Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na GOGu je zadarmo Mount & Blade a pokud tam budete chodit klikat celý další týden tak i Zaklínač 2.
  • oktavius66

Obrazem: Grafické porovnání PC a PS4 verze Assassin's Creed Unity.

Připadá mi to tak nějak stejné... Až na nějaké ty stíny.
  • Veskoslav
    Kamarád, co dělá v JRC v Praze, tak mi psal (když jsem rušil svou objednávku Unity) tak se jim zrušilo 72% objednávek před 11.11.
  • Díky! *4*
  • Insurgency 3x

https://www.humblebundle.com/?gift=7TBf6GcDavYMzyr6
  • No já jsem zvědavý kolik takových srajd ještě vydají, než s tím hráči něco začnou dělat - nekupovat.
  • WhySoSad
    Na Metacritic si to taky slízlo pořádnou kritiku...
  • ACU - zkopírováno z PCT

Uvedení akčního RPG Assassin's Creed: Unity je velké zklamání. Hráči, co si hru předobjednali v domnění, že Ubisoftu mohou stran kvality hry věřit, na Steamu už dva dny reportují obrovské bugy a chyby.

Propadávání postav skrze podlahy, nenadálé noření do tmy, padání hry, či chybějící oblečení nebo celé končetiny, to je jen zlomek technických problémů, které hráče Assassin's Creed Unity na PC trápí. Zdaleka největším problémem je pak optimalizace hry, kdy i na velice silných sestavách dochází k nenadálým poklesům FPS až na minimální hodnoty a to i po aktualizaci ovladačů grafické karty (které prý byly vydány u příležitosti vydání této hry).

Jak ukazuje video, problémy s propadem FPS hlásí i hráči na nové generaci konzolí. Přitom rovnou můžete zapomenout na 30 FPS, na takovou hodnotu se hra dostane jen zcela výjimečně, v naprosto holých interiérech. Po zbytek doby hodnota klesá i na 22 snímků za sekundu, což s lidským okem pořádně škube. Zajímavé přitom je, že na PlayStation 4, papírově silnější konzoli, běží hra ještě o třídu hůře, nežli na Xbox One. Ať už však hru budete hrát na jakémkoliv přístroji, určitě mi dáte za pravdu, že takovou hru jsme si nepředstavovali.
  • WhySoSad
    Už to sleduju asi 2 hodky :) To napětí je šíleně zajímavý *4*
  • To neni bug, ta komprese vyzaduje aspon 6GB vram. Je to proste narocne.
  • GTA V zabere na disku konzole Xbox One 42,44 GB a na disku PS4 44,9 GB.

KSP hadr... ale stejne si ho dám :)
  • Je to měřeno s 4xMSAA, běžná karta typu 770tky dává přes 30fps, stačí vypnout MSAA a hned máte 50+ fps .. za chvíli vyjdou ovladače nebo se vypne nějaká blbost co nejde poznat a jen žere výkon a těch 60 dáte na vysoký i s běžnou kartou, žádný stresy ....
  • Inquisitor
    A ty fotky povrchu komety jsou úžasný :)
  • Keyz
    Dáš si k tomu popcorn a slazený nápoj, nalepíš si na horní a dolní strany obrazu černou pásku aby jsi měl pěkně pruhy a vesele si užiješ čarokrásný filmový zážitek.

Jinak pojede to určitě o dost lépe. Když vypneš MSAA apod.. Jen jde o to, že na max to nejlepší karty nedají na 60FPS... Na to jak to vypadá.
    Oproti AC, to vypadá lépe a nastavení by mělo mít vliv.
  • Lukyz
    Tak podle těch testů si konečně dopřeju "filmovější" zážitek při krásných 30FPS *1*
    Snad tam bude aspoň podrobný nastavení aby to šlo nějak rozumně zkrouhnout.
  • no, ked mas grafiku za 260€ a procesor od AMD za 150€ tak nemas problema, tj ziaden stres
    (na full hd)
  • Veskoslav

Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=4KqWxprpMvGV4aA2

Přeji příjemnou zábavu.

EDIT: Kódy rozebrány. Děkuji.
  • Philae už letí, za pár hodin (snad) dosedne na kometu :)
  • Keyz

Dragon Age: Inquisition (PC) - Benchmark

http://www.pcgameshardware.de/Dragon-Age-Inquisition-PC-236767/Specials/Technik-Test-1142136/

Další nálož po AC pokračuje *15*
  • Co jsem nezávisle vypozoroval za nějakou dobu je skutečnost, že individua jako hehe tu neustále mají potřebu obviňovat nějakého Veskoslava (neznám ho, ale jeho příspěvky mi přijdou normální a většinou s ním souhlasím a ne, opravdu nejsem on) z naklikávání a podobných blbin, přitom když jsem za 10 vteřin dal refresh, tak u těch blábolů hehe přiskočilo 5 plusek. To jen tak, jinak souhlas s tím jackem a maxem, to je tragedie. Chci poděkovat vám některým normálním tady, že to tu držíte a občas se najde i plodná normální diskuze s názory podpořenými zkušeností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit