Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Mi připomíná takovou starou hru jak žába skáče přes dálnici, asi se nechali inspirovat.
  • Jo Conan si z toho dela dobrou srandu, hlavne jak je tam kus od toho nadchod. Ale je celkem vtipny ze auta jsou jak nalajnovana a jedou jak vlak, bez odboceni ci spomaleni (ono aj ten vlak by zastavil).
  • Draken69CZ
    Nohama a na volantu
  • Neoficiálně: Do Battlefield 4 míří šesté DLC s názvem Uprise.

Ale už k*rva ne!
  • Teda pánové já bych se do tý holky tak neobouval :-D ted jsem koukal na Conana a hraje to dost podobně a upřímě nechápu že ty auta nezastaví, mě někdo skočit pod auto tak logicky dupnu na brzdu *1* http://youtu.be/b82idSYHSu8?t=6m43s *15*
  • oktavius66

Obrazem: Na internet unikla mapa světa Far Cry 4.

To už je uniklé dlouho. Tuhle mapu ukazovali už v traileru na limitovanou edici *3* .
  • Tak se jí nesmějte, bych chtěl vidět vás, jak hrajete nohama.
  • Draken69CZ

Obrazem: Na internet unikla mapa světa Far Cry 4.

Prej unikla :D Tohle vždycky pobaví.
  • Neřekl bych. Zaprvé je to německy a za druhé ten seznam změn nikde nevidím.
  • Teď na to koukám a zase jako svoji cenu na světě to jistě má :D :D :D.

Chuděra Míša, ať už je to kdokoliv. Pokud tedy není retardovaná (což těžko říct, fotka v levým rohu rohu videa poukazuje na náznaky Downova syndromu). Řekl jí někdo, že při střelbě se zaměřuje tím bílým křížem oprostřed obrazu? Nebo třeba že když dojde ke zdi, že se jí nemá snažit projít?

Zdá se ale, že za vším je jen pouhý překlep v popisu videa, kde má být správně "nehraje" namísto "hraje".

Mno, přeju všem méně těch, co něco neumějí, ale mají za každou cenu potřebu se o to se světem podělit.

P.S.: v dalším dílu se dozvíme, že Míša je fenka zlatého retrievera, to orientace a nehraní by tomu odpovídalo :D
  • Bingo! Nejen YT je plnej gameplay videí, kde prostě vyloženě nutně musí bejt v rohu obraz z webkamery (on někoho zajímá při sledování videa xicht člověka, co hru hrál?) doplňovanej ideálně zvukem nikoliv ze hry, ale z mikrofonu webkamery, podloženej nepříjemnym hlasem aktéra. Naštěstí se dá takový video rychle vypnout a jít si tu hru zahrát po svým :).
  • Pro Vojtechus: " Jak RSI tak Polyphony uvedly pocty polygonu" - jako kdyby počet polygonů ve scéně měl jakoukoliv vypovídající hodnotu. Můžeš mít milion polygonů, který vyrenderuješ ve 120fps a můžeš mít taky milion polygonů, z kterejch budeš mít spíše slideshow (v tomhle případě platí jednotka fpm alias frames per minute ;)). A to se nebavíme o AI, efektech prostředí atd. atd., který vytížej procesor, kterej třeba v důsledku toho přestane stíhat krmit grafiku.

Pokud někdo ještě dneska dá na počet polygonů je to stejnej jouda jako ten, co se nechá u foťáků omámit megapixelama.
  • Kozy
    A?
  • Nalezeno, rexík hledá cestu domů, napadalo mě to až později. Díky.
  • Jo banů už pro dnešek myslím si že bylo tak akorát.
  • PC nema next gen, tam se to vyviji neustale. Jinak kazda hra co vysla a jeste vyjde bude beztak vypadat lepe na PC, protoze je tam k tomu vykon.
  • MickeyMutant
    http://www.destructoid.com/the-ten-best-videogame-puppies-ever--193140.phtml
  • mne na tom spíš zaráží ty herní mechanizmy: vojáci páli pres cestu a auta vesele jedou dál, nezastaví, nebo není možné je zastavit tím že trefiš ridice. AI nepratel nulova, jak tam ten nepritel byl k ni otočen zády atd
  • Veskoslav
    Ty jsi vážně dutý jak bambus.

1. Kingdoms Come je hra primárně vyvíjená na pc i kdyby ses na hlav postavil. To není přání či podobná blbost, co píšeš, to je prostě daný fakt. Kdyby jsi nebyl líný a dutý, tak by sis to vyhledal na internetu. Platformy jako Xbox One a PS4 přijdou později.
    2. Elite je vyjímečná už jenom v tom, jak zpracovává vesmír a planetární systémy. Graficky porazí současný hry s prstem v noci. Co se týče efektů atd., nemá konkurenci. To je taky fakt.
    3. Srovnání Unity s SC ti pokulhává na více frontách. Zaprvé SC není ani v Alphě. ZA druhé Unity nebude vypadat tak, jak se prezentovalo, kvůli konzolím to bude osekané. Další je to, že Star Citizen svým rozsahem si s jendím pařížským městem vytře. Další věc je ta, že už teď i když se jedná o preaplhu, tak vypadá nádherně. Navíc nejnovější CryEngine nabízí vytváření takových věcí a reálií, že nějaký Crysis 3(mimochodem módovaný Crysis 1 vypadá 1000krát lépe než Crysis 3) vypadá v průměru šedi. A nejlepší argument, že je to i na staré konzole. Tam to vypadalo hnusně, osekaně a s takovou grafikou, že za ty peníze, no nekup to. To není argument. To je také důvod, proč nejspíš nikdy nevyjde PS4 Xková verze. Ne z toho důvodu, že hra vyjde 2016/2017 nejdrřív, ale z toho důvodu, že jsou ty stroje silně průměrné už teď.

Doufám, že jsem ti to na tvou inteligenci vysvětlil dostatečně. Pokud ani teď neopochopíš o KC, Elite atd. tak doporučuji zajít na Alíka od idnes. Tam ti budou rozumět. Mimochodem strejda Google, říká ti něco? Občas by bylo fajn jej využít.
  • Na druhou stranu i ten neurochirurg nejak zacinal a nebyl hned mistrem v oboru a musel se postupne vypracovat. A ja tam dil od dilu vidim vetsi a vetsi pokrok. Treba nas hosi prekvapi a za par dilu to bude snesitelny pro vice lidi. Me osobne treti dil prekvapil, protoze prvni byl fakt spatnej a na druhej jsem koukal jen kvuli kingdomu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit