-
No protoze veci co se stali pred trilogii zname a vsechno proste smeruje k tomu ze prileti Reaperi a jakakoliv zaplatka vedle toho vypada proste nedulezite, to same plati pro paralelni dej. Uprimne nevim jestli chci hrat za nedulezitou vedlejsi postavu, proc taky? Me osobne zajima co se deje po trilogii, moc me nezajima co delali mene dulezite postavy behem trilogie. Aspon tak to mam ja.
-
Tak potom o takovou holku s předsudky nemám zájem. To jí pak začne vadit že chodíš s klukama do posilky nebo na fotbal. Ne ne to budu radči sám :)
-
Jednak netusim, proc by se prequel musel odehravat tak moc pred trilogii. Je k tomu nejaky duvod? A podruhe nechapu, proc by se dalsi dil musel opet motat kolem nejakeho hrdiny, kdo nese na svych bederech osud cele galaxie. Proc by mel byt problem, kdyby se ta hra motala kolem mene dulezite postavy? Vzdyt ta vecna zachrana sveta uz je trochu ohrana ne?
Ja osobne nevidim problem ani v prequelu, ani u paralelniho deje. Moznosti je spousty a uprimne dost pochybuju, ze by se pokusili navazat na konec trilogie. Proc taky. -
Doom on ATM
http://www.psbeyond.com/view/hackers-playing-doom-on-an-atm
No nevím to by mne asi moc hrát takhle nebavilo... rozhodně palec nahoru jsou šikulové. -
je to frajer no, každopadne pochybuju že na ty hry sbali tu blondynu protože jakmile reknete holce že hrajete hry tak si o vas myslí že jste divnej
-
Dobrej výstup. Trochu jsem se bál, že si to splete s FC a ubalí si cigárko *4*
-
Jack je nymand co nezvladl ani zakladni skolu, natoz mit rozumne myslenky.
-
obsah na placce taky nikdy nebude tvůj ..
-
To je taky vcelku problem. Protoze kdyz se to bude odehravat pred trilogii, tak to musi byt hodne davno napriklad Protheane jeste pred Reapery, ale to by nemelo nic spolecnyho s Mass Effect protoze by tam byli jen rasy mimo znamy vesmir. A nevim jak by hraci prijali byt tam vse nove a nezname ve svete Mass Effect, ja bych to moc neocenil. A kdyby to bylo paralelne, tak by to bylo uplne zbytecny. Vsichni vi ze to dulezity se odehrava u Sheparda a vsichni znaji konec, tak by to bylo takovy nedulezity to hrat. Takze pro me dava smysl jenom hra po 3.dilu, pokud delaji opravdu novou velkou hru Mass Effect a ne jen nakej datadisk nebo neco takovyho.
-
Beztak nic takového není, ani nebe ani ráj... *7*
-
trochu podivný název tématu: "Zájem o staré online hry roste".
-
Urazím tě? když řeknu že mně víra netankuje, a nikdy věříci nebudu... Dost i pochybuji o té Holy bible...
-
Gabe owns you all, but you ? you dont own s*it. *3*
-
Do pekla se chodí dobrovolně ; )
-
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10659215431-online/video/
-
jestli to myslíš važne, tak si nejdriv dopln vzdelani o vire a pak sam uvidíš jak se rozhodneš. začal bych katechismem pro deti (to není urazka jen je tam všechno popsane srozumitelne bez toho aby se zachazelo priliš do teologie)
-
Když ty jsi taky se vším hned hotov , že ;) . Kdyby jsi nebyl medvědem ... . Nepochopil jsi , že tady jde o princip dle kterého zakoupený obsah nikdy není tím , co ti nakonec v knihovničce Steamu zůstane . A s tím právě mám velký problém . Jde o fatální slabinu tohoto stylu distribuce !
-
Dit to řikám, žádnánávaznost, jak píše ani by nebyla možná. Tedy kromě toho videa po každém konci ME... ale i taknávaznost by jen podělala celé univerzum. Podkopala a pustila ke dnu.
-
*15* Jsou některé věci, o kterých se holt nemluví... a to jsem tenhle tejden na pilu moc netlačil.
Mám rád hrozně moc GAMES, ale ale... má to své pro/proti. Nakonec možná to byla jen prkotina, a já jen zvolil nesprávná slova. ( já si spíš myslím že zas někdo nahlašoval, vid ty malá pičinko... mluvím k tobě. Proti Gayům a př***** nic nemám. Samozřejmě v rozumné míře).
Klído, nevadí, já se z 5denního banu nezblázním. Když ten sráčč co psal sraččky a urážel bude mít BAN taky. Hele nebudeme to řešit ne? Zbytečně přidělávat práci chudákovy Eraserovy. To bych už rovnou mohl říct že někteří tady mají nějakou protekci, můžou defakto porušovat pravidla, a jiné špinavosti. Proč bych to dělal ne? Já svůj názor nezměním a tak... za minukého režimu se za takovéhle věci věznilo/popravovalo. Kdo není s námi je proti nám už dost ale nechci ještě ban na celkem dobrou Proxy ano, ano?
Díky.
*2*