Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smysl emulátoru ti zřejmě úplně uniká...
  • jesusek

Teleglitch : Die More Edition (Steam)

https://www.humblebundle.com/gift?key=pvTvHUaP3tptZDw3
  • Dr.FlyHack

Žebříček nejhranějších onlinovek v říjnu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.

To zase budou dohady . . .
  • ringmancz
    se divím, že se jim vůbec podařilo to nějak zprovoznit. tleskám a přeju další úspěch

tady je zajímavej článek o emulátorech: http://arstechnica.com/gaming/2011/08/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator/
  • Mart9

PS3 emulátor s názvem RPCS3 již dokáže spustit přes 20 her.

Tim se jako někdo chlubí? Chci emulátor, na kterém bych rozjel NHL
  • dr.gonzo

tak to gratuluju po 5 letech vyvoje dokazete spustit ty ps3 hry s grafikou ps1 a na jejich spusteni predpokladam budete muset mit poradne delo.jen tak dal a za dalsi 3 roky si treba zahrajete uncharted 1.
  • Jack1947
    Po 7 letech? gratulace, PS4/XO bude ještě dříve počítám +- 2roky.
  • Miserius
    No na to ze tu psalo uz buhvi kdy par odborniku ze ps3 nepotrebujou ze maj emulator na kterym jde vse *1*
  • Black_Hand

jesteze nejsme v americe. tam by na games hned poslali pravniky.

i kdyz je vyber relativne zatim relativne spory, ale je to dobry progress.
  • Minimální a doporučené hardwarové požadavky PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes odhaleny.

:D Jsem nejdřív mrkl na doporučené jako vždy, říkám si, že by konečně někdo dostal rozum a napsal něco jiného než i7 a dokonce konkrétněji? Pak mrknu na minimální.... :))
  • kostejnesmrtelny
    Ne že by to výrazněji pomohlo. Přes den možná, ale ve špičce (18-22) je to stejná katastrofa jako při releasu, hlavně garrisony a samozřejmě cokoliv, co vyžaduje vlastní instanci. Omluva a pět dní se samozřejmě cení, ale už by s tím vážně měli něco udělat :-/
  • Tady http://socialclub.rockstargames.com/
  • Jack1947
    Platí ve farmville? za to aby měli bonusy typu rychlejší sadbu pole nebo lepší trávu/obilí. Tomu se dá těžko věřit, s tím že já už dneska bych tedy věřil asi všemu.

Jasně oni platí za automatické boty co za ně vysejou, když zrovna nehrajou. *15*
  • slysel jsem, ze toho sice moc nenahrajou, ale radi plati *5*
  • Nevíte jaknsi mužů prohlédnout nafoceny fotky v GTA V??
  • Tilwaen
    To už i farmvillící fejsbukáři jsou casual hráči?
  • Jack1947
    Jen to ne, stačí že cukrled má v područí OR - ještě aby naháněl malé děti do konzolí. To by bylo znásilnování od těch farmvillů a jiných. Facebook má i zábavné hry na ty ostatní je tu třeba kongregate. *3*
  • asi mysli takovy ty farmvillici fejsbukare...
  • Johnny
    a ten render jako počítá co? klidně mi to vysvětli zajímá mě to.
  • Johnny
    mě ladění zabralo asi minutu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit