Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    To vypadá že to bude slabší než 1080Ti což by bylo celkem zklamání když vezmu jaký byl rozdíl mezi 980Ti a 1080.
  • https://www.techpowerup.com/gpudb/3224/geforce-gtx-1180
  • Jack1947
    Je to možné jak říkám já to hrál naposledy na X360 potom až na PC a v MP. Příjde mi to divné - ta mlha by dávala smysl např v vzdálených objektech.
  • Lukass
    Proste je tam takove filtr, nevim co zas nechapes
  • Jack1947
    To se mi nějak nezdá že by tam byla mlha... kde by se brala? nicméně co se týče nasvícení je dobře hrát s nižším jasem. Nevypaluje to tolik oči i já hraju na monitoru s nejnižším jasem *3*
  • Bohužel, ani ve slevě za to nestojí.
  • Lukass
    Jo Jacku hraju to s vetsim jasen nez tvurce modu doporucuje, asi ho zkusim trochu stahnout.
    Aby to bylo uplne cisty musel bych dat Antialiasing Msaa na 8 a to uz za urcitech okolnosti dost dropuje. Tohle je to nejlepsi co ze sve sestavy dostanu. Ver ze i ve full hd to v realu vypada hodne dobre.

Jinak Jacku v puvodnim Gta 5 je mlha jako krava, a tady neni pri peknym pocasi vubec zadna, krasne ciste dohled. Mod ma prirodni mlhu, pred a po desti, rano atd.
  • Lukass
    Jo beru, aspon konecne koment k tematu.
    Za deste a jeste treba v noci vubec nehraju pribeh a jenom tak jezdim na motorce, to je fakt masakr. Jas se da stahnout, to je o preferencich.
    Jinak existuje lepsi graficke mod nez ten co pouzivam, NVR ale me bugnul hru a musel sem ju preinstalovat. Redux sem zkousel taky, ale ten me moc nesedi, tak me nakonec nejlip vysel tenhle Rhance Photorealistic. Dneska sem jeste dotahl mod na destrukci vozidel ten je super a mod na kameru.
    V realu to mistama vypada fakt uzasne, klobouk dolu pred moderama.

Ty zubaty hrany sou dany Antialiasingem, Gta to moc nemumi, musel bych zapnout Fxaa a nebo Traa a pak uz pusobi hra maznute. To rozmazani dalce se dela pred destem a behem neho, jinak ve hre neni.
  • Je videt ze uz vubec nejdu s dobou... sry
  • Lukass
    Stoji posledni deus ex aspon za koupi?
  • MickeyMutant
    Proboha proč, když můžou udělat MP PvP battle royale hru ze světa Deus Ex?
  • Lukyz
    Jako fórek dobrý, ale já se vážně bojím, aby přesně tohle neudělali *13*
  • Jack1947
    Já jo možná tam měli drobáto ubrat na jasu, takhle to přece v LA za dne nevypadá *7*

Potom taky ty zubatý textury vypadaj nic moc a nemluvě o lehce zamlžené silnici v dáli.
  • Ty mokry ulice vypada fakt brutalne dobre! Ale ty caknuti od dopadajicich kapek v desti mi prijde fakt trochu prehnany. Za slunecneho pocasi mi ale prijde ze mi tam neco nesedi ale nedokazu rict co.
  • Eidos Montreal na herní sérii Deus Ex nezapomnělo.

Udelaj konecne MP PvE hru s otevrenym svetem ze sveta Deus Ex?
  • PanS
    Rada od Jacka je lepší než deset doktorů *4*
  • Veskoslav
    U mě to bylo 7 hodin, hru jsem doteď nedohrál, ale za 12 éček bych neváhal:)
  • zaty
    Jaký he u Destiny 2 "poločas rozpadu", tedy než se to zvrhne v grind?
  • Lukass
    Sorry, reakce na Moraw: hraju na I5 gtx 1060, nastaveni ve hre velmi vysoke krome stinu a travy, to mam na vysoke. Jo a 4 msaa antialiasing
    Jede to celkem slusne, mam to locknuty na 50 fps.
    Mody: Rhance photorealism, GTA remastered mod. Balanced weather, Insane rain, More blood mod, a lepsi textury mraku a nocni oblohy.
  • Morraw
    Pěkné, ale chce to více informací. Použité mody a pak především na čem hraješ, jaké je nastavení a jak to jede. Letos se snad k poslenímu GTA už dokopu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit