-
aha, takže když někdo píše jako čunítko, tak se na to může upozorňovat jen omezenou dobu, dokud se "nepřejí", a pak se to vzdá? :)
-
Já jo, ucho je známý češtinář - hnidopich, už se to přejedlo.
-
moc nerozumím těm mínusům tady...
-
Lilly Looking Through
https://www.humblebundle.com/gift?key=qsC4Ak2RecbG6yXN
humble gift -
tož ten wickland vypadá jak quake 3 arena :D not bad...
mimochodem, tuší někdo, jestli existuje nějaká spojitost mezi "příběhem" původních (a následnejch) quaků a tou trojkou? nebo se to jmenovalo tak jen tak z prčy? :D -
No Bundle
http://www.bundlestars.com/all-bundles/ballistic-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+ballistic
Za sebe doporučuji:Wickland a Tiestru (recenze na Steamu jsou u téhle hry otřesné...) -
brumla
Tak mam pro tebe jedinou radu pokud mas nejnovejsi ovladace k zakladce,grafice a mozna par periferiim tak stahno pretaktovaci programy jeden na zatizeni 100 porocent grafky jiny na system a v neposladni rade aidu at se podivas co v bedne je a kolik to ma napajeni. nazvy programu ajdes hned na googlu je jich jen par preju hodne zdaru protoze me se to zda taktez divni vezu se na stredni stride uz asi dlouho a diky konzolim svladam vse perfektne. takze v popisu tveho HW by to byt nemelo jestli jsem neco neprehledl -
Svoji GTX560Ti do šrotu posílat rozhodně nemíním ... ve všech hrách které hraji je ještě plně dostačující (a dostačuje i pro ARMU 3) a že nějaký přeladěný Witcher 2 se nároky dorovnává na starý Crysis v plných detailech .... to mne věru trápit nemusí ;) Slideshow jsem si užíval na PCI verzi Geforce4 MX440 takže dobu, kdy je skutečně třeba přezbrojit na novější grafiku odhadnu snadno - ještě rok minimálně nebude skutečný důvod ;)
-
Jak chceš pomocí optimalizace obejít výkon? PS2 je jedna z nejnáročnějších her na výkon vzhledem k počtu hráčů, co se vyskytují na jedné mapě. PS4 zaprvé bude mít oddělené servry od pc a za druhé omezený počet hráčů. A jestli tvému mozku nedošel rozdíl mapy X desítek kilometrů čtverečních s tisíci hráči v reálném čase a Infamous, tak je mi tě upřímně líto, jenom škoda, že sis neproklikal i ten svůj blábol.
-
Jako že je to "brzo" na PS4:) Asi musím lépe psát komentáře.Samozřejmě, že jsem narážel na počet hráčů atd. Včera byla bitva o jeden z biodómů, 12 skupin na každé straně, plně obsazené. To PS4 neutáhne ani kdyby chtěla.
-
Video: Vytočením čísla 19997593255 v GTA V (pro nové konzole) se prolétnete s vaší postavou nad světem hry.
spíš se svou postavou... -
Neoficiálně: Majitelé Xbox One, kteří s koupí konzole neotáleli, obdrží zdarma Limbo.
Už obdrželi. :-) -
Zátnam ze sobotní akce Elite: Dangerous Premiere
https://www.youtube.com/watch?v=0GxJbOMaXa0 -
Jo zkousel sem z toho odkazu, a vubec zadna zmena. Odehraju to na low. Ale u zadne hry problem nemam jenom u Zaklinace.
-
Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.
Tenhle kickstarter už byl zastavený. Pochopitelně. To znělo jako něco z Onion news nebo z tweetu Petera Molydeuxe. -
Lukas:
To vypada na jiny problem, zkus obnovit ovladace a zkontroluj chlazeni. Takovyhle artefatky nejsou vporadku.
Kdyztak zkousel jsi nejaky config co jsem ti daval odkaz ? -
Lžeš nebo je to rukama, mně to na 980 jede 50+ fps, občas padne na 30.
-
I přesto optimalizace neni všemocná, tohle prostě dobře nepoběží.
-
Co brzo? Na pc to hraju už nějakej čas a nedokážu si představit jak zrovna tahle hra bude mít stabilní fps, minimálně budou muset omezit počet hráčů.
-
tak jsem to zkusil na 980GTX a padá mě to pod 15FPS. Tak ještě zkusím XONE a uvídím. Pak napíši..