-
Sony se pokusí přitáhnout k PS4 platformě casual hráče.
ono už je dávno nemá? -
krmení
... a za ním je pak porovnání gameplaye. Nehledě na to, že i to úvodní video není sice "real-time" render, ale stále je to render, nikoli např "avi" či teda spíše většinou "bink".... -
Ach ty zaslepenče, prozření je již blízko *3*
-
A já myslel, že konzole jsou celé z podstaty tak nějak "casual" *6* -
No uvidíme, jak se jim to povede... Co já vím, tak konzole patří jen hardcore fanatikům, milovníkům simulátorů a vrcholným pro-gamerům. *1* -
Děkuji! *3*
-
Zaklínač 2: http://gog.com/redeem/XA603796A17FEA1AG
-
já zas z lidí co v listopadu roku 2014 krmí takovym způsobem trolly
-
leda by podmínili číselný hlasování i nějakým slovním hlasováním, a pak by tam někdo seděl a ty slovní četl a na základě toho rozhodoval, jestli je to pravda a pustí se to číslo do celkovýho procenta :P tohle fakt nepude...
-
právě, field of view není o tom, že vyšší znamená lepší, chce to pořádný ladění, než se z výsledku nechce člověku grcat
-
samozřejmě, ale například zmíněné Dragon Age si to nezaslouží.
-
Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.
+1 pro Ubisoft. Škoda že jsou ale jinak hodně v mínusu. -
Jen tvrdim jak to je. A pravda je že to uvodní video, neni realtime render ;)
-
Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.
je to origo Update. Na konzolích se to měnit nedá protože FOV rozšiřuje uhel pohledu, takže se toho vykresluje víc, ale taky to bere víc výkonu. Proto maj konzole nastaveny FOV asi na 40. Mě je z toho špatně protože mam pocit jako bych koukal skrz trubku od hajzlpapíru -
Nepochybuju. Ale nechtěl bych u každé hry přijít a rozházet pár klíčů zadara..nejde o peníze za těch pár kusů..ale o ten pocit bezmoci atd. Na nečem si dělal a nakonec rozdáš klíče těm co to ukradli...Z pohledu platícího zákazníka by mě tohle taky dost naštvalo..
-
Až na to, že update (u mě Skidrow) přidal do hry FOV .... nevím, jestli je to tam normálně v origu, ale pochybuju, že tohle se dá třeba na konzolích měnit... -
No pokud ma hra debilni pribeh, grafiku a jeste nejde pustit, tak to si tu nulu asi fakt zaslouží *1*
-
WoW
Všichni hráči, co se první dva dny spuštění datadisku "hráli", tak dostanou jako omluvu 5 dní herního času. Kapacita servrů se zvýšila na dvojnásobek než před spuštěním. -
Tedy johnny nechci ti brát iluze ale dneska máš asi svůj den. Pozor, pozor aby se tu někteří tebe nakonec nezačli obávat.. *15* V poho piš dál... zajimá mne taky pohled jinejch lidí. Zfailovanejch trollů je tu beztak fůra.
-
Video: Grafické porovnání Xbox One a PS4 verze Far Cry 4.
Jaké grafické porovnání?? Dyť tam nejsou záběry ze hry samotné. To co ukazují je normální Video, takže i na mojem Notebooku to jelo luxusně (pač to je video) Jakmile se ale začne hrát tak na noťasu mam asi 5fps... takže nevim proč jako porovnávají videa :D *1* *1*