-
Nemáš zač.
Klíče rozdány! -
Dekuju pekne!
-
Insurgency Humble Jumbo Bundle
Insurgency Humble Jumbo Bundle
https://www.humblebundle.com/?gift=qTerqRRdMHBsCdHX -
8/10 it's okay - Jack1947
-
taky ;)
-
no vydat hru na 3 platformy zase tak velký problém není, jak si někteří myslí. největší komplikace je PC, kde je velké množství různého hardwaru, ale konzole jako takové problém nepředstavují.
-
thx
-
Insurgency klíč :)
ahoj ahoj ahoj,
kdo chce hru Insurgency, pojďte si ji vzít, šup šup (pak se mi odemkne v HB další gamesa ;)
https://www.humblebundle.com/?gift=7E73UNvu3CRubRcW -
Kde není výkon fps nenajdeš.
-
Samozřejmě to bude Nintendo...pokud se tedy bavíme o tom kdo příjde jako první s další generací konzole..o výkonu se neodvažuju diskutovat..znám Nintendo :)
-
Uncharted neukáže co umí ps4...Uncharted ukáže jak se dělají exkluzivní hry na jednu konzoli za podpory SONY...On je krapet rozdíl vydat hru na 3 platformy a vydat jí exkluzivně na jednu..
-
nV vydala včera ovladače pro ACU, kamarád je určitě nemá stažené nebo má nějaký problém, se 780tkou to lítá cca 50fps. Mimochodem údajně nějaké nastavení stínů sežere strašně výkonu, je tam nějaký bug nebo co nejspíš.
-
ta čísla si taháš z paty. mně zatím ve FullHD běžely všechny hry, co jsem na PS4 hrál, takže ta tvoje snad i půlka je podivná. osobně je pro mě grafika her na PS4 plně dostačující. nepotřebuju od hry víc, než co předvedlo Last of Us, jen se holt musí pořádně optimalizovat.
to padání snímků u AC je trochu podivné, protože na řadě míst to jede v pohodě těch 30 a scéna vypadá dost náročně, k poklesu kolikrát dojde, když k tomu není ohledně grafiky žádný větší důvod. neřekl bych tedy, že to padá kvůli nedostatečnému výkonu hardwaru. to bude až druhotný jev vyvolaný jiným problémem. jo, nové konzole mohly být o chlup výkonnější, klidně bych si 1-2k připlatil, ale myslím, že teprve Uncharted 4 ukáže, co PS4 dokáže... -
Samozrejme, Ubi melo s optimalizaci vzdy trochu problem ( i kdyz spise u pc a to z duvodu odflakleho portu), ale tech her je na nove generaci konzoli vicero a ne jen od Ubisoftu.
A to sme na zacatku cyklu, ktery ma byt udajne delsi, nez u predchozi generace.
K tomu si pripocti skutecnost, ze snad i pulka her nebezi ani ve FullHD.
Souhlasim, ze v pripade noveho AC nemusi byt hlavni problem u konzole, ale na druhou stranu nemuzes poprit fakt, ze nove konzole toho vykonu na rozdavani zrovna moc nemaji. -
Ano, exkluzivky vzdy dokazali z konzoe vymackout uplne maximum, zatimco multiplatform na tom zakonite je vzdy trochu hure.
Ale nepamatuju si, aby u predchozi generace melo tolik Ackovych her problem s fps (a to zejmena ze zacatku jejich zivotniho cyklu), jako je tomu u te soucasne a to je tady teprv rok.
Vzdyt kazdou chvili clovek nekde cte, jak vyvojari s hrdosti a famfarami oznami, ze hra pobezi na 30 fps a fullHD a to v tom lepsim pripade. Jindy naopak slycha, ze to na fullHD ani nepobezi. Do toho ty zpravy, ze ta a ta hra ma problem s propady fps.
Proste takovehle problemy, v takove mire a tak brzo po vydani predchozi generace nemela. Taky ty konzole staly vic a vyrovnali se v dobe vydani i high-end pc.
Tahle generace je prinejlepsim slabsi nadprumer a to tady ma byt dele, nez generace pred nimi.
Ja osobne cekam, kdo driv se trhne a prijde s novou generaci konzole driv, nez puvodne oznamenych 7+ let.
A pokud ne, tak to bude teprv sranda. *1* -
To by mne netrápilo, škole se platí ne naopak. Soukromé to tak mají a praxe oni nepořádají . Dokonce když je soutěž škola si nárokuje 80% z výhry... takže asi tak no.
Fakt trapné přirovnání... tohle staré a ohrané. Pravda je že pirátí všichni a ti co ne ty pirátí dodnes. Konec povídačky o počestných občanech.
Mám pár her na pc v krabičkách a měl sem i hodně PS2 originálek i PSX... pár filmů na DVD ( ne jen v tenkým obalu z krámku) je to směšné piráti jsou taky lidi lol. ZZz nuda brou.
Doufám že až zejtra se večír vrátím z noclehárny že uvidím hodně mínusů , nešetřete mne prosím. Vždycky jsem chtěl být tím největším odpadem na internetu. *15* Pls... začněte klikat půravidelně od ted a do zejra do 16:40 at mám aspon 50 a více ale přihodtě i plusy zase at nejsem až tak podkopanej. -
Jak by se ti libilo mit místo výplaty pouze poplácání po zádech, jak seš šikovnej?
-
Jo, taky si myslím... lepší než jen naplivat a vykašlat se na to. Já tohle podstoupil s WD a ano lituji ale Ubisoft mi za to- ehm moc nestál ale díky tomu by mohli se poučit. Spíš je to jedno protože to by se hra nemohla prodat ani 1-10 kusů aby viděli jak to podělali. Nebo naopak a to se nestává ne u mainstreamových her jako je série AC.
-
ono i když nejakou hru stáhneš, tak stejne podporis vyvojare alespon tim že jim vyjadris moralni podporu, jakože se ti ta hra líbí. protože jinak bys ji nestáh. no a oni pak spíš udelaji dalsí díl když vidí že to lidi baví (a treba si to pak i koupí)