-
mě zrní obraz na TV a dělá to ta TV. Umí to dělat i HDMI kabel. Jinak reinstal ovladačů, a případná reklamace grafiky.
-
Mam OC edici, taktuju odjakziva, a nikdy zadne problem.
I kdyz pustim kartu na normalni takty dela to taky. -
Co ty dube?
-
Epizodickou ....
-
Kolik % výkonu dneska taktováním grafiky vyženete :/
Píše že taktuje , takže honí frekvence na který si výrobce netroufl . Nestabilní GK , které dost možná pomohl . Navíc co verze ovladače , to jiné chování -s taktnutou grafikou normální stav .
Pokud opravdu grafika nenabíhá stále do upraveného profilu , asi bych ji sbalil a otestoval v jiné sestavě (takto jsme to řešili s kamarády často) ,až potom bych navštívil s jistotou reklamační . -
Kingdom Come Deliverance THIRD PERSON MODE
https://www.youtube.com/watch?v=fmadYYGyaIM (ENG) -
No jasně píšeš že to poznáš a přitom nevíš že artefafakty a jiné chyby se ti na ploše dělat nebudou a ve videích ? to taky pochybuji ty profesionále... tedy ehm amatére!
-
Nemuze se grafika proste prehrivat? Na plose a u videi OK, ale jak pustis neco narocnejsiho... Mozna by pomohla jen trocha toho cisteni a luxovani? ;)
-
Monitor to neni, na tv to dela taky. Zitra zkusim tu integrovanou gk. Je zajimavy ze na plose nebo ve videich se nic nedeje. Ale celkove hry sou jakysi zubaty, jako by nefungoval AA, plus blikajici stiny a svetla.
Edit: Tak na integrovane grafice to dela taky, preinstaluju Windows a uvidim. Blika to uplne stejne na inetegrovane grafice, a hrany sou hrozne zubaty a taky blikaji. Preinstaluju ten win a uvidim. -
Ty cmouhy na monitiru jak pises tam driv nebyly? Pokud ne, tak jednoduse prepni na integrovanou a uvidis hned, jestli je to gk. Pripadne na te integrovane pust hru ve ktere ti to dela (nejakou min narocnou, je jedno, ze se to bude skubat, jen at vidis jestli to blika nebo ne).
Deska pochybuju, taky bych tipoval grafarnu. A kdyvy, tak ji mas v zaruce, dostanes novou = zase 3 roky zaruka, takze bych byl v klidu. No a pokud je to monitor, ber to z lepsi stranky, koupis si novy, lepsi :) -
Abe odyssey neznáš ? wtf lol
-
Díky, ani jedna mi nic neříká, tak to nechci hrát ani zdarma stahovat.
-
Vlastně 2 ale asi tě nezajímaj a jednu si už hrál Na STEAMu nyní můžete zdarma získat Oddworld: Abe's Oddysee (zde) a Yet Another Zombie Defense (zde).
-
Jaká je ta druhá?
Sbírám ty hry na důchod. Teď makám, abych v důchodu mohl hrát hry. -
Nezapomen ještě na tu druhou at máš všechny *7*
Kolik her zdarma si odehrál ty nebo Draken to je fuk ! Já ti to řeknu já žádnou a už mě to ani nebaví sbírat a hltit si Steam. -
Vida, další hra, u které jsem čekal na slevičku a nakonec ji mám zdarma *15*
-
To máš štěstí no...
-
Karta je v zaruce takze dobry,. Jacku ja ale nemam v pc jedinou piratskou verzi cehokoliv, vis
-
Já nevím... nejsem někdo kdo to může posoudit nicméně něco na tom šprochu pravdy bude asi trochu *4*
-
Ale no tak. Navrhnul jsem jenom řešení tvého problému s PC. Člověk ti chce pomoci a ty na mě takhle. *13* *13* *13*