-
Jako je to jedno k druhymu, treba fyzika. Staci se podivat na srovnavaci video Far Cry 2 vs Far Cry 5 misto aby sli hry dopredu tak ne ze stoji na miste, ale sou pozadu oproti titulum starech 10 a vic let. Neskutecny
Na grafiku uz celkem kaslu, posledni 3 roky uz me vyhovuje jak hry vypadaji, misto grafiky a trapnech obrich nudnech svetu by meli uz vyvojati resit fyziku, znocitelnost prostredi atd. -
LV, tyhle sr8čky píšeš co měsíc o době temna, pak ti někdo napíše seznam, co vyšlo za poslední dva roky, zase se ztrapníš nějakou legrační pseudohláškou, na chvíli se odmlčíš a pak další měsíc napíšeš tu samou kravinu. Jenom za poslední tři roky vyšlo dost skvělých her, které se můžou směle postavit vedle titánů minulé éry.
A nebude to Lucasi třeba tím, že ti prostě je už tolik, kolik ti je a není na to čas či máš jiné priority? To není o tom, že by nebylo co hrát nebo že by hry nebyly záživné. Ale prostě už nejsi děcko, co může spát dvě hodiny denně, cpát se pizzou a do toho pít helktolitry energeťáku. Jen na tři dny na LAN, kde jediný, kdo spí, tak jsou nemrtví a rodiče, co se bojí jít do té zatuchlé místnosti, kde nikdo nevětral celé tři dny a spracha je sprosté slovo. Já defacto vydrží u hraní 1-2 hodiny max. Zaprvé bolí oči z hraní (a je jedno jestli u TV nebo u monitoru) a za druhé si to "šetřím". Vždyť skoro celý květen jsem hrál Horizon například. Kdysi bych to sjel za víkend v kuse. -
To jsem si myslel taky, ale v nabídce nikde není změna velikosti písma. Sice torchu pomohlo nastavit si šedé pozadí, ale to písmo je tak velikost 10:-D přesto to neřeší velikost písma například v denících atd.
EDIT: Jo, tak poslední patch to přinesl, teď jsem dostahoval a je to v nastavění Zpřístupnění. -
Neměl to řešit 1.23? Ale ten už je nějaký pátek venku.
-
Ten, co měl na starost velikost titulků u GOW, nechť je mu navždy zapovězena cesta do Vallhaly.... Nevíte, kdy má být ten opravný patch? :( Nerad hrají s brýlemi ale jinak se to nedá...
-
Spíš už tě nic neposadí na zadek jako dřív, když uvidíš stovky filmů přečteš stovky knih tak už tě taky málo která něčím překvapí, kdyby ti bylo zase 10-12 tak bys to viděl jinak. Hrál bys s pubošema Forest a PUBG a říkal bys tomu zlatá éra hraní *15*
P.S: na co ty vzpomínáš je taky období kdy šel neskutečně dopředu vývoj a to především 3D akcelerátorů to taky udělalo svoje. -
Tak si ji strč
-
Nevim jestli je doba temna, nebo je to tim ze sem prave oslavil kristovy leta, ale ja vod novyho roku moc nehraju. Respektive uz me zadna hra neudrzi u pc treba 3 hodiny v kuse. Naposled GTA 5, Elex, a Might a Magic Legacy. Far cry, Assasini, Crew 2 apod to jde uplne mimo me.
-
z toho vyplyva, ze kto potrebuje kartu, nech si ju kupi aj teraz, podla preferencii a penazi
-
Bohužel je nic netlačí aby museli v brzké době něco vydávat. Teď babo raď jestli čekat nebo pořídit současnou generaci. Ten kdo koupil 1080Ti hned na začátku neprohloupil.
-
Jensen Huang vravi, ze nova generacia gpu od nvidia nepride tak skoro ako vsetci dufaju
https://videocardz.com/newz/jensen-huang-next-geforce-is-a-long-time-from-now -
ta hra nebude zabugovaná, když je tak dlouho ve vyrobě
-
jestli radis mirne nad zaklinace, tak o něco malo menší bída? zaklinače sem se fakt snažil hrat asi 5 hodin a ne... absolutně mě to nebaví. Bude mě v tomto pripade bavit horizon?
-
Aha, Hejda.
"Osobně bych už nepotřeboval další Just Cause, ale druhého Mad Maxe bych si klidně zahrál. The Hunter: Call of the Wild sice není nic pro mě, ale cílovku si to našlo a pokračování by tak nemuselo být úplně nereálné."
Patriku Hejdo, co ty bys osobně potřeboval nebo nepotřeboval, na to se*e Bílej tesák. To do toho článku vůbec nepaří. Ty máš informovat, ne nám sdělovat svoje osobní dojmíčky. Chápu, že to, co je ve zprávě podstatné, je uvedené už v titulku, a tys chtěl vydělat peníze, takže bylo nutno z té jedné věty uválet normostranu. Budiž ti útěchou, že nejsi jediný, kdo tady tímto způsobem presstituuje. Ale nedělá se to. -
Ja na tuhle hru uplne zapomnel. Super, ze to nakonec bude vychazet (sice zabugovany jaxvin, ale muze se par tydnu pockat, nez to doladi) a ze bude k dispozici nejaka kvalitni zavodni hra.
-
Bez upozornění bych si toho nevšimnul, ale vtipný to je. :) Akorát si říkám, jestli je to pomrknutí od tvůrců, nebo shoda náhod.
-
Donalda vem čert. Celá ta citovaná pasáž je vzácně blbá, stylisticky na úrovni žáka základní školy. Kdo to spáchal a jak je možný, že mu to příšlo dobrý?
Byznysem hýbou peníze.
Plavání v naditých kufřících.
A za tohle někdo natáhl ruku a řekl si Smutnýmu o peníze. A nejspíš je dostal. -
redakce
"Peníze hýbou světem a herní byznys není výjimkou. Pokud patříte k těm šťastnějším, můžete si s jejich pomocí vyrobit další a další nadité kufříky a třeba si v nich i zaplavat jako Donald. Ten kačer samozřejmě."
snaha o různá přirovnání se cení, ale proč psát o něčem, o čem zjevně dotyčný nic neví? jak se něco takového může zveřejnit? to ty články nikdo nečte? -
Pěknej obrázek. PC verze nadupaná žlutočerná kára (PCMR?), co stojí na dvou rozbitých vracích (konzole).
-
takže hra musí být bez bugu když takovou dobu byly v betě