Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Obrazem: Skalnatý terén pokrytý mechem na novém obrázku z Death Stranding.

Jděte s mechama do lesa. Dokud Kodžima někde u saké nevykecá, co to vlastně zplodil, tak si tyhle "zprávy" nechte. Ale mám pocit, že ani pod vlivem a ve španělskej botách s palečnicí na šourku by nebyl s to vysvětlit, co tím chtěl básník říci. Tak jako to nebude schopný rozklíčovat ani nikdo z hráčů, až to vyjde, ale všichni budou tím víc spekulovat.
  • ucho
    Lukáš Ketner, telefon 720757290.
    zatím v rychlosti jen toto.
  • Lukyz
    Teď mě, prosím *1*
    Jsem zvědavej co na mě jakýkoli anonym dokáže vytáhnout.

EDIT: Hustě *1* Tak takovou rychlovku jsem nečekal, ani nevím, kde může být moje číslo. Jobs.cz?
  • Jack1947
    Na druhou stranu tomu se nedá moc vyhnout a kor když někdo chce tyhle informace nebo potřebuje sdílet.Konekonců třeba zjistit bydliště skrze takovéhle stránky může bejt i nepřijemné.
  • Tilwaen
    To je pravděpodobné.
  • owny
    To je pravda, je to dost děsivé. Během chvíle vím tvé jméno, kam chodíš na školu, kam jsi chodila na střední nebo co jsi kdy napsala na reddit. A to si zrovna ty svoje soukromí snažíš chránit.
  • Tilwaen
    Já vím.
  • Tilwaen
    Zas tak důkladná ne, popravdě: stačí si jenom projet jeho Reddit historii, ani nemusíš googlit. Z historie jeho příspěvků i komentářů vyčteš skoro všechno: kolik mu je, jak si asi žije, co ho baví, jakým autem jezdí, kde byl kdy na dovolených, jaká je jeho rodinná situace, kolik toho natrénuje, ...

Upřímně, takto snadná dosažitelnost agregovaných informací (mimo FB, kde jsme si na to jakž takž zvykli) je dost strašidelná.
  • SalemCZ
    Nárožní 13, 158 00 Praha 13 ptaj se po práci.
  • prve DLC pre WH total war2

Allarielle vs Hellebron
    asur vs druchii
    https://store.steampowered.com/app/779880/Total_War_WARHAMMER_II__The_Queen__The_Crone/
  • Tomu rikam dukladna lustrace :D
  • Tilwaen
    To bude on. Profilovka "našeho" uživatele odpovídá profilovce i názvu účtu, který komentuje pod FightCluby na YouTube. Jeho YouTube kanál má pár tisíc odběratelů, což zmiňuje ve svých Reddit komentářích, stejně jako to, že před nějakou dobou na něj přestal přispívat. Poslední příspěvek na YouTube po dlouhé době je o ferratách v Rakousku; před nedávnem se na Redditu ptal, jaký je stav na rakouských silnicích, že plánuje cestu do Rakouska. To bude on.
  • Jack1947
    Dobrej troll
  • ringmancz
    3x gold za fake?
  • Inquisitor
    Určitě to bude on.
  • Je to ten WhySoSad z mistni diskuze?

https://www.reddit.com/r/KarmaCourt/comments/8l3du1/uwhysosadcz_finds_live_unexplored_antitank_missle/?st=JHGMRT22&sh=2a9cc098
  • Mám se skvěle *5* a jsem rád, že si mě pořád pamatuješ. Je to čest po těch 2 letech, kdy tu prakticky nic nepíšu -> real life *3* zkus to taky, the best game ever a je zadarmo *1*
  • Johnny

Pokud jste zasponzorovali vývoj Star Citizen, můžete stáhnout a vyzkoušet alfa verzi 3.1.4.

a k čemu to je když se to nedá hrát...přes 15 fps se nedostanu... možná a velmi vyjímečně na 20fps... měli by s těma serverama něco udělat. využití GPU asi 30% a procesoru asi 10%...
  • victor
    Sakra máš pravdu :D Nic je nenutí a ovečky krásně bečí , že jim stále věří .... *1* *1* *1*
  • homeles8
    hej kámo, ty máš asi velkej problém *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit