Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davskal
    BearPit nepřežili dva medvědi, ale dva sloni který dával dozádu.
  • Tilwaen
    Inquisitor: Znáš to, stejně tak nikdo nečte Blesk a nevaří podle Hrušky, přitom je teď ta jeho "kuchařka" top 1 (!) nejprodávanější knihou v ČR.
  • Thorar
    Na tom dělá Tlamiczka, ne? Před rokem se něco šuškalo, jinak to je ale překvapení, bez ohledu na to jaký máte na sérii názor.
  • EA oznámilo Need for Speed: No Limits pro mobily, tablety.

Bude ještě Ken Block tváří Dirtů? Když dělá do NfS?
  • Sice s tím souhlasím, ale zkus si příště vymyslet svůj nick, díky. :)
  • Až na ten malý Fov, to je vážně bída a nemůžeš si to nastavit. K tomu gamepadové ovládání, ta orientace v prostoru je nakonzoli příšerná. A taková ta celková vyblutost PS4 verze se mi nelíbí. No a k tomu si připočíst chabých 30fps... a radost by mě dávno přešla :D
  • Miserius
    Far Cry 2 na ps3 se dá koupti už za sto korun, to bych za to možná i dal, přestože ten díl uplně nesnášim (nemam rád to prostředí ve kterym se to odehrává), to já raději Far Cry 3 který už taky stojí kolem dvou stovek
  • ringmancz
    dostal si Jackův virus? nějak mi uniká, co jsi chtěl říct
  • frag.ment
    Jo herní počítač mám, většinu her by ještě utáhnul, ale už prostě na PC nehraju, nebaví mě to. Mám taky PS3, takže jestli mě bude FC4 bavit, tak si někdě za levno pořídím FC2.
  • Dvojku určitě ne, ta na PS4 ani nevyšla. Jsem myslel, že máš i nějaké herní počítač (na dvojku není třeba extra dělo) no *1*
  • ucho
    no jistou spojitost mezi herním a filmovým průmyslem dokážu najít. člověk si může kupovat hry a filmy, hrát hry a dívat se na filmy. krabičky jsou prakticky stejné. je to prostě zábavní průmysl. člověk by čekal, že řada lidí dělá obojí. není mi ale moc jasné, jak s tím souvisí vyhulenci a jestli se to taky řadí do zábavního průmyslu.
  • frag.ment

Obrazem: Grafické porovnání PS3, PS4 a PC verze Far Cry 4.

No jo, ale na GOGu si asi PS4 verzi nekoupím *3*
  • Doporučuji si zahrát dvojku. Na GOGu je za pár šušní (teď je navíc ještě v akci) a hra je to skvělá. Velmi podceňovaná, hodně hráči nepochopená, ale jakmile se do ní člověk dostane, tak je bezkonkurenční. Čistej HUD, NPC hráčovi nekecají jak má co dělat a z toho plyne neobyčejná svoboda v tom jak jednotlivé mise splnit. Od trojky a čtyřky velmi odlišné.
  • frag.ment

Obrazem: Grafické porovnání PS3, PS4 a PC verze Far Cry 4.

Jako ta grafika na PS4 vypadá fakt moc pěkně, už se těším až dnes přijdu domu, krabička už mi leží doma přiravená. Dle ohlasů v diskuzích je i gameplay zábavnej, takže zábava na víkend je jasná. Ještě mám velké plus, že jsem nehral trojku ani dvojku, takže pro mě bude spousta věcí nová.
  • Neoficiálně: Ti, kteří si objednali Halo: The Master Chief Collection, dostanou možnost od 9. prosince vyzkoušet multiplayerovou betaverzi Halo 5: Guardian.

Microsoft už to oficiálně popřel. Termín podle jejich mluvčího zůstává stejný. Od 29. prosince 2014 do 18. ledna 2015.
  • Inquisitor
    Ještě jsem nepotkal nikoho kdo se na Babovřesky kouká. Tak kdo na to do toho kina sakra chodí? :)
  • Tilwaen
    Keyz: V tom máš, bohužel, pravdu.
  • kennyB
    Raději bych bral další díl Život není krásný...
  • Svět v GTA5 je kýč , takové malé plivátko kde musí být vše . V SA mi tedy připadal i díky vícero ostrovům podstatně rozlehlejší ....
  • Jack1947
    Njn neherci a česká degenerační konzumeristická společnost = velké zisky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit