-
On byl totiz Blizzcon...
-
Ty vole, kolik těch článků týkajících se her od Blizzu v posledních pár dnech je? Není z toho někomu na zvracení jako mě?
-
holka vs COD
A takhle to dopadá, když se holka pokouší o gameplay COD :))) https://www.youtube.com/watch?v=GodI51kYOoM -
Square Enix již zná období vydání Final Fantasy XV, které nastane zřejmě později, než očekáváte.
To je chyba *3* , a ano je to dil o Kickstarteru. -
Asi to nebylo tak špatné když to tu někoho nakrklo a smazal to *1* možná v tom někdo z FC viděl blížící konkurenci *15* Tak či tak bych to chtěl vidět, protože jsem to včera nestihl a zajimalo by mě koho co tak naštvalo že to smazal.
-
Třetí díl nového herního pořadu GEJMCAST
Třetí díl nového herního pořadu GEJMCAST je tu. Témata: CoD: Advanced Warfare, Youtube v 60fps, Nosgoth, GTA V First Person trailer a mnoho dalšího. Sledujte zde http://youtu.be/FzOnYnzUiNc *3* -
Ty vole fakt ? *15* To někomu hnulo žilou jo... tak to je moc tohleto.
-
Seznam pěkné řádky změn, které přinese první patch (v1.01) do Assassin's Creed Unity.
Spatnej odkaz, oba dva vedou jen na games.cz na prehled hry :(. Opravit please, chci se podivat na ten seznam zavratnych zmen, jako treba plizeni se nebo novou animaci skakani do sena! *1* -
elite dangerous by konzole rozjely...
-
Jedinej opravdovej Next gen byl Picard !!!
-
Evidentně Vojtěchu naprosto nevíš, která bije. KC:D je primárně pc hra, porty budou následovat. Star Elite a Star Citizen patří k absolutní grafické špičce. A to jeden má vyjít v prosinci a druhý nejdřív za dva roky. A ani jeden se nějak neplánuje na konzole, když to nerozjedou. A mimoto ten tvůj "obyčejný" CryEngine, jak píšeš, tak má do obyčejnosti hodně daleko.
-
Elite se podle me ani sam nepovazuje za next gen. Kingdom Come je podle me prioritne konzolova hra (z pocatku ani nebyl pc port jisty pokud vim) a SC se da jen s tezi povazovat za pc next gen, je to precijen obycejny cryengine ktery rozbehal i past gen xbox.
-
Zdá se ti to. Nic takového jako g...cast neexistuje, protože je to tak pro lidstvo lepší.
-
a ani z jednoho jsem si naprdel nesedl. Star Citizen bude věčný projekt, Elite nic extra grafifky a Vávra uvidíme...
-
Zda se mi to, nebo skutecne zmizela cast diskuze o jakemsi gaymercastu a ja se nedozvim, co ten clovek delal v cryteku? Proc?
-
Wasteland nebyla prezentována jako next gen na pc.....To je Elite: Dangerous, Star Citizen či Kingdoms Come.....atd.
-
když si vzpomenu na PC next-gen a na Wasteland či Stronghold tak držím hubu raději...
-
Tak si tam ty písničky, co budou chybět, dá do "User Radia"..
-
?? Southpark nesleduji, co tím chtěl básník říci... něco podobného se tam řešilo? *7* *7*
-
Nadějně vypadajícímu titulu The Black Glove se nepodařilo na Kickstarteru vybrat ani polovinu požadované částky.
Go Fund Yourself
Southpark S18E01