Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warriosparky

AC Soutěž

1. Kolik doposud na PC a konzolích vyšlo Assassin's Creed her (nepočítejte kompilace a oznámené, ale ještě nevydané hry)?
    Docela nepřesná otázka, zvlášť u série jako je AC... Počítají se hry na PSP, Nintendo DS (to jsou přece taky konzole, nebo myslíte jen ty "velký")? Počítá se standalone DLC a jiné spin-offy nebo jen ty "velké hry"?
    2. Jak se jmenovali hrdinové jednotlivých Assassin's Creed her, které dospodu vyšly na PC a konzolích?
    To samý co u první otázky + co to znamená "dospodu", nějaký nářečí, staročeština, překlep(y), automatická oprava? Na častý chyby v článcích jsem si už zvykl, ale aspoň u tý soutěže byste si mohli dávat větší pozor.
  • Kozy

První PS4 betaverze PlanetSide 2 se dočkáme zhruba uprostřed prosince a poběží při méně jak 60 fps.

Jo tak na to jsem hodně zvědavej.
  • ucho

Video 1 / 2 :V PS4 exkluzivitě The Tomorrow Children můžete stavět svůj do závratných výšin.

svůj co? zase nějaká sprosťárna?
  • Vždyť mu to nikdo nekoupí.
  • audrey bitoni *1* *2*
  • Prodej to.
  • Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, odstraňte si všechny herní kontakty.

Asasína jsem si předbojednal ve sběratelské edici, ale zatím jsem to ani nerozbalil. Počkám si, až to ti lemplové nějak opraví. Ach jo, kam to ten herní průmysl spěje??? *16*
  • Jack1947
    Jen zkoušejí co si mohou ještě dovolit a hráčům to nevadí... nevadí tahají to kupují to je jedno výsledek je takový že hra je oblíbená nějaké ty "chyby" zamáznou pozdějším patchem a jede se dál. Plus fůra DLC to ještě pojistí.
  • Však, ten výrok jsem četl a opravdu lidé od Sony nemají ani elementární přehled a pak se ještě dušují, že handheld, který zabili je lepší jak konkurence ..
  • A co kdyby tak marketingové oddělení vytáhlo hlavy z prde*í a vydalo dobrý produkt, aby lidi mohli hrát hru za kterou platí? Je čekání na patch nějaká část filmového zážitku?

Volně přeloženo, když už se tu kopírují tyhle cizí příspěvky, aspoň to překládejte, ne každý umí cizí jazyky. To s tím 30fps filmovým zážitkem se povedlo :) Ubi to bude mít na talíři ještě hodně dlouho (doufám) a je to jedině dobře! Do nich.
  • Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, odstraňte si všechny herní kontakty.

Or how about your marketing department gets their heads out of their asses so you can release good products, and people can play the games they pay for ? Is waiting for patches is somehow part of the cinematic experience ?

Pěkně řečeno *2*

Spíš:

Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, hru odinstalujte, napište stížnost na naše oficiální stránky a my Vám rádi vrátíme peníze.
  • Nehrat pres VPN

The warning for playing for too long is only because you are playing using a Korean VPN. It's a legal requirement in Korea.

Chudaci sikmooky *1*
  • Draken69CZ
    Dík
  • Inquisitor
    Díky
  • SalemCZ
    Děkuji za hru, kdy bys chtěla tak ti za to můžu dát něco z tohole Anachronox, Daikatana a Summoner
  • jesusek
    Insanely Twisted Shadow Planet (Steam)
    https://www.humblebundle.com/gift?key=uHkDeppxBnEsN2tF

3x Risk of Rain (Steam)
    https://humblebundle.com/s?gift=rkyKkE6GMvWvyVFq
    https://humblebundle.com/s?gift=MKxtrrZ5CA4FcnyP
    https://humblebundle.com/s?gift=6D3r7F8aNpYb6B6F
  • Origin

Mám dotaz na uživatele Originu - program mi každou hodinu řekne nějakou blbost o tom, že hraju dlouho v kuse. Dá se to vypnout? V podstatě mi je to jedno, kdyby to neprovázel hlasitý zvuk, který mám u DAI hodně nahlas kvůli velmi tiché hudbě, kterou chci aspoň trochu slyšet. V upozorněních jsem to nenašel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit