Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Na to si pamatuji to bylo u Level DVD, škoda že podobné hry dneska už prakticky nejsou vůbec :(
  • Worhammer
    Máš velké štěstí, že ti někdo odpověděl, já měl smůlu. https://hry.poradna.net/questions/2516043-nemuzu-si-vzpomenout-na-nazev-hry
  • Mart9
    A já děkuji, že si mi tu hru připomněl. Tehdy jsem hrál demo a dost mě to bavilo. Docela bych si ji rád v důchodu zahrál.
  • victor
    Tak dlouho se polívčička přihřívá ... až pálí :D ... Prostě grafika zle počítá , takže nejjistější bude v defaultu ji vyzkoušet v jiném PC aby tě neposlali z reklamace jako trola opět domů :D
  • victor
    Nevím jestli je zrovna optimální řešit optimalizace své přetaktované karty tak dlouho na herním fóru :D
  • victor

American McGee : Bad Day L.A.

Tu jsem dohrál :D .... Myslím , že u některých titulů by se mělo hodnocení upravit i s ohledem na to jak by si podobná hra stála ve světle dnešních herních trháků ... a šlo by to asi rapidně nahoru :D
  • Joshua
    diky to je ono
    min 6/10
  • Lukyz
  • Joshua

Nazev hry?

Hra zacina nekde na dalnici kde padne letadlo s nejakym svinstvem. Mam dojem ze hrajete za nejakyho bezdomovce...
  • Jack1947
    Je to dost netradiční, ale co jiného než grafika by to mohlo být ?
  • To me taky napadlo ale to by vysvetlovalo mozna ty schody ale ne ty divny "stiny" co jsou uprostred zdi.
  • Kravicka
    To vypada jak kdyz mas spatne nastavenou hloubku barev
  • Jako sorry ale neco se objevuje primo na objektech ve hre urcite kabelem nebude.

Jestli nepomohlo vymenit drivery tak udelej reinstall systemu a jestli ani to nepomuze tak to reklamuj. Nic lepsiho s tim nevymyslim.

Maximalne jestli mas moznost tak muzes tu grafiku zkusit v jinym kompu.
  • To zase jo, třeba propagace nacismu je určitě ještě horší. *1* *1* *1*
  • Jack1947
    Zrnění může bejt způsobený špatně izolovaným kabelem u vnějšího rušivého zdroje ( repro ?)
    Tohle je něco jin=ého a ano když je v záruce není o čem že.
  • Lukass
    Jj zkousel, zkousel sem to i na tv a tam je to uplne stejny. A tim tema koncim :)
  • To je pravda, na drihou stranu na hw foru bys urcite dostal relevantnejsi odpovedi, nez tady od te mistni hrstky trolu kde polovina doted nepozna rozdil mezi 30/60/120 fps

Nejspis kravina, ale pro jistotu.. Jiny kabel jsi zkousel? Pc/monitor
  • Lukass
    Ne, pokud te to obtezuje tak to necti. Resi se tady mnohem horsi veci.
  • Lukyz
    Heleď a nechceš si to jít spíš řešit na nějaký fórum, což? *2*
  • Lukass
    Tady treba ukazka s Dooma https://imgur.com/a/XysUrbH objevujou se me na zdech takovy veci, kdyby nekdo mel podobne problem a poradil budu vdecne. NA te integrovane grafice to dela uplne stejne, a na TV taky .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit