Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

GSC Game World oznámil vývoj S.T.A.L.K.E.R. 2

Modlím se ke všem bohům aby to vyšlo a byl to důstojný nástupce.
  • Ma to velky tlacitka a obecne je to vetsi gamepad a moje ruce jsou opravdu velky takze myslim ze jo.
  • solomon.short
    Je to prosim pro vetsi ruce?
  • 0011
    Já se po 360 ohlížel když jsem zjistil, jak "skvěle" funguje pro controller na steamu bez oficiální podpory, ale teď už nemám důvod, závody na pc na gamepadu nehraju jinak bych o něm ještě uvažoval, celé je to dané mariokart, tam nemáš plynulý plyn. S oficiální podporou steamu podle mě nintendo nepočítalo, když ho uváděli na trh, ale jestli vyjde víc závodních her co to podporuje tak by mohli udělat revizi, ale osobně třeba na střílečky radši digitální než analogové triggery.
    Předpokládám, že až to nebude v betě tak přidají gyroskopické míření, které na steamu tvůj dualshock zvládne, ale ten x360 ne a jakmile si na to člověk zvykne tak už nechce jinak, díky tomu je třeba lukostřelba v Zeldě nebo ve Skyrimu úplně o něčem jiném.
  • Veskoslav
    Samozřejmě že s tím zkušenost mám. Nevím, kde jste na to s Drastíkem přišli. Prošel mi rukama cca týden na půjčení, protože mi odcházela 360, tak jsem se ohlížel po alternativě, stejně tak Steam Controller. Nakonec to dopadlo tak, že jak Nintendo, tak Steam šly z výběru a koupil jsem novou 360, kterou považuji za "vrchol". Xko se mi nelíbí a PS4 dualshock, co mám tak nemá takové možnosti jako 360 na pc.
  • ales.smutny
    Opraveno, díky! :)
  • Jack1947

Cliffy B zavřel krám

https://apptrigger.com/2018/05/14/radical-heights-studio-boss-key-productions-cliffy-b/
  • Skoda ze se neda zprovoznit mireni pres pohyb ovladace. Strasne jsem si na to zvyknul a moc mi to ted chybi. Hlavne v automate kde neni lock nebo auto-aim pro strelbu :D
  • 0011
    Pocity plastovosti stranou, ano je to stejně jako všechny ostatní gamepady kus plastu, ale co se týče kvality zpracování je pro controller na špičkové úrovni a všechny, tedy zatím 2 gamepady od nintenda co nesly v názvu pro jsou takové, zeptej se majitelů wii u, měl jsem možnost vyzkoušet a jediné co mi vadilo je tzv. dualshock syndrom, tj. symetrické analogy.
    Chápu že když máš PS 4 tak dualshock steam dávno podporuje takže nemáš důvod kupovat gamepad od nintenda, ale je jasné že s ním osobní zkušenost nemáš. Cena je naprosto adekvátní k tomu co dostaneš, pokud tě nezajímá bezdrát tak nintendem oficiálně licencované gamepady od hori s kabelem a bez NFC seženeš o 350 Kč míň jak Xone gamepady a kvalitou jsou s nimi srovnatelné.
    Já se včera večer donutil nainstalovat steam betu, páč mi to nedalo a zahrál jsem si chvíli první dark souls a je to paráda akorát jsem narazil na jednu zajímavost - normálně u citlivosti ovládání kamery dám volume doprava, protože je většinou pomalá jak hlemýžď ale u dark souls na minimální hodnotu je to tak akorát, cokoliv víc je už moc, to se mi ještě u žádné jiné hry nestalo, ještě jsem testoval firewatch a tam to bylo v pořádku
  • Bloodstained: Ritual of the Night vyjde 24. května (na PC, PS4, Xbox One, PSV, Switch a 3DS). (+ trailer)

Objection!

24. květéna má vyjít Bloodstained: Curse of the Moon, což není ta fancy Unreal4 metroidí castlevánie, ale (díky střečgólu) takovej retro 8bitovej levoboček!!! Tak.. a teď je v tom jasno..
  • Stojanek na Switch je doslova kus plastu s dobijecim konektorem. Funguje uplne v pohode a doted jsem s nim nemel nejmensi problem.
  • Jack1947
    Stát se fanbojem z noci na den ? ale prosímtě i to lze.
  • Vem si do ruky procko a vem si do ruky ovladac pro Xbone. Xbone je proti tomu proste jak lehka rozvrzana platova vec. Drzim je ted v ruce oba.
    Je pravde ze ten Xbone neni muj a uz je nejakou dobu pouzivanej to ale na veci vubec nic nemeni a opravdu se nemuzu zbavit dojmu z toho co pises zes Procko nikdy nedrzel v ruce.
    A prosim rikej mi dal ze jsem Fanboy kdyz tohle je moje prvni Nintendo a nikdy jsem k muj vztah k Nintendu byl doted velice chladny.
    Co se "cena je nezajima tyce" dodal bych jen (a to jeste kdyz ti nevadi do toho strkat tuzkovky):
    https://www.alza.cz/gaming/xbox-one-wireless-controller-d2121306.htm?o=2
    https://www.alza.cz/microsoft-xbox-one-wireless-controller-adapter-for-windows-d3038494.htm?o=11

I kdyz ted koukam ze uz to ma podporu bluetooth takze ok Adapter potreba asi neni. I tak cenovy rozdil 300...
  • Veskoslav
    Sorry, ale Pročko je naprostý plasťák. Prostě napiš rovnou, že ro preferuješ a neobaluj to takovými kravinami, že máš něco jako plastový pocit. Nintendo všeobecně, co se týče zpracování je řekněme hodně průměrné, stojánek na Switch vyloženě podprůměrný například. A pročko není vyjímkou, nejenom že je nejdražší, ale defacto nenabízí nic extra pro "nemajitele" Switche. Ale Nintendo je něco jako Apple herního světa. Fanoušci odpustí cokoliv, kdykoliv a cena je nezajímá.
  • Mart9
    Pěkné :)
  • Mě to celkem pobavilo. Minimálně zajímavé vidět Lost Heaven v Mafii 2 endžinu.
  • Nn opravdu za to nestoji a vsem vrele nedoporucuju ten odkaz vubec otevirat.
  • MAFIA IV TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=lh7YlheCkfP

Sice jen fan, ale stojí za to.
  • Jj triggery. Ja moc zavodni hry na controlleru nehraju a na hry jako DS nebo Nier je to lepsi ale urcite to neni nic pro zavodniky.
  • Hanzales
    Myslíš (česky to pojmenovali levá spoušť a pravá spoušť) triggery? To by bylo bolestivý. Pro právě hrané motorky až přímo zásadní, kdyby nebyly analogové :)
    ...a vlastně všechny závodní arkády hrané na pc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit