-
https://twitter.com/brendansinclair/status/999817973601681409?s=21
-
Apple zamítnul aplikaci Steam Link pro iOS.
-
LV nevlastní žádnou konzoli takže nic pro něj.
-
ano, jenže ta hra je dodělaná tak z 2/3, když to přeženu tak zvětší půlky, říká se, že to Kojima dodělával úplně sám zavřený na izolaci. V MGS V mi chybí jedno velké město s civilizaci v Afganistánu a v Africe, které by bylo osídlené populací, čili by se ten stealth ještě prohloubil a oživilo by to svět. Samozřejmě trpí i příběh, který je odvýprávěn z poloviny, přitom ty témata, které se tam řeší jsou super, ty témate ve hrách zásadně chybí, škoda no. Nenažranost Konami stála hráče možná jednu z nejlepších her historie.
-
Jedine open world poslednich let je Metal Gear 5. To je skutecny piskoviste, paradoxne rozlohou nejmensi ze vsech radoby open world ala Far Cry
-
tak to najdeme u většiny velkých open worldů, proto ten žánr nemám moc rád, ta iluze realného světa vždycky vyprchá, když máme hledat něco podle červených stop na obrazovce.
-
Obě hry jsou velké, ale u obou je kampaň o tom, že ti hra dá značku na mapu a ty jdeš za ní, nebo pronásleduješ za červenou/fialovou stopou.
-
příběhem pro nactileté možna je, ale koridor to rozhodně není! Možná je až moc velké.
-
Rakovina je svině, sice jsem ho nesledoval a po rozhovoru před rokem z Levelu by mne nenapadlop že za rok umře *13* Ono moc takovejch Yuttubrů asi není...
-
Total War: Warhammer 2
Přehled nových jednotek do DLC Queen & Crone (Eng)
https://www.youtube.com/watch?v=_xvfKJAKfLw -
Tvůrci Horizon mě vyloženě naštvali.... :-D Konečně jsem odemkl futuristickou zbroj, těšil jsem se, jak nebudu vypadat a milá Aloy mi ji rozebereme na součástky. Jinak perfektní hra, řadím mírně nad Zaklínače.
-
PES 2019 nabídne licencovanou nejvyšší fotbalovou ligu Argentiny, Dánska, Portugalska, Belgie, Švýcarska, Skotska a exkluzivně i Ruska.
Ale Ligu mistrů už nemá takže tohle to je furt málo. Liga mistrů > B ligy -
Škoda každýho, kdo umře mladej. Já ho nijak aktivně nesledoval, jednou za čas jsem se na nějakou recenzi podíval. Teď jsem si schválně pustil poslední videa na youtube a tam už zní hodně zničeně.
-
33 let to je sviňsky brzo *13*
Tenhle chlapík a jeho super rozbory, jak her tak herního průmyslu a nakažlivej smích mi budou chybět.
Snad mu nějací vývojáři vyseknout malou poctu v nějaké hře. Škoda ho. *9* -
Zemřel TotalBiscuit
https://twitter.com/Totalbiscuit/status/999787845127634944?s=20 -
Hacknet zadarmo
Na Humble Store je o víkendu zadarmo Hacknet. -
to mi povídej už mi ukradli, ubi, origin, SEN. Blbý bylo že u originu to bylo asi měsíc po tom co skončilo česká podpora. SEN byl celkem rychle, jenom jsem si musel smazat účet abych mohl mít svoje jméno a ne jméno hackra.
-
No vidíš... nejrychlejší support široko daleko.
-
já ten kod taky neměl, jenom obrátil jsem sena facebook, ty mě poslali na ubi support, tam jsem v chatoval s nějakým indem a ten potřeboval jenom potvrdit mail.
-
To se máš no, stejně pokud máš citlivé osobní ´údaje na intenetun kdo chce si je najde to je fakt a s tím nic neuděláš.