Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS

Horor Agony nakonec patch pro odstranění cenzury neobdrží. Hráči však přijdou pouze o pár sekund ve dvou (ze sedmi) konců a několik scén přístupných až po dohrání hry.

Budiž, jenom pár sekund, ale zřejmě stály za to, když se neukážou ani v PC verzi. Kdybych byl backer, tak jsem zklamaný. Podle mě se tak rozhodli proto, aby si proti sobě nepoštvali konzolisty.
  • PanS
    Pochybuji - AdBlock používám a s probliknutím se nesetkávám.
  • Jack1947

Horor Agony nakonec patch pro odstranění cenzury neobdrží. Hráči však přijdou pouze o pár sekund ve dvou (ze sedmi) konců a několik scén přístupných až po dohrání hry.

Tak to je pecka kvůli pár sjwcům se nedozvím jaké budou sekundy dvou ze sedmi konců...a několik scén po dohrání hry to je hrůza *11* *12*
  • ucho
    no mně to přijde jako PR kecy. všechno bude drsnější. i puzzly, jak je zmíněno v tom článku. ale mně to přijde jako nesmysl, protože aktuální TR má jasně dané vizuální prvky (bez kterých by to bylo opravdu hardcore). tedy vidíš, po jaké zdi jde lézt, na jakou zeď jde skočit a odrazit se druhým skokem, bílou barvou jsou zvýrazněné i římsy, kterých se můžeš chytit. vidíš jasně místa, kde se dá použít lano. atd. to, co předvedl poslední TR, podle mě nejde obtížnostně překonat, pokud nepřekopou tento systém. tak by člověk trávil v lokacích víc času a zkoumal, co jde a co nejde. aktuálně někam naběhneš a víš přesně, kam běžet dál, kam skočit atd.
    přitvrzení ve střílecích pasážích postrádá smysl, na to máš nastavitelnou obtížnost, která už tohle supluje (pro lidi, co chtějí mít náročnější souboje).
  • Jack1947
    Někdy je řešení jen jedno tedy to co napsal Minev. Vzhledem k tomu že na internetu taky nic nepíšou, case colded^
  • Jack1947
    Probliknutí nevím ale občas se nenačte nebo se načte prázdná bílá stránka, jindy když někdo psal z mobilu mobilní verze. No big deal.
  • Jack1947
    Stejně jako to o Rage2
  • Jack1947

Rage 2 bude ve všem lepší než jeho předchůdce, tedy i jeho závěr hry.

Sice už si moc nepamatuji ale tohle jsou normální kecy před vydáním, " vše bude lepší než minulé díly", ne opravdu tomu zas tak nevěřím.
  • x_ander
    Přečetl sis ten můj příspěvek?
  • Draken69CZ
    Já to teda pochopil že nejtěšší to bude pro Laru, že ji budou trápit ještě víc než v předchozích díle. Což automaticky neznamená, že bude vysoká herní obtížnost. Ale klidně ať přtvrdí pokud to nebude ve střílecích pasážích.
  • Minev
    Ten quest nejde udělat jinak. Já zkoušel do toho obřadu vůbec nevstupovat, což se mi i povedlo, ale pak se tam stejně objevili ti dřevorubci jako čertové, i když jsem nebyl omámen mastí
  • ucho

Shadow of the Tomb Raider bude nejtěžším dílem celé herní série.

tahle věta je řekl bych jen reklamní prohlášení a ještě bych to za fakt nebral. nemůžou si dovolit, aby to bylo těžší jak ty původní hry, kde to hledání cesty bylo občas hardcore. zrovna hraju ten poslední díl a ano, místy je to lehké, ale občas tam umí dát do prostředí celkem zajímavý puzzle, který není úplně triviální. jasně, určitě zkusí něnajké další zapeklité věci, ale nevěřím, že to bude o něco víc vybočovat z aktuálního standardu. no a jestli bude ten další díl opravdu nejtěžším dílem, to ukáže až čas. jsem nevěděl, že bleskovky tvoří i PR řeči.
  • ucho
    jo, taky mám bílý bliknutí. to může souviset se snahou potrápit adblock.
  • Anon-ym

Bílé probliknutí při klikání na Games

Jen pro zajímavost, děje se ještě někomu, že při klikání na odkazy na Games.cz (jednotlivé články. kliknutí na odkaz do diskuze, víceméně všechno) před načtením obsahu stránka celá bíle problikne? Je to docela nepříjemné. Zkoušel jsem to ve víc prohlížečích a všude stejné.
  • Jack1947

Shadow of the Tomb Raider bude nejtěžším dílem celé herní série.

Jako že to bude takové polo dark souls? *8* to snad ne a těžké ještě snad nezamená že tam bude na vás nabíhat více sebevražednejch komand naráz *7* mohli by tam klidně přidat hádanky páč v minulém dílu to docela hezky nakousli.
  • ucho
    proč bys to chtěl obhajovat? prostě chtějí podojit lidi, co jsou ochotní do toho vrazit dost peněz. už jen představa, že někdo do hry nalil přes tisíc dolarů, je celkem šílená. takže ona to není už klasická hra, ale MMO na ždímání peněz. no tak to přeju hodně úspěchů :)
  • lol
  • Scam Citizen

Tak jakpak si tohle Robertsovi kultisti obhájí tentokrát?

https://mmopulse.com/news/star-citizen-offers-the-legatus-pack-for-27000-usd-requires-having-spent-1000-just-to-view
  • Jack1947
    Nelze to udělat třeba nějak tak že bys je jen Zmlázil a odzbrojil třeba pěstma oni by se lekli a vzdali se Já udělal přesně tu chybu že jsem je zabil páč jsem myslel že je mám zabít a to jsem si o tom questu přečetl a dokonce to i snad pomalu viděl ve videu D:
  • x_ander

Kingdom come - quest s čarodějnicema

Kdo jste hráli quest s čarodějnicema, povedlo se Vám najít způsob, jak to vyřešit bez krveprolití? Poprvé jsem ty dva týpky, co tam naběhli, zabil. Když pak Jindra spadl do mdlob a nad ránem se probral, tak u ohně ležely dvě mrtvoly s popiskou, že jsou to lapkové. Tak jsem si říkal, že dobrý. Jenže u rozhovoru s Farářem se najednou mluvilo o zabitých dřevorubcích. Tak jsem ten quest zkusil hrát znovu s tím, že je nezabiju. Podařilo se mi je oba sundat pěstma. Pak se zvedli a utekli pryč. Jindra šel zase do mdlob a když se nad ránem vzbudil, tak byly mrtvé ty tři ženské. Což bylo teda v rozporu s tou situací. Hra si to vyhodnotila, jako kdybych s těmi dřevorubci vůbec nebojoval a utekl. Nevím, jestli to má být bug nebo jestli hra zkrátka nepočítá s možností, že bych to mohl vyřešit jinak než útect nebo ty týpky zabít. Podařilo se Vám někomu to vyřešit jinak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit