-
No vidíš noo ještě lepší jak Facebook neměl si totiž takovej problém jak já a zbytek asi +-tisíc uřivatelů kteří ten kod neměli. Tak gratulace.
-
na maila mi poslali ověřovací kód a to jsem si třeba dvě hodiny předtím dával nové heslo jelikož jsem si nepamatoval co jsem tam měl. Takže když se vám někdo dostane na maila tak je to easy.
-
deset minut na to jsem to vyřešil a celkem jsem se divil jak rychle to jde, stačí přístup na maila, takže dvoufázové ověření je zbytečný
-
Facebook takhle jsem to před rokem vyřešil já, tak jaké pak nedá. Nic nechtěli až jsem se divi, jak jednoduché to bylo!
-
Tak znovu pro Jacka který to nepochopil - na svým profilu má uvedený svůj hlavní mail, který je odjinud. Tady na games je mail je nick-zavináč-tiscali.cz, na ostatních normálních stránkách můžeš zakázat zobrazení mailu, žádná jiná stránka kde jsem registrovaný mě nenutí zveřejňovat mail, k tomu mají přístup jenom admini, to jenom tiscali musí mít něco extra...
-
Bohužel nedá. Řešil jsem to s nimi přes email. Ideální je například zároveň se žádostí zaslat i fotografie koupených her a doklad o koupi se občas taky hodí. Během hodiny jsem měl dvoufázové zrušené.
-
Napiš jim na facebook ted by ještě mohli poradit *4*
-
uplay,ubi učet
dá se nějak obejít to dvoufázové přihlášení na ubi služby? Přeinstaloval jsem telefon a ten jejich záložní kód nemám. -
Epic Games nabízí zdarma ke stažení (GoG / Steam) plnou verzi hry Unreal Gold.
Zjistil jsem to sice z jiného webu ale díky za info, třeba si to i zahraji *4* jsem rád že to lze mmít i na Gogu.
Škoda že to nemají i na svém Launchru, i když wait tam bych si to stejně nezahrál když už několik týdnů mi chodí maily sa uzamklým účtem kvůli neopravněným pokusům ale reset na heslo mi odmítají poslat. -
Vážně, tohle spíše vypadá přesně jako opak a díky těm médiím taky. Hlavně ukázalo jak snadné je nakonec dohledat informace jedince přes nějakej Reddit.
-
To by ses nemohl ani nikde registrovat ty poučení, co se dá dělat na internetu svým způsobem at chcem nebo nechcem jsme všichni ( i já) jen se to dá nějak rozumně zredukovat např nechápu proč bych měl vlastnit fakeblock abych tam měl vše o sobě to je demence.
-
DLC roadmap pro Kingdom come
https://i.imgur.com/wcZt6HW.jpg
Ty nahoře budou normální placená DLC (A woman's lot zdarma pro lidi z kickstarteru).
Hardcore mode, turnaje a modding pro všechny.
Making of KCD a Combat academy pro podporovatele Kickstarteru. -
A to je přesně to o čem mluvím. Na internetu není nic pravda, dokud to není potvrzený. To že nějakej si nějakej jouda vymyslí naprosto smyšlenou historku aby pár lidem udělal den zajímavější přece nemůže nikdo brát jako fakt. Přijde mi to od novinářu jako diletanství, nikdo se neobtěžoval ani napsat, aby si ověřil jak se to s tou story doopravdy má, senzacechtivost je prostě větší.
Psal mi dokonce někdo v zastoupení Wargaming a chtěl to využít pro svoji potřebu jako virtuální kampaň. -
No asi si nejdriv na internetech precetli ze to je pravda. Alespon do ty chvile nez tam nekdo jiny napsal ze to pravda neni.
-
Nic nebouchlo, bouchl jsem to sám v původním tématu. Co mě ale nejvíc překvapilo, jak jsou média schopný převzít informaci, která se objeví na nějakým obskurním podredditu, kterej je z poloviny plnej fake příspěvků a vypálit ji do oběhu jako zaručenou informaci.
-
to na tebe bouchlo
-
Ty vole klobouk dolů :D
-
Jéé, to jsem já.
-
A z toho plyne poučení - neuvádět svůj email a nepoužívat všude stejný nick, nebo když už tak naprosto obecný, kdybys měl přezdívku např. John Cena, tak tě nikdo nedohledá. Já to řeším tím prvním způsobem - zkuste si zadat do googlu 0011 cokoliv co vám vyleze a není z games nejsem já, zároveň je to natolik obecný že i kdybych ho používal jinde tak jsem nedohledatelný
-
Možná ve zlatejch stránkách ? :O