-
Jednička byla lepší.
-
Ještě stále jsem se k tomu nedostal
-
jsem nějaký starý *9*
-
A za dalších 10 let by mohla vyjít i ta 3.
-
Half Life 2 dneska slaví 10 let od vydání.
-
Ještě se slevou!! OMG!!!
-
Ok
Dobře, muj nick na Steamu je Rudysoft, přidej si mě tam (klidně si mě pak to transakci zase vymaž) a přes Steam si je vyměníme -
Tropico 4 Collector's Bundle?
-
Mě volali jestli o tom vim, ze se z moji ip na to leze *3*
-
NPD: Nejprodávanější hry v říjnu 2014: 1. NBA 2K15, 2. Super Smash Bros. for 3DS, 3. The Evil Within. Nejprodávanější konzolí se stala PS4.
Vymění se mnou někdo hru na Steamu? Nabízím E.Y.E: Divine Cybermancy má multak i koop a dobré hodnocení, normálně stojí 10 euro, nabídněte za co ji vyměníte, pošlu ji jako Steam dárek ;-) Zde odkaz na moji hru: http://store.steampowered.com/app/91700/?l=czech -
A je to tu, nejocekavanejsi hra roku Grass Simulator je dostupna na Steamu, pouze 9 eur!!!
http://store.steampowered.com/app/331200/
*1* *1* *1* -
Urcite, isp objizdi vsechny svoje zakazniky a kouka kdo na ty zakazany stranky leze.... *7*
-
za co ty mínusy?
-
Bethesda je jen publisher. Tu hru dělalo studio Machine Games a Dooma dělá id Software :)
-
Co to meleš? To je naprosto vazna pripominka, navsteva stranky opravdu dava oznameni poskytovateli internetu a ten si muze zjistovat kdo an to koukal protoze to je prisne zakazany pod 18 let (jsou tam fotky od policie/hasicu/sanitek z nehod, fotky z piteven a hlavne fotky co nekdo natoci, ted hlavne boje v ukraine - ktery noviny/weby zlehčujou, opravdu tvrde se tam bojuje- valka v syrii a vsude kde se neco deje a lidi maj telefony nebo kamery)... A ano, když vybouchne neco u cloveka co ho zabije tak ten odlitne s 10 vrutama a 5 saltama a rukama/nohama do vsech stran...
-
je jich škoda, ale tak v Games TV máš víceméně jednu kratší recenzi a k tomu pár novinek
-
Nech si tyhle srandy s dětma, nechápu co sem pleteš realitu ale navíc. To si napsal tady ragdoll efekt chybí, nebo mi chceš namluvit že v reálu jsou smerti taky tak komické a lidi jsou po zásahu horší než hardová loutka na provázku? prosím zamysli se.... ááno. Samozřejmě že to tak není, takže dál už je jen zbytečná diskuze. OO ty si tak hrozně vtipný, asi myslíš že jsem uplně blbej btw. ted aspon vím co si zač to si musím někam zapsat.
Od ted budu k tobě přistupovat tedy poněkud jinak no. Ok,kapištoo? ;-) -
Pokud člověk šlápne na určitej typ miny, nebo ho trefí tank, tak okamžitě umře a už jen letí bezvládně tělo s ragdoll efektem (vim o čem mluvim, viděl jsem už všechno možný co tě jen napadne, chodim na tu stranku - ciste ze zvedavosti, ne nejaka uchylka- dlouhooo)... A pokud nekoho trefi ranou ktera ho hned usmrti tak upadne uplne stejne jako stal, nebo snad myslis ze zbrane maj silu jako ve hrach ze clovek odlitne 2 metry? Cely den sedis u pc tak si najdi stranku, dam ti napovedu ale odkaz ti sam davat nebudu protoze te nechci mit na svedomi... "nejlepší krvavé scény". A chci upozornit pokud tu stranku najdeš, chodí oznámení poskytovateli internetu že lezeš na tu stránku a můžou volat člověku na kteryho je ten net psanej a ujistovat se ze na to nekouka dítě *3*
-
Vidíš, fandil jsem a přesně částka co jsem řikal *1*
-
p.s.
taky jsem si myslel že bethesda neumi udelat poradnou hru ale po tomhle novemu doomovi verim