Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • braveman
    "U" se nevytratilo při výroku mne, ale Sony (viz zdroj) ;)
  • Podle toho,jestli ti více sedne temně hororová atmosféra jedničky,nebo prosluněný Infinite.(dvojka je asi nejslabší,příběhově je nejlepší a nejsložitější Infinite)
  • Ano U se bleskaři kamsi vytratilo .... Ale i tak nintendo jede bohužel druhou kolej často jen kvůli marketingu ...
  • Obrazem: Titul Battlefield Hardline očividně změnil box art.

Jde alespoň jasně vidět, že nejde jen o hru na policajty, ale jde i o hru na zloděje. Na to člověk jen tak nezapomene, když zloděj je hned na obálce.

A jooo... ten černoch je policajt... no joo...
  • Miserius
    Co je na Infinite příběhu k nepochopení?
  • Draken69CZ
    Ou dík za upozornění, moje chyba to jsem nějak přehlídnul pak jo stačí ti 20 giga, ale zas když už se to kupuje jestli není lepší zainvestovat do většího.
  • 26 na pc, na xbox naopak pise kolega jen 7, asi nejake cary *5*
  • Draken69CZ
    Proč? Protože byl první? Pokud nehrála žádnej a nechce hrát všechny tak je Bioshock Infinite nejlepší volba.
  • Bargud
    Doporučil bych Infinite, ale jestli si najdeš čas, tak se opravdu vyplatí ho (hrám) věnovat i prvnímu dílu. Plasmidy mi připadaly o něco lepší než v Infinite a podmořské Rapture má rozhodně taky něco do sebe. Jinak je Infinite snad ve všech směrech rozhodně lepší a je to jako celek neuvěřitelně skvělý herní zážitek, bez debat!
    EDIT: Jinač DLC do Infinite se právě v Rapture odehrává, tam bude pravděpodobně znalost pro lepší zážitek nutná, pokud ne, opravte mě, sám jsem DLCčka totiž ještě nehrál, byť je mám. Infinite si plně užiješ ale i jako samotnou hru bez DLC.
  • Bargud
    Sakra, co to má znamenat? Chápu, že ti lidi, kteří nepochopí příběh, tak hru nechápou. Případně někoho hra fakt nebaví. Ale říct něco takové s tím, že si to nedohrál ani do půlky?!!
  • Draken69CZ
    Ou yeah niga XD
  • Draken69CZ
    Kolega níže psal že instalace má 26 giga, disk co jsi uvedl má jen 20 giga, ale pokud by byl větší velikosti tak ano na to by to už šlo. Tady mají 120 giga http://1url.cz/tCrY. Popřípadě ebay ;)
  • Obrazem: Titul Battlefield Hardline očividně změnil box art.

no strašnej *11*
  • A na tohle už ano?http://aukro.cz/hdd-xbox-360-slim-hard-drive-20gb-i4814546359.html
  • Draken69CZ
    Nejde nainstalovat na flash disk pouze na interní HDD.
  • Na xbox to chce 7 giga a na té flešce mám volných 35giga
  • Na xbox chce 7gig a já na té flešce mám volných 35giga.
  • misto? i kdyz 26giga je dneska spis hra mensiho rozsahu *5*
  • MickeyMutant
    Sponsored by Doritos and Mountain Dew.
  • C-BEAM
    Kozy: takže detaily sú lepšie v PC verzii a preto sa ti páči viac konzolová verzia ? *1* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit