-
A jak se na to veledílo stojí fronty! -
450 Kc *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ukazuje to celkem dobře, jak primitivní AI medvědi mají, stejné je to s animacemi medvěda. Ale tak na druhou stranu pro potřeby té hry to asi stačí, jen mi to pak takhle nepřijde jako taková sranda, protože to nemůže ničím překvapit.
-
Seznam lidí, kteří hrají v Babovřeskách, je také slušný.
-
Blbosti s medvědy v FC4 editoru map
Předem pardon za odkaz na jiný herní server, ale tohle mě pobavilo *1* BearStack, Bearvalanche... jen se divím, jak mohli BearPit dva medvědi přežít *1* -
nevím no, takové lidi jsem nikde brečet neviděl, ale zato se někdo neustále snaží tvrdit, jak je hraní na konzolích drahé. jenže není. to platí pouze v případě, když si někdo dělá herní sbírku, jinak si cenu stanovíš sám a hrát se dá skoro i za cenu konzole. a teď si vezmi, že na konzolích může fungovat i půjčování her mezi kamarády. no a rázem se ty ceny můžou pohybovat zcela jinde...
-
Si vem kolik utratí vyhulenci :) To jsou tisíce a ticíce ročně za ničení zdraví a smrad :)
-
Hele mně je to jedno, já si na dobré pc vydělám, jen říkám, jak to někteří mají, že brečí že nemají pár tisíc a pak dávají za hru 15 stovek. Samozřejmě jaký si to uděláš takový to máš, každýho věc.
-
Ale prd, předně nové konzole stojí 10k, a navíc ceny tam taky klesají. není problém do roka 50% sleva. Poměrně nový Valiant Hearts jde na PS4 koupit za 200,- a stejně to dají za chvíli zdarma pro PS+. A to je další věc. Pokud nechceš utrácet, tak s PS+ vyžiješ slušně, 1200,- za rok a věčně nebudou rozdávat jen indie věci (ale některé jsou dobré). Takže vrazit do toho můžeš klidně jen těch 10k plus za členství PS+ plus si dobřeješ jednu hru ročně za plnou palbu. No bez problému se dostaneš první rok na 13000k a další roky max 3k ročně, jestli se krotíš. A máš za to minimálně 24 her ročně, ale spíš kolem 30. Což pracujícímu člověku, který nehraje každej den, stačí bohatě. V přepočtu jde o poměrně levnou zábavu.
No a druhá varianta je přeprodej her, kde tedy PS+ mít nemusíš. To se ale vyplatí pro lidi, co hrajou hodně. Koupíš novinku, dohraješ a prodáš se ztrátou +- 200,-, což udáš bez větších problémů, když to bude novinka (to není jak prodej her na PC, kde jsem byl rád, že jsem se něčeho na aukru zbavil za 20,- :) ). Pokud ty novinky budeš kupovat někde za rozumný peníze (myšleno nejnižší možnou cenu), tak hraješ velmi levně. Vezmi si, že jsem teď koupil GTA 5 za 1470,-, který se prodává za 1690,-. Kdybych si dal herní maraton a za 14 dní to zkusil prodat za 1400-1500,-, řekl bych, že při troše štěstí by s tím nebyl problém (pokud to během těch 14 dnů zázračně nezlevní). Takže to hraní na konzolích ve finále tak drahý není, a platí to pro všechny typy hráčů. -
No 6 litrů evidentně moc je pro některé co brečí, že nemají 30 tis na počítač. Ale 12tis na topinkovač mají a pak vyhazují x tiscí za tohle. A na PC koupíš hru za chvíli o dost levněji, na zoli ne.
-
Já jsem slyšel že rozumný člověk co má i dostatek peněz tak má a ted se podrž (!!!) konzoli - i více konzolí a má tam hry no, protože je hráč hraje i na mobilu, atp... to je jedno. Hlavně má i pc co mu utáhne nové hry no, vzhledem k tomu že ty porty ale kurvěj a on si rád zahraje šáhne po konzoli.
Neplácá dokola ty stejné blbosti a nedělá ze sebe trapáka, má i život no. Pomalu bych řekl že oproti nám trotlům ho nemrhá tady na diskuzích *15* , je klasický a jo a pro něj není pc to jediné na světě. To ale člověk jako ty nepochopí... protože je zaujatý a má otrávenou mysl. Zahleděný do sebe, snaží se to všude rozviřovat. Byl bych radši peasantem, než někým kdo malé (pero) si kompenzuje velkým ( p ) v podobě pc.
Já nevím třeba to není pravda, jo a ještě ten člověk je moudrý. Ne nemocný vlastní záští/nenávistí - hejt je nenávist btw. Tím že se přejmenuješ na kokkoot valí nebo cokoliv jiného - neznamená že to nejsi ty... tebe pozná bohužel každý kdo se tady pohybuje. -
Kdyby měli nějakou slušnou službu která by vám dovolila stáhnout filmy legálně, nemuseli by se např pirátit a tím myslím všechny možné filmy ne Voyo tam je prd.
-
*15*
Tam to je nejhorší. Platíš za kino, pak za nosič (DVD,BD) a pak ještě za nosič s nějakou super mega cut verzi co přidá 1 minutu *1* -
To máš pravdu. Kdybych měl konzoli tak bych těch 1500 také dal. GTA jsem hrál vždy dlouho.
-
a si vezmi, kolik utratí fanoušci filmů...
-
Seznam lidí kteří to budou dabovat je slušný. *5*
-
A 6 litru ročně navic ti přijde moc? *1* *1* Celkem levnej koníček... Nehlede na to ze nevim kterej rok vychazela dobra hra kazdej mesic... A kdyz je to kravina tak to mužes prodat... Predátore, predátore
-
Vždycky jsem si myslel, že absolutního dna tuzemského humoru dosáhli autoři během pátého dílu. Povede se jim tentokrát položit příčku ještě níž?
-
Ten starý neumí volat nebo co.
Keyz: tak to je stará známá věc, už jsem viděl konzolistu, který si spočítal co dal za ty předražené hry, tak mu to vycházelo, že by každý 3 roky měl slušně našlapaný PC :D To máš pětikilo na jedné hře, si to spočítej, koupíš každý měsíc jednu hru a 6 litrů ročně v pr.... :) + cena za konzoli a můžeš tak leda hrát na gamepadu :D A Pc jako takové stejně potřebuješ doma. -
Je to dost peněz, ale řekl bych, že si je borci z Rockstaru za ten velkej svět v GTA 5 zaslouží. Je na tom vidět neskutečně moc práce, takže proč ne.