-
Wolf TNO
ted jsem dokoukal wolfenstein, ten konec mne dostal tušil jsemže to špatne dopadne, bud pro annu nebo blazka
taky jak tam umiraly ty hlavní postavy bylo dost tragicke -
ja prave ty Gamesplaye vubec nemusim (proste je mi tu autor nesympatickej), ale videorecenze tu byly asi nejlepsi na CZ scene.
-
Tak ono je to zatím hodnocené na PS4. Na PC může být hodnocení jiné a dle mého názoru si myslím, že všichni víme jak to na PC je, tak může být horší. Hodnocení Far Cry 3 na PC je 88/100 a na PS3 je 90/100. Uvidíme jak to bude u 4.
-
Takto trochu upadli,zas tak dobrá ta hra rozhodně není jen lepší než 3jka.
-
TadY jsou ovce, vůbec je komické to máchání nožem. Ty jo ale divočáka není radno prudit, ten je dost OP :-D, celkově vlci vydržej i několik říznutí nožem lol. Něco se tam asi sbírá nevím ja jsem šel po příběhu. Ta hra bude ale fakt náročná no. Když trpí poposekáváním - spíš donačítáním.
-
No to ne, ale nemají být jak hadrový panáččci působí to komicky, např hodíte granát a odleté při výbuchu ale už ztratí přitom jakoby život, prostě uplná blbost. Nemají žádnou animaci a vždy spadnou stejně tak jak stáli.
Malé chyby ještě hru špatnou nedělají ne. -
První recenze na Far Cry 4 jsou venku + novinky ve hře !
Tak je to konečně tady. Zatím to podle hodnocení vypadá na velice povednou hru. Hodně se těším. Tady jsou první známky (hodnocená platforma je PS4):
Guardian: 100/100, LaPS4: 92/100, Vandal Online: 92/100, Meristation: 92/100, 3DJuegos: 90/100, God is a Geek: 90/100, Metro GameCentral: 90/100, Joystiq: 90/100, Destructoid: 90/100, Power Unlimited: 89/100, IGN Italia: 88/100, JeuxActu: 85/100, Eurogamer Portugal: 80/100, XGN: 80/100, GamesRadar: 80/100, VideoGamer: 80/100, Eurogamer: 80/100.
Takže zatím v průměru 87/100 ! Téměř 9/10 je slušné číslo.
+ nějaké informace:
V Himalájích budeme muset nosit kyslíkovou masku a kyslík bude ubývat. Ve hře budou obsaženy zbraně z 2. sv. války jako je např. Luger. Je k dispozici mnohem větší strom skillů. možnost kopu nohou (jako např. v Bulletstrom). Slony lze zabíjet: Jde zabít dokonce 1 zápalným šípem. Nepřátele lze zabít vyprovokováním včelího hnízda. Možnost nalákat zvířata pomocí vrhu kusu masa. -
dekuji jeden kus beru ja pro kamarada :)
-
Isurgency
Dá si někdo Insurgency ? :) 3 kousky for free :)
https://www.humblebundle.com/?gift=bRmArWcvptVD4ZuB -
Co ta zvířata? Jsou opravdu pancířová a stejně nacpaná na mapě jako v 3? Tedy tygr, vedle prase a kousek opodál si to parádí varan? *1*
To bylo tak hloupé... Plus kolekce těch dopisů z války. Které celou dobu nikdo jiný nenašel a nedávalo smysl aby tam byli v takovém počtu. Natahovaní času, pro honiče podobných věci.
? -
Víš jak... Podle něj to má být nějak takhle *1* : https://www.youtube.com/watch?v=lrnariwULfA
-
Jo sice vyšla, ale je to strašně moc osekaná verze, která má ku*evsky hodně chyb. Podle informací od mých zdrojů se jedná o verzi, kde je mapa celá černá a proto se lze orientovat pomocí minimapy a nefunguje nastavení jako jsou stíny a podobné. Graficky je to prej strašně ořezané a obsahuje to jen Španělštinu a Angličtinu. Čeština už je také venku, ale nějak moc nefunguje co jsem slyšel a spoustě lidem tato verze hry padá hned po úvodním videu. Menu je akorát opravdu na 100% funkční. Ten release je tak špatně udělaný, že na to funguje crack i od AC: Unity *1* . Obsahuje to prej starý typ .EXE souborů .Takže to kvalitní fakt nebude. Zase na druhou stranu má to výhodu v tom, že se ujistíte zda vám hra pojede. Když už stahovat, tak si počkat na SCENE Release. Stahovat to nebudu, protože jsem strašně moc velký fanda téhle značky a proto si tu pecku koupím. Co se dá na tom zkazit ? Je to FAR CRY ! A to, že to bude vypadat jako 3, tak to je mi šumák. 3 je jedna z mých nejoblíbenějších stříleček vůbec, takže já mám o zábavu postaráno.
-
Zkusit návod? https://www.youtube.com/watch?v=YMeybmGGgUI&list=PLC8919C8A20A3578B
-
golden compass
Ahoj zasekla jsme se v této hře na jednom místě, neměl by někdo radu? -
Anglincky umím dost dobře, neptal jsem se kvůli sobě. A můj pc už by to neutáhl proto to mám na PS 3.
-
Děkuji všem za podporu *3*
-
to vypada komplikovane a nezajimave
-
on sam :)
-
Evolve Big Alpha Infographic
http://1url.cz/yhXi -
No, kdybys měl Xbox, tak jeden kluk si občas "půjčuje" češtiny od ostatních uživatelů či dělá vlastní češtiny (teď dělá na češtině pro GTAV) a předělává je tak, aby jely na "upravených" X360, za což se mu platí (kdyby všechno překládal sám, tak neřeknu ani slovo). PS3 se u nás myslím moc lidí nevěnuje, i když neoficiální překladů na PS3 taky pár vzniklo, ale je opět nutnost "úpravy".
Ofiko čeština někdy později na PS3 na 99,9999% určitě nebude, takže buď se naučí jazyk anebo sežeň PC verzi, pokud nějaká čeština někdy vznikne.