Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolf TNO

ted jsem dokoukal wolfenstein, ten konec mne dostal tušil jsem že to špatne dopadne, bud pro annu nebo blazka

taky jak tam umiraly ty hlavní postavy bylo dost tragicke
  • jindra.veliky
    ja prave ty Gamesplaye vubec nemusim (proste je mi tu autor nesympatickej), ale videorecenze tu byly asi nejlepsi na CZ scene.
  • oktavius66
    Tak ono je to zatím hodnocené na PS4. Na PC může být hodnocení jiné a dle mého názoru si myslím, že všichni víme jak to na PC je, tak může být horší. Hodnocení Far Cry 3 na PC je 88/100 a na PS3 je 90/100. Uvidíme jak to bude u 4.
  • Takto trochu upadli,zas tak dobrá ta hra rozhodně není jen lepší než 3jka.
  • TadY jsou ovce, vůbec je komické to máchání nožem. Ty jo ale divočáka není radno prudit, ten je dost OP :-D, celkově vlci vydržej i několik říznutí nožem lol. Něco se tam asi sbírá nevím ja jsem šel po příběhu. Ta hra bude ale fakt náročná no. Když trpí poposekáváním - spíš donačítáním.
  • No to ne, ale nemají být jak hadrový panáččci působí to komicky, např hodíte granát a odleté při výbuchu ale už ztratí přitom jakoby život, prostě uplná blbost. Nemají žádnou animaci a vždy spadnou stejně tak jak stáli.

Malé chyby ještě hru špatnou nedělají ne.
  • oktavius66

První recenze na Far Cry 4 jsou venku + novinky ve hře !

Tak je to konečně tady. Zatím to podle hodnocení vypadá na velice povednou hru. Hodně se těším. Tady jsou první známky (hodnocená platforma je PS4):
    Guardian: 100/100, LaPS4: 92/100, Vandal Online: 92/100, Meristation: 92/100, 3DJuegos: 90/100, God is a Geek: 90/100, Metro GameCentral: 90/100, Joystiq: 90/100, Destructoid: 90/100, Power Unlimited: 89/100, IGN Italia: 88/100, JeuxActu: 85/100, Eurogamer Portugal: 80/100, XGN: 80/100, GamesRadar: 80/100, VideoGamer: 80/100, Eurogamer: 80/100.
    Takže zatím v průměru 87/100 ! Téměř 9/10 je slušné číslo.
    + nějaké informace:
    V Himalájích budeme muset nosit kyslíkovou masku a kyslík bude ubývat. Ve hře budou obsaženy zbraně z 2. sv. války jako je např. Luger. Je k dispozici mnohem větší strom skillů. možnost kopu nohou (jako např. v Bulletstrom). Slony lze zabíjet: Jde zabít dokonce 1 zápalným šípem. Nepřátele lze zabít vyprovokováním včelího hnízda. Možnost nalákat zvířata pomocí vrhu kusu masa.
  • dekuji jeden kus beru ja pro kamarada :)
  • duffcz

Isurgency

Dá si někdo Insurgency ? :) 3 kousky for free :)

https://www.humblebundle.com/?gift=bRmArWcvptVD4ZuB
  • Co ta zvířata? Jsou opravdu pancířová a stejně nacpaná na mapě jako v 3? Tedy tygr, vedle prase a kousek opodál si to parádí varan? *1*
    To bylo tak hloupé... Plus kolekce těch dopisů z války. Které celou dobu nikdo jiný nenašel a nedávalo smysl aby tam byli v takovém počtu. Natahovaní času, pro honiče podobných věci.
    ?
  • oktavius66
    Víš jak... Podle něj to má být nějak takhle *1* : https://www.youtube.com/watch?v=lrnariwULfA
  • oktavius66
    Jo sice vyšla, ale je to strašně moc osekaná verze, která má ku*evsky hodně chyb. Podle informací od mých zdrojů se jedná o verzi, kde je mapa celá černá a proto se lze orientovat pomocí minimapy a nefunguje nastavení jako jsou stíny a podobné. Graficky je to prej strašně ořezané a obsahuje to jen Španělštinu a Angličtinu. Čeština už je také venku, ale nějak moc nefunguje co jsem slyšel a spoustě lidem tato verze hry padá hned po úvodním videu. Menu je akorát opravdu na 100% funkční. Ten release je tak špatně udělaný, že na to funguje crack i od AC: Unity *1* . Obsahuje to prej starý typ .EXE souborů .Takže to kvalitní fakt nebude. Zase na druhou stranu má to výhodu v tom, že se ujistíte zda vám hra pojede. Když už stahovat, tak si počkat na SCENE Release. Stahovat to nebudu, protože jsem strašně moc velký fanda téhle značky a proto si tu pecku koupím. Co se dá na tom zkazit ? Je to FAR CRY ! A to, že to bude vypadat jako 3, tak to je mi šumák. 3 je jedna z mých nejoblíbenějších stříleček vůbec, takže já mám o zábavu postaráno.
  • Draken69CZ
    Zkusit návod? https://www.youtube.com/watch?v=YMeybmGGgUI&list=PLC8919C8A20A3578B
  • golden compass

Ahoj zasekla jsme se v této hře na jednom místě, neměl by někdo radu?
  • Anglincky umím dost dobře, neptal jsem se kvůli sobě. A můj pc už by to neutáhl proto to mám na PS 3.
  • Draken69CZ
    Děkuji všem za podporu *3*
  • to vypada komplikovane a nezajimave
  • on sam :)
  • Draken69CZ

Evolve Big Alpha Infographic

http://1url.cz/yhXi
  • No, kdybys měl Xbox, tak jeden kluk si občas "půjčuje" češtiny od ostatních uživatelů či dělá vlastní češtiny (teď dělá na češtině pro GTAV) a předělává je tak, aby jely na "upravených" X360, za což se mu platí (kdyby všechno překládal sám, tak neřeknu ani slovo). PS3 se u nás myslím moc lidí nevěnuje, i když neoficiální překladů na PS3 taky pár vzniklo, ale je opět nutnost "úpravy".

Ofiko čeština někdy později na PS3 na 99,9999% určitě nebude, takže buď se naučí jazyk anebo sežeň PC verzi, pokud nějaká čeština někdy vznikne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit