Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 360/One je asi v pohodě, ale když chceš nechceš skladovat tužkovky nebo chceš nabíjet přes USB, tak cenu pro controlleru za baterku stejně doplatíš. Dualshock 1-3 nejsou dělaný pro muže s normálně velkýma rukama. Dualshock 4 vydrží 7 hodin, což je asi 4x míň než pro controller. Ale hlavně že má světýlko, který nejde vypnout (na Playstationu, na Steamu to jde).
  • Největší nevýhoda pro controlleru je absence analogových triggerů. U většiny her to nevadí, ale u závodních to bude asi chybět. Ikdyž jsou lidi co hrají závodní hry na klávesnici, takže se to určitě nějak dá.
  • jakubc
    No tak to je parádní deal, to není ani drahé, když to porovnám s Xbox One ovladačem. Kupovat si ho asi nebudu, protože Xboxový ovladač je taky super, ale rozhodovat se teď, tak půjdu do Pro Controlleru, už kvůli tomu, že mám Switch.
  • Jj jak pises ale na space simy hraju KB+M a nebo hotas a na auta radsi pouzivam volant a na DS a jiny hry je zase lepsi kdyz spouste analogovy nejsou a ma clovek jednoznacnou odezvu takze za me to je spis plus.
  • Ja muzu potvrdit ze s beta verzi Steamu neni alespon se Steamovejma hrama zadnej problem.
  • 0011
    jakubc: v tom případě ano, to je levnější si koupit procontroller, ale ta podpora není ani měsíc takže tak, když jsem to zkoušel naposled bez ofiko podpory přes bluetooth dongle a x360 emulátor ovladače tak stejně např. v MGS5 nefungoval pravý analog a hru kde by se choval dobře jsem nenašel.
    Snad se o víkendu konečně dostanu k testování, asi prubnu Dark Souls nebo Darksiders. Jinak výdrž baterie je něco v čem nemá
    Procontroller konkurenci a jak píše Drasťa nabiješ to kdekoliv a v doku fakt rychle, ale neměřil jsem to, prostě chvíli hraju na kabelu když mi hlásí že je vybitý akumulátor, jakmile je nabitý odpojím kabel a řeším znovu po 40 odehraných hodinách a navíc je vyměnitelný, sice asi příjdu o záruku ale v době kdy to budu muset řešit už stejně bude dávno po záruce *4*
  • risa2000
    Nenabízí nic extra, ale zato nemá, oproti XBox gamepadu, analogové spouště. Což může chybět u závodních her, nebo space sims. Zkoušel jsem oba (mám XBox 360 wireless připojený k PC) a kvůli těm triggerům, jsem si ho nakonec (jako další gamepad) nepořídil. Ke Switchi je ale rozhodně lepší volba, než joycon grip, jenže já hraju na Switchi v podstatě jen v handheld módu, takže tam pro mě další gamepad nemá moc smysl :).

EDIT: Pokud někdo hledá dobrý gamepad k PC, tak považuji kombinaci XBox 360 wireless gamepadu a wireless adaptéru (který se dá koupit za 8-10 EUR na ebay, nebo aliexpresu) za optimální volbu.
  • Pokud mas bluetooth tak tohle je jediny co zaplatis: https://www.alza.cz/gaming/nintendo-switch-pro-controller-d4662706.htm?o=1
    Kdyz nemas BT tak pocitej jeste 200-300 za BT dongle.

Kabel pro Pro controller je obycejnej USB-C takze neni potreba zadna specialni nabijecka nebo neco takovyho. Baterie je zabudovana primo v ovladaci.
  • jakubc
    Nevím, jak je to s Pro controllerem, ale Xbox One controller na PC, když chceš wireless, tak to stojí velký peníze - potřebuješ adaptér a dobíjecí baterii (mě to přišlo snad dohromady na 2500). Takže rozhodně nejde o nic levného.
  • Mel jsem ted moznost osahat si v praci Xbox One ovladac a proti Procku z nej ma clovek opravdu hodne plastovej pocit. Docela dost me to prekvapilo protoze jsem takovej rozdil necekal.
  • 0011
    To rozhodně, ale kdyby někdo chtěl doporučit gamepad čistě jenom pro pc tak bych ho nasměroval k xbox one, nebo pokud neřeší peníze a chce to nejlepší tak elite, což je podle mě v současnosti jedinej gamepad lepší než procontroller a který mě nadchnul - hlavně jak má řešený vyměnitelný dpad- ale teď s oficiální podporou steamu pro procontroller si elite nebudu kupovat, aspoň zbyde víc na hry *4*
  • Ja uz gamepad mam ale proti stary X360, PS3 a PS4 padu je to nebe a dudy.
  • 0011
    Když opomenu ergonomii - což je spíš individuální záležitost, není to pro malé ruce - tak cenu navyšuje lepší akumulátor, HD rumble ale hlavně NFC reader. Ten ti je na PC na nic, ale já ve hrách amiiba používám(naposled Bayonetta 2) a kdyby to tam nebylo tak bych byl opravdu naštvaný. Kupovat si na hraní na počítači procontroller když nemáš switch je samozřejmě nesmysl, ale pro někoho kdo ho má a chěl by si pořídit gamepad i na hraní na pc (=momentálně žádný nemá) je to výborné řešení
  • Pro me hlavne to ze se da pouzit na Switchi.
    Navic mi prijde proti Xbox i PS controlleru prijemnejsi na pouzivani ale to je opravdu ciste subjektivni zalezitost.
  • Veskoslav
    A co nabízí tak extra super oproti 360/One či Dualshocku navíc, aby byl dražší než všechny tři předchozí zmíněné?
  • Vzal jsem ten uplne obyc ale zatim hraju hlavne na PC. Na Switchi jsem na nem zatim zkousel jenom Gonnera. Jediny co bych mu vytknul je ze spouste nejsou analogovy. Miluju ty velky tlacitka :D
  • Pokud nemáš možnost vyzkoušet HW jinde/jiný tak bych prostě na hulváta objednal z Alzy a podobně jinou kartu, s ní to vyzkoušel a potom vrátil nic jednoduššího nevymyslíš, zítra ji máš doma.

E:nadpis *7*
  • 0011
    Propaguju ho kde můžu ale nemusel jsem to být já. Mám ho od 4. března(2017) letěl jsem pro něj do obchodu a naštěstí měli poslední kus *4* Hlavně Zelda je radost tím ovládat a třeba Maria jsem dohrál jenom s ním. Pořád jsem ho netestoval na steamu ale na Switchi v doku už si nedokážu představit hraní bez něj, ale když hrajeme ve 2 mariokart tak jsem ten "hodnej" a vezmu si joycon grip. Jaký máš obyč nebo xenoblade 2 skin?
  • Jack1947
    No nevím příjde mi jak tlustší varianta starého X360, nicméně je to asi pohodlnější než joycony pro někoho... možná. Ta cena je ale celkem velká.
  • Kdo tu doporucoval Switch Pro Controller?

Dneska jsem si ho poridil a je proste skvelej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit