. Na přísvěvky PC-hráče nemá cenu ani reagovat, ten upadl v mládi na hlavu a od té doby je dementní...
-
Sam sis odpovedel, pisu celkem vykony a myslim vykony vzhledem k Zaklinaci 2 ktere vysel tusim prave v roce 2010, tudiz by na tuhle hru melo v pohode stacit